חדש

jonXD

New member
חדש

היי אני יוני אני שומע סקס פיסטולז רמונז דה קלאש סטרנגלז יוזלס איי די גרין דיי אופספרינג וזהו בעיקר

super skater

New member
ברוך הבא!

מהלהקות שאתה שומע אני שומע רק יוסלס... וגרין דיי זה לא פאנק.. הם ממוסחרים ממש... אבל ברוך הבא!

super skater

New member
דוגמה...

למש לינקין פארק באלבום החדש שיצא עכשיו שינו את כל הסגנון שלהם כדי לרצות את האנשים בעולם והם התאימו את עצמם לפי מה שאחרים אוהבים... זה דוגמה להתמסחרות... כמובן שיש עוד

VeganFish

New member
אם כך

אז גם Useless ID שאתה אוהב התמסחרו:) תשע את הסאונד הראשוני.

super skater

New member
אבל הם השתנו לשירים של יותר פאנק... נראה לי

ואני שמעתי רק את השלושה אלבומים האחרונים...

jonXD

New member
השירים האחרונים שלהם ממש גרועים

אני שומע את האלבומים הראשונים של גרין דיי כמו דוקי ותודה

jonXD

New member
עם כל הכבוד ויש כבוד

(כמה זמן לא אמרתי את המשפט הזה
) אל תשכחו את השילוש הקדוש: sex pistols the clash ramones

itaikuskus

New member
חמוד, אתה לא מקשיב

הלהקה הכי טובה -שקיימת- היא סלייר. אף אחת מהלהקות שציינת לא קיימות, יותר.

itaikuskus

New member
שמע, זה מתחיל להעיק

אני רק אומר שבמקום להתחיל לזיין במוח מה פאנק ומה לא, אם עוד לא שמעת את הלהקות שהוא שם, אני לא מבין איפה יש לך את החוצפה לבזבז פה את הזמן שלך פה בלדבר על מכנסי בונדאג', במקום ללכת ולשמוע את הלהקות האלה, ולהבין דבר או שניים.

super skater

New member
שתדע...

אני כן שמעתי את הלהקות שהמליצו לי כי כשבאתי ביקשתי להקות... אז אתה לא יכול להגיד שאני לא מנסה.. זה פשוט פאנק ישן יותר ואני לא כל כך אוהב... סליחה שאני מעיק (אני רציני... סליחה)

ה סקרן

New member
צודק, גרין דיי זה לא פאנק

אבל זין על פאנק, גרין דיי זה פאנקרוק, ולא סתם, אלא הכי טוב שיש. דוקי מזיין את כל מה שאתה שומע.

ionuke5

New member
לאדע

זה הי נראה באלבום האחרון כאילו יש להם מסרים אבל יחד עם DVD וחולצות באיזה טריליון שקל, אז הם די מעצבנים. פאנק-רוק-פופ אבל מזה משנה, הם לא משתווים לSFTC יה.... או אה בזמן האחרון בגלל שהMP3 מת אז לא הורדתי שירים באינטרנט ולא יצא לי לקנות דיסקים אני שומע הרבה פאנק ישראלי (בזמן שאני משחק GTA SA...)

itaikuskus

New member
מה זה משנה

"DVD וחולצות באיזה טרילייון שקל" זה על הזין. מי רואה את זה. זה לא הסיבה הסיבה היא שAMERICAN IDIOT אלבום מהתחת.

ionuke5

New member
לא כל כך

וזה כן משנה שברגע שה"מסר" מזויף אם הוא קיים בכלל וכל מה שהלהקה רוצה זה רק לעשות מלא כסף ולא חשוב להם יותר מאחרים

itaikuskus

New member
דיי לצדקנות בשקל הזאת

אם יש לך מספיק מזל וזכות לעשות כסף, והרבה, ממשהו שאתה הכי אוהב לעשות, אין יותר טוב מזה. לא יודע עד כמה הם "התמסחרו", כלהקה שמלכתחילה פומפמה כ"דבר העכשוי הלוהט", עוד בתחילת/אמצע שנות ה90. שוב, לי זה לא מפריע, אני רק חושב שהאלבום החדש שלהם שווה לתחת, וגם דוקי לא היה כזה היסטרי, כמו שה סקרן אוהב לחשוב.

למעלה