אני מציע לך להירגע
וגם לשאר התלמידים של גורליק..אני לא שרשרתי את ההודעה המקורית רק הגבתי עליה, את ההודעה שירשר תלמיד לשעבר של גורליק בעל דעה עצמאית שהכיר את משה לא פחות ממך,דעתי עליה ברורה והתגבשה לאחר 10 שנים הכרות עם משה, אני גם לא מנסה להפיל שום דבר עליו אין לי סמכות לכך או כל עניין בזה (אני אשאיר את זה לגורמים המטפלים),משה אכן היה המורה שלי כ 7 שנים עד לפני כ 4 שנים וכבודו במקומו מונח כמורה שחיבר ביני לבין מורי הנוכחי (שהיה מורו בעבר) ופתח לי דלת לעולם הא"ל,למרות זאת אינני מאמין בהערצה עיוורת ואין שום קשר להיותו מורי בעבר למעשים שלכאורה עשה, דעתי ברורה ואני מדגיש שזוהי דעתי בלבד,אני מכיר את הילדות המדוברות,אתה לא,אני מכיר את הסיפור,אני מניח שאתה גם לא,ואני מכיר את האדם כ 10 שנים ואני מניח שאתה שנה שנתיים לכל היותר. אני יכול להבטיח לך שמשה הוא לא המסכן פה אינני מאמין ששתי בחורות שלא מכירות אחת את השניה ירקמו אגדה להפלת איש תמים,יש עוד צדדים לסיפור שאינך מכיר ואינני מתכוון לפרסם בפורום מכיוון שזה אינו תפקידי לשנות סדרי עולם או ללכלך על גורליק אך היה בטוח שצדדים אלה אינם מחמיאים לו.לבוא ולומר "שטויות הוא לא עשה" על משהו שקרה כשעוד לא הייתם מתוכננים בכלל באירגונו של משה ולא הכרתם את הדינמיקה שלו ושל תלמידיו הקודמים,זוהי חברי, ההערצה עיוורת. אני חוזר ומדגיש..ההודעה שנכתבה לעיל הינה דעתי האישית והאישית בלבד,אני בחרתי להאמין יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שלא. שי