חה!

חהמן

New member
חה!

שאלה: אם הייתם יכולים, מה הייתם משפרים בבלוגיה? אנחנו מתכוונים לכל דבר. לתשלומים, לחלון תגובות, לעיצוב, לממשק, לתמיכה בפיירפוקס, הכל. אם הייתם יכולים לבנות אותה בדיוק כמו שהייתם רוצים, מה היה משתנה? או במילים אחרות, איך היה נראה אתר הבלוגים האידאלי מבחינתכם? מה היה בו? מה לא היה בו? טוב, הבנתם את הרעיון הכללי. אנשי חה!

הייתי שמחה

אם היו כלים רבים יותר בתפוז בעברית שמאפשרים תוספות לבלוג, במקום לחפש באתרים אחרים איך להוסיף שעון, מס' מבקרים בבלוג, וכו'. נראה לי שיש הרבה שיפורים באנגלית, הייתי שמחה אם זה היה בעברית והיה נגיש יותר.

חהמן

New member
חה!

כלומר בעצם את אומרת שהיית שמחה אם היו מרחיבם את האפשרויות ב"קוביות התוכן שלי"? נשמע לנו כמו רעיון טוב. אולי לפתוח מאגר של קודים שיעזרו לייצר כלים באמצעות קוביית קוד חופשי? מאגר שהבלוגרים יכולים להרחיב בעצמם? אולי אפילו להוסיף איזשהו עמוד עם הסברים בסיסיים על HTML שיאפשרו גם למי שלא מכירים את השפה לעשות שינויים קלים כדי להתאים את הכלי לבלוג? אנחנו בעד.

חהמן

New member
חה!

אנחנו עדיין לא מבינים למה זה מסובך בעצם. כלומר, הטיימר כבר קיים. אפילו קיימת שם האופציה "טקסט שיוצג לאחר התאריך" למה הוא לא יכול לספור קדימה? זה נראה לנו כמו תוספת של חמש שורות קוד. מה אילן אמר? "זה לא בעדיפות"?

wranger

New member
אילן לא אמר כלום, בצלאל אמר שיהיה בעתיד

גם לי זה נראה פשוט - בסך הכל לסובב אותו לכיוון השני... (אבל מה אני מבין, אני רק כותב פה).

חהמן

New member
חה!

בצלאל, יש מצב להתייחסות? האם זה יותר מסובך ממה שאנחנו חושבים, וכמה זמן לדעתך ייקח עד שתהיה את האופציה (סדר גודל של ימים/שבועות/חודשים)? אנשי חה!

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

אני חייבת לשאול... למה אתה צריך אחד כזה? העיקרון מובן לי, אבל מה כל כך חשוב לך לספור הלאה ממנו?

suki da yo

New member
סתם תהיה... עד מתי יהיה העורך החדש

ניסיוני? העורך הנוכחי מעצבן! פתאום פותח רווח כפול בלי סיבה, ואי אפשר ליישר את הטקסט לאיזה כיוון ולאיזו שפה שרוצים... חוצמזה, בדיקת איות... אני מניחה שזה דבר דיי גדול לבקש, ובטח לא הולך לקרות לעולם, אבל אם יש משהו שהבלוגיה צריכה זה בדיקת איות דחופה (ולא, שולתתת זה לא מילה, ומה, אני היחידה שלראות זה המילה הזו בשער תפוז ממש הפריע לה? )

חהמן

New member
חה!

גם אנחנו לא משתמשים בעורך הישן. זה בעיקר בגלל הממשק העלאת תמונות שהוא הרבה יותר טוב בעורך החדש. מה שאנחנו חושבים זה שזה כמו מערכת המסרים, בשלב הראשון החדש הוא בתור קישור, בשלב השני הישן יהיה בתור קישור, ובסוף יורידו את הישן. השאלה הזאת, מתי החדש יהפוך להיות אוטומטי והישן יהיה קישור, נראית לנו לגיטימית. תשובה מישהו? בקשר לבודק איות, זה באמת משהו שצריך, למרות שזה בטח לא ימנע את שולתתת!!!1111! כי מי שכותב ככה לא הולך להשתמש בבודק איות. לדעתנו הדרך הכי קלה להכניס אחד לתפוז, זה לקנות תוכנת מדף (בטוח שקיימות מאות כאלו. גם בעברית/אנגלית) ולהטמיע אותה לתוך המערכת של תפוז. מה שכן, זה באמת נראה כמו פרוייקט גדול וגם די יקר. אנשי חה!

Tali1912

New member
הופה שמופה , שאלה טובה

אז ככה הכי חשוב * תוספת של אייקונים לתגובות * צביעת כותרת הרשומה * להסיר לגמרי בעיצוב הבלוג את הקישורים שלי הפורומים שלי הבלוגים שלי וכל האבוג'רס הזה שנמצא למעלה ומיותר בשביל זה יש את העולם שלי ומי שרוצה שיוסיף , סתם מיותר שם. * שאפשר יהיה להכניס פליקסים בצורה ידידותית ולא כמו שזה עכשיו. * לאפשר עיצוב כמו בישראייר , יענו עיצוב חופשי. או....... אם לא ישראייר אז עיצוב חופשי כמו ב OK שיש שם "התאמת עיצוב אישי" * שירות תשלומים גם הייתי מסירה, תופס מקום מיותר למי שלא משתמש באופציה הזאת, לאפשר לבלוגיסט ביטול או הסתרה של השירות. * את האייקונים שניתן יהיה לגרור ישר לרשומה ולא כל פעם לחכות שה טבלה תעלה * בדיקת איות לממהרים, ל"שיגאנים" כרונים <לא שגיאה :)>, לסתם עצלנים למבחני לשון, וסתם תו תקן לשפה העברית <למניעת פאדיחות וכו'> * אם אפשר היה להוסיף אחורה מתחילת הבלוג את הרשומות שהומלצו עד עצם הרשומה האחרונה שהומלצה.

חהמן

New member
חה!

תשובה מצוינת. כל סעיף במקום. השאלה שלנו היא, אין דברים יותר גדולים שאת רוצה? משהו גרנדיוזי? אם את היית יכולה להוסיף כל דבר לבלוגיה, מה היית עושה? אנשי חה!

Tali1912

New member
אני חושבת

שלבינתיים הייתי מספקת במה שהגדרתי אלא אם יצוץ לי עוד רעיון.
אולי הייתי מצפה שיפתיעו אותי במשהו חדש שאוכל להגיד עליו wow ענננננננק.

ע ל ו מ ה

New member
אייקונים אפשר לגרור לתוך הרשומה גם היום

במקום להקליק בטבלת האייקונים, לוחצים על אייקון וגוררים אותו לתוך הרשומה. באשר לבדיקת איות, ב-FF יש בדיקת איות מובנית לאנגלית. מעניין מי יגיע ראשון, תמיכת FF בבדיקת איות בעברית (אולי כבר יש?), תמיכת תפוז בבדיקת איות בעברית, או תמיכת תפוז ב-FF
.

Tali1912

New member
ראשית

בעורך הישן אולי אפשר לגרור בחדש אי אפשר <דיי מעצבן> לכתיבת בלוגים אני משתמשת רק באיכססס-פלורר שבע אז אין איות. וגם אני לא מעבירה מ word, אלא אם אני מעתיקה רשומה לא שלי <יענו אמצ'לי
>

mary lou

New member
אפשר לצבוע את הכותרת

אני לא זוכרת איך עושים את זה אבל יש פה כאלו (אהמ, השרוט) שעושים את זה בכל רשומה.

דנטל

New member
זה שרשור ל- 1762

הכי חשוב - שהשמירה תעבוד כמו שצריך ולא רק בחצי מהפעמים שמנסים לשמור רשומה.

למעלה