חובה לענות...

חובה לענות...../images/Emo92.gif

אז כמה דברים: אני שנה הבאה ילמד בטכני ששמעתי עליו מהפורום הזה רק דברים רעים .. אני רוצה לדעת כמה דברים שאין לי עליהם מושג ואשמח אם תענו לי : 1. האם יש הגבלה באיזה תיק לקנות. 2. מתי מחלקים לנו את המדים. 3. איזה מחברות צריך ?(חותר ספירלה ?) 4. האם מותר להתאפר ? 5. האם בימי גיבוש ישנים בטכני ?

OutLawS

New member
אין טכני בפתח תקווה!

יש את הטכני בחיפה שהיא גם פנמייה וגם ביה"ס [אבל החדשים שבאים השנה לטכני יהיו רק אקסטרנים]-כלומר בתום כל יום לימודים הם יחזרו הביתה ולא יוכלו לישון בטכני. ויש עוד 2 שלוחות לטכני:בתל אביב-הולץ-רק אקסטרני. וגם בבאר שבע-רק אקסטרני. *אין טכני בפתח תקווה.. דרך אגב-לאיזה כיתה את עולה?? כי אם את גרה בפתח תקווה לא תוכלי ללמוד בטכני בחיפה כי לחדשים זה יהיה רק ביה"ס אקסטרני...

תשובה לOutLawS

אני בת 14 עולה לכיתה ט'.. מאזור הצפון ... יש לי הרבה חשוות בנוגע לטכני כי למדתי בכיתה מדעית הנדסאית בבי"ס שלי ואני כבר ברמה של כיתה י' במתמטיקה ופיזיקה ו..שמעתי שבטכני מפגרים בחומר של מתמטיקה.

Prince Yoni

New member
תראי..../images/Emo26.gif

ברוכה הבאה קודם כל
הפיגור ישנו, אבל תלוי באיזה כיתות. מה שחשוב זה, שהרי מה שלא יהיה כולם יגיעו לרמה הנדרשת משום שהבגרות היא ארצית! אז אין לך ממה לחשוש.

תתכונני להשתעמם השנה.

מה שלמדתי השנה בט' בטכני למדתי בכיתה ח' בבית הספר הישן (גם אני למדתי בכיתה מדעית). יש פיגור מאוד רציני בחומר במתימטיקה, ושלא יספרו לכם אחרת.

murzik3591

New member
בן אדם שמסיק דברים רק משמועות לא...

מעיד עליו הרבה חוכמה(נא לא להפגע)

dogli3

New member
תגובה לך..

יש סיכוי שנהיה באותה כיתה.. (גם אני אצטרך ללמוד שוב את החומר של כיתה ח' וט' בזמן שאם הייתי נשארת בבית הספר הקודם הייתי לומדת את החומר של י' ושנה אחר כך ניגשת לטופס 005, אבל צריך להקריב לפעמים..)

OutLawS

New member
חחחח איזה שאלות של טירונים...

1-לא. 2-בגיבוש. 3-מה שבא לך-העיקר שיהיה לך על מה לכתוב.. 4-לא יודע..אני בן..חחח 5-אממ לא ניראה לי כי כל החדשים יהיו אקסטרנים שנה הבאה...אז אם לא ישנתם במבחני קבלה בטכני אז אין סיבה שתישנו בימי גיבוש... *אבל אל תתיפסי אותי על המילה...עדיף שתבררי את זה...

OutLawS

New member
חחחח איזה שאלות של טירונים...

1-לא. 2-בגיבוש. 3-מה שבא לך-העיקר שיהיה לך על מה לכתוב.. 4-לא יודע..אני בן..חחח 5-אממ לא ניראה לי כי כל החדשים יהיו אקסטרנים שנה הבאה...אז אם לא ישנתם במבחני קבלה בטכני אז אין סיבה שתישנו בימי גיבוש... *אבל אל תתיפסי אותי על המילה...עדיף שתבררי את זה...

תשובות...

1. האם יש הגבלה באיזה תיק לקנות.לא אין מגבלה על תיקים.. לפחות זה... 2. מתי מחלקים לנו את המדים.שבוע אחרי שאת מתחילה ת'לימודים(לא מבזבים זמן!!!) 3. איזה מחברות צריך ?(חותר ספירלה ?)מה שבא לך!!! 4. האם מותר להתאפר ? חחח ת'אמת שאסור להתאפר על מדיי ב'...אבל זה לא שמים על זה... 5. האם בימי גיבוש ישנים בטכני ? לא יודעת מה איתכם אבל השנה זה היה ככה...

shimonev

New member
ברוכה הבאה לטכני../images/Emo24.gif

ומה פתאום יש בפתח-תקווה טכני?

dogli3

New member
נצל"ש

ימי גיבוש? בזימון שקיבלתי הביתה כתוב להגיע ב-29 לחודש וזהו. החוזר משנת 2003, יש סיכוי שיש טעות? מה עושים עם זה? כמה ימי גיבוש צריכים להיות? ה-1 בספטמבר יוצא יום רביעי, אז מתחילים ללמוד ביום רביעי? :/

עוד קלולס...

עם קיבלת את החוזר ורשום שמה את התאריך הזה אז את צריכה להגיע בתאריך שרשום. אם את לא בטוחה את תמיד יכולה להתקשר ולברר. ימי גיבוש הם 3/4 ימים (אני לא בדיוק זוכרת). וכבר דיברנו על זה אם מתחילים ב-1 לספטמר כפי שהבנו, כן. אבל תמיד את יכולה לשאול בימי גיבוש. ד"א איפה המדריכים כשצריכים אותם?

למעלה