חדש

IDNTFS

New member
די כבר, לך הביתה.

אם עוד פעם אחת אני רואה ילד בן 16 מדבר על כסף ו"להתמסחר", בזמן שהוא אף פעם לא שילם מכיסו על שום דבר חוץ מחלקי סקייטבורד ומסטיק, אני נועל את כל הקוקסינלים בתוך הפורום הזה ומצית אותו. נקודות: 1. Green Day קיימים בערך 20 שנה. הם ניגנו יותר פעמים במסיבות יום הולדת מסריחות מול 10 איש, שמעו יותר פאנק-רוק, ובטוח (בלי לבדוק) שיש להם יותר תקליטים של ה-Ramones מלתחת המעודן שלך, שבטח לא יושב על אסלה לפני שהוא שם על הקרש חתיכות נייר טואלט. לא שאני מגן על Green Day, על ה-Z.B. שלי, אבל בחישוב פשוט יש להם יותר קרדיט מלמישהו שבטח אמא מורידה לו את הקליפות מהתפוח לפני שהוא אוכל אותו, והיא לא מרשה לו לאכול גלידה בחורף כי זה מסוכן ולא בריא. 2. לעשות כסף זה בנזונה, והלוואי ואני הייתי יכול לעשות את אחד הדברים שאני הכי נהנה לעשות - לנגן פאנק-רוק - ולהצלול לתוך אמבטיה של שטרות בסוף היום. 3. לפעמים הלהקה מנצלת את הסטטוס שלה בתור להקה גדולה שמביאה אלפי אנשים להופעה ומופצת במליוני דיסקים ותקליטים ברחבי העולם כדי להעביר מסר. זה לא אומר שאני אוכל את החרא הזה של "American Idiot" ואת מה שהם מקשקשים ב-D.V.D. המגוחך שלהם, אבל פשוט נראה לי שיש לזה יותר השפעה מלחבורה של ליצנים עם יותר פאטצ'ים על הבגדים מאשכרה דעות מעניינות ומעוררות מחשבה שמנגנת מול 20 איש, ומוסיפה עוד 30 ב-Myspace.com. עכשיו באה ההצעה שלי אליך להיום - קח את המרציפן שיש לך ביד, ותיקח וואחד ביס, אבל מה זה ביס, את כל החטיף תכניס לפה, כדי שלא תוכל לדבר. Oh, Oh-Oh-Oh, Oh-Oh! Whoa-Whoa-Whoa!

ionuke5

New member
מצטער שאין לי

איך לעשות כסף ועד לא מזמן המדינה גם לא נתנה לי לעבוד בכלל... אין לי איפה כל כך לקנות דיסקים אבל אני מאוד משתדל (למרות שאני לא כל כך שומע רמונס) אבל עזובתי אני לא ילד מפונק כמו שאתה חושב... זה שאני רק בן 15 ואתה קצת יותר זה לא אומר שהדעות שלי לא נכונות.. חשבתי על זה ויכול להיות שהדברים שאמרתי נבעו באמת גם מהעובדה שאני לא כל כך אוהב אותם אבל תכלס במצבם לא הייתי עושה כל כך הרבה יותר בשביל "העולם"

jonXD

New member
זה באמת אלבום גרוע

השירים הראשונים שלהם מעולים בעצם עד מינוריטי היו להם שירים טובים ומינוריטי זה השיר הטוב האחרון שלהם

buprit

New member
אם כבר אז גם אני די חדשה פה

חדשה בכתיה ישנה בקריאה.. שמי נופר ואני שומעת ואוהבת את כל מה שהוא רשם חוץ מאופספרינג וגרין דיי, למרות שדוקי זה באמת האלבום הכי טוב שלהם, ובנוסף לזה גם את נופקס , בד רליג'ן, דה קז'ואלטיז, גולד פינגר, נו יוז פור א ניים, דה יוזד, לס דן ג'ייק, descendents ועוד ועוד הוו וברוכה

למעלה