חובה לכולם להסתכל

• פותח הנושא 154
  • פורסם בתאריך

bmt29

New member
הנושא...

ותסתכל על שאר ההודעות שכתבת הערב. (עאלק אני לא יודע לשרשר...)

silver211

New member
לא היבנתי

אולי קודם תירשום את השם של מי שאתה מדבר עלייו למה אני לא מבין אם דיברתה עליי

לא...

שמי לירן גרין אני בן 18 אני לומד את אצל גרנד מסטר משה גורליק. אותו אדם שאתם מדברים עליו, ומאשימים אותו בדבר שאני יכול בקלות להשוות לרצח. הוא דבר מזעזע!!! זה אדם שבכל דבר הכי קטן שאנחנו עושים לא מבקום מעיר לנו, נגיד רוצים לעשות נגדינו קרב הוא לא מרשה, הוא אדם הגון, ישר ,עם מישפחה וקשה לי להאמין שהוא, אדם בעל ניסיון של 30 שנה באומנויות לחימה יעשה דבר כזה . אני יכול בקלות להשוות אדם זה לאבא שלי. אני מכבד אותו יותר מאשר את ההורים שלי . זהו אדם מבוגר בעל שיקולים. וכל נסיון לפגיע בשמו הוא נסיון ליפגוע בשם של המישפחה שלי !!! בתודה לירן

antifam

New member
טוב...זה שטויות

אני ניר אלבז, בן 16 וחצי ואני מתאמן אצל גרנד מסטר משה גורליק. רציתי להגיד למי שכתב וכל מי שמתאמן אצל משה יודע מי כתב את זה רציתי להגיד לו שאתה סתם מדבר שטויות ובגלל שאתם יודעים שהוא מצליח יותר מכם אתם מקנאים בו אין אין מה לעשות אתם לא תהיו כמוהו בחיים אל תנסו להפיל עליו כל מיני דברים אין מה לעשות! בשמי ובכל מי שמתאמן אצל משה

pangainoon ryu

New member
אני מציע לך להירגע

וגם לשאר התלמידים של גורליק..אני לא שרשרתי את ההודעה המקורית רק הגבתי עליה, את ההודעה שירשר תלמיד לשעבר של גורליק בעל דעה עצמאית שהכיר את משה לא פחות ממך,דעתי עליה ברורה והתגבשה לאחר 10 שנים הכרות עם משה, אני גם לא מנסה להפיל שום דבר עליו אין לי סמכות לכך או כל עניין בזה (אני אשאיר את זה לגורמים המטפלים),משה אכן היה המורה שלי כ 7 שנים עד לפני כ 4 שנים וכבודו במקומו מונח כמורה שחיבר ביני לבין מורי הנוכחי (שהיה מורו בעבר) ופתח לי דלת לעולם הא"ל,למרות זאת אינני מאמין בהערצה עיוורת ואין שום קשר להיותו מורי בעבר למעשים שלכאורה עשה, דעתי ברורה ואני מדגיש שזוהי דעתי בלבד,אני מכיר את הילדות המדוברות,אתה לא,אני מכיר את הסיפור,אני מניח שאתה גם לא,ואני מכיר את האדם כ 10 שנים ואני מניח שאתה שנה שנתיים לכל היותר. אני יכול להבטיח לך שמשה הוא לא המסכן פה אינני מאמין ששתי בחורות שלא מכירות אחת את השניה ירקמו אגדה להפלת איש תמים,יש עוד צדדים לסיפור שאינך מכיר ואינני מתכוון לפרסם בפורום מכיוון שזה אינו תפקידי לשנות סדרי עולם או ללכלך על גורליק אך היה בטוח שצדדים אלה אינם מחמיאים לו.לבוא ולומר "שטויות הוא לא עשה" על משהו שקרה כשעוד לא הייתם מתוכננים בכלל באירגונו של משה ולא הכרתם את הדינמיקה שלו ושל תלמידיו הקודמים,זוהי חברי, ההערצה עיוורת. אני חוזר ומדגיש..ההודעה שנכתבה לעיל הינה דעתי האישית והאישית בלבד,אני בחרתי להאמין יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שלא. שי

silver211

New member
לשי

רציתי לדבר איתך בצורה שיהיה יותר קל לדבר בא נומר יש לך בממיקרא אי סי קיו או מסנג'ר או משהו אחר ??

טוב די../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אתם כתלמידים שלו,לא רוצים שישמיצו אותו,אז תפסיקו לכתוב על זה כ"כ הרבה.(כל תגובה כאן גוררת תגובה אחרת). תנו לגורמים המתאימים לבדוק,ולשפוט. אני מבינה את הרצון שלכם לנקות את שמו של האיש,אבל כל תגובה כאן יוצרת בדיוק ההיפך,אז תנסו פשוט לעזוב את הנושא,עם כל הקושי שבדבר.

ננדין

New member
../images/Emo45.gif באמת מספיק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אף אחד פה לא יודע מה באמת קרה שם ואני מבקש שתפסיקו להתעסק בזה!!! יכול להיות שהוא אשם ויכולת להיות שלא! בואו נשאיר את זה לבית המשפט להחליט וכאשר יוחלט (אשם או זכאי) אז תפרסמו אז זה בפורום ונפתח דיון ענקי על זה אבל עד אז את הריבים האישיים שלכם תחסכו איתנו! בשביל זה יש מסרים...

amir_aikido

New member
../images/Emo45.gif כתב אישום איננו משפט

לא רוצה לראות פה פתיחה של ויכוח בנושא בו לרוב המעורבים אין מושג. בפרט כשהויכוח עוסק בדברים כה גורליים:
שתי נערות/נשים פגועות
כבודו של אדם מבקש שנמתין עם הנושא עד לפסיקת ביהמ"ש. אמיר

bmt29

New member
../images/Emo45.gif

אני אישית יודע שהגזמתי לחלוטין, ורק מתוך כעס. כאן ועכשיו אני לא מגיב יותר על דיון זה. תודה שפקחת את עיני נועה!

pangainoon ryu

New member
חשוב לתלמידי משה ובי אם טי 29

אם נראה לך שלך היה קשה לשמוע את זה????? דמיין איך זה היה לתלמידיו הבכירים של שנים..משה היה כמו אב בשבילי במשך 7 שנים..היינו קרובים ומתראים כל יום,היינו אחד עם השני בתקופות בחיים,אימנתי בשבילו קבוצות,הגעתי ל-adv level 3 בשיטתו(ויש תעודה חתומה ממנו בנושא) והוא סמך רק עליי כדי לאמן את בנו חנן.אני אישית עברתי תקופה קשה כשכל מה שחשבתי על האדם התפוצץ לי בפנים. אז כמה שאתה חושב שאתה אוהב את המורה שלך אני מבטיח לך שזה לא מתקרב במיל לאיך שאני הייתי איתו גם אנחנו אמרנו בהתחלה אין סיכוי אבל בסופו של דבר אחרי עוד תוכחה ועוד תוכחה, כמה אפשר להיות עיוורים??? שאל את עצמך איפה כל תלמידיו הבכירים?? שחר,רן,דבוש,אני,אלכס,ליאור וכל השאר..מה כולם מעלילים??? אני מבטיח לך שבתקופה שזה התפרץ כולנו הינו בהלם וכולנו עברנו תקופה של התבוננות עצמית שבני נוער (רוב התלמידים)לא צריכים לעבור בגיל הזה בגלל ההאשמות כאלה,אני מבטיח לך שאף אחד לא עוזב סתם מורה לאחר שנים בקלות ראש בייחוד אם זוהי קבוצת תלמידים שנחשבה מבטיחה ובכירה בכל אופן דבר איתי בעוד כמה שנים.. בהצלחה

bmt29

New member
הדבר האחרון שאגרר אליו...

הוא הערצה עיוורת! לא טענתי שהוא חף מפשע או לחלופין אשם. הדבר היחחיד שהתנגדתי אליו, הוא הקביעה הנחרצת והשופטת חסרת הצדק, שטוענת שהוא אשם. האם הוא הורשע? התשובה היא לא. אז מה פתאום אנשים מחליטים לבד? בשביל זה יש רשות שופטת... אני מודה שלא הכרתי את הסיפור, ולא הכרתי את משה כמו שאתה הכרת אותו, אבל עליך להבחין בין אי שפיטה, לבין שפיטה לכיוון השלילי...

silver211

New member
לא

אלף כל זאת לא הערצה עיוורת זה יותר נכון מה שאני יודע אני בטוח שאפ אחד לא מכייר את החיים הפרטטים של משה וכמובן גם אתה לא אתה לא יודע מה הוא עושה ורוצה לעשות יש דבריים שהוא יודע ואתה לא יודע באמת חבל שעזבתה את איסאי לפי מה שהיבנתי איסאי גרמה לך להתחזק מאוד שיפרה אותך וביכלל היתחילה אותך משה עזר לך להגיע לריצ'רד למה לך לישנוא אותו בכל אופן מי שיחה איתך אני מביין שאתה בן אדם ישר אבל אולי גם טועה ליפעמים גם כשצודקים טועים בכל אופן לדעתי הוא לא עשה את זה

חבר'ה, יש מסרים פרטיים, טלפון...

למה אותנו זה צריך לעניין? הנושא סגור... יהיה מישפט ויהיו תוצאות ואז נדבר כל השאר הוא הסטוריה...

roy33itc

New member
מי זאת נועה????../images/Emo2.gif../images/Emo68.gif../images/Emo24.gif

ומה זה האאוטינג הזה?????

למעלה