חובה לכולם להסתכל

• פותח הנושא 154
  • פורסם בתאריך

154

New member
חובה לכולם להסתכל

אני מתבייש להגיד שמורה לאמנויות לחימה זה היה המורה שלי במשך שנה אני פשוט מתבייש בו

pangainoon ryu

New member
לתפארת מדינת ישראל..

קראתי את זה גם,בידיעות אחרונות. למנהלים..נא לא למחוק הודעה זו,לטעמי הודעה זו רלוונטית לצופים ואם העניין הגיע לפורום ציבורי כמו עיתון ידיעות אני חושב שראוי ומוטב שגם פה זה יהיה מעבר לכתבה ודעות האנשים עליה, ישנה ילדה בת 15 שעברה טראומה ואדם שנאשם בעבריינות מינית שעוד מלמד ילדים!!! אני רוצה לראות הורה שיקח את הסיכון נ.ב. 154 אתה לא צריך להתבייש,זו לא אשמתך, אני יודע מי אתה ולדעתי יכולת לרשום הודעה זאת בשמך האמיתי.

נושא טעון מאוד, זהירות בבקשה

חברים, אנשים במדינת ישראל הם בחזקת חפים מפשע עד שהוכח אחרת. אני מכיר את משה אישית, ומאוד מופתע ממה שקראתי. בתקווה שמערכות הצדק יגיעו לאמת.

ש מים

New member
אל תשפטו ע"ס התיקשורת../images/Emo70.gif

תקשורת, כידוע, ניזונה מ-"דם צהוב", מסנסציות. אז אל תמהרו לשפוט אדם, ובעיקר לא על-סמך מיקרו-ידיעות מן התקשורת! להבהרה: אני לא מכיר את משה גורליק, ולמעט פעם אחת שראיתיו מרחוק (באיזה מפגשון פורום נשכח, לא ניתקלתי בו מעודי.

MidNight Flame

New member
שמע, אני לא פוסל שומדבר ממה ש...

אמרת אבל "חף מפשע עד שיוכח אחרת" מכיר? בימינו כבר אי אפשר לדעת... ולא, אני לא מגן עליו, אני אפילו חושב שאם הוא אכן עשה מה שנטען שעשה צריך לסרס אותו.

ואם לא היה../images/Emo35.gif

לפני כחמש שנים פורסם בהרחבה מקרה דומה על מורה לאמנות לחימה-קראטה,מאיזור הצפון. כיום הוא זוכה מכל אשמה,הוכח שנרקמה נגדו עלילה בשיתוף כמה גורמים חוץ מהמתלוננות. המורה לא השתקם משרשרת האירועים
מבלי לחוות דעה על המקרה,הואיל ואין בידי הכלים המתאימים. חישבו הרבה לפני שאתם משחררים את היד על המקלדת. הרבה מונח על כף המאזניים.

bmt29

New member
שי, ממך לא ציפיתי...

משה היה המורה שלך!!! שום דבר עוד לא הוכח! בתור בנאדם שלומד אצלו מאוד הופתעת לראות זאת, אבל כמו שגוטמן אמר: הוא חף מפשע עד שיוכח אחרת!

bmt29

New member
אני חושב...

שזו בושה שהעיתון מפרסם דבר כזה! הרי הבנאדם לא הורשע! מעניין אותי לדעת אם כשאדם מנוקה מכל אשמה ונמצא זכאי, מפרסם העיתון את זה. בצורה זו הם פוגעים בשם של בנאדם ללא הצדקה!

silver211

New member
שטויוותתתת

אני תלמיד של משה גורלייק אני מכייר אותו טוב טוב קודם כל בוא נגיד דבר כזה שהוא לא ילד בן 17 הוא בן אדן בן 53 אז תחשבו לבד ולא רק זה אלה שבן אדם בן 53 לא ינסה לאנוס הוא כמובן יאנוס ורשום שהיה ניסיון לאונס אז תעשו לי טובה אל תאמינו לכל מה שכתובים המון אנשיים יושבים רק ביגלל שהם כותבים חארטות תכירו את משה ותאמינו לי שהוא בן אדם טוב והגון וישר אגב אדון תלמיד שלמד אצל משה מי אתה

bmt29

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ול-154, באמת מעניין שאתה לא מזדהה. גם הכרטיס האישי שלך ריק מפרטים... למה שלא תאמר לנו מה שמך שמקום להתנהג כ- "פטריות הצצות לאחר הגשם" - לפי הגדרתו של גוטמן?

silver211

New member
לא היבנתי

קודם כל לא היבנתי אם אתה מדבר אליי ושנית אם כן דיברתה אז אולי תשנה למילים שיום יום מדברים ולא לנסות לשחק אותה חכם טיפש הוא לא זה שעושה טעות אלה זה שחוזר אלייה פעמיים

bmt29

New member
מן הסתם..

כאשר התגובה שורשרה להודעה שלך, היא הייתה מיועדת אליך. בהמשך ההודעה הפניתי את התגובה אל 154... זה לא מסובך כל כך...

silver211

New member
יש לי תשובה

יש לי הוכחה שזה שקר רשום שבשנת 2002 משה גורלייק היה בן 44 איך זה אפשרי אם משה בן 53 כיום חחחח הופה אגב תודה מיוחדת לניר אלבז שמצא את השטות הזאתי

silver211

New member
בושה

אבל שי אני לא מאמין שעד כדי כך אתה שונא את המורה למה מה הוא עשה לך חוץ מי לעזור לך ?

למעלה