חדש

שלום

אולי תוכלי להסביר אני די מופתע היתי בפורום חרדים בעל כרחם כתב המנהל שזה לא המקום ושאפנה לעולם החרדי ופניתי ודחו את בקשתי ואני מבין שגם פה זה לא בסדר (אני לא מבין למה) אז היכן? ריבון השדים והרוחות

פורומים

חרדים בעל כורחם - מאכלס אנשים שאינם מאמינים אך נאלצים מסיבות שונות לחיות כלפי חוץ כחרדים.
פורום יוצאים בשאלה - מאכלס אנשים שיצאו בשאלה, רובם אינם מאמינים או מאמינים בגרסאות שונות ממה שנולדו לתוכם.

אתה לא עונה על אף אחד מההגדרות הנ"ל אז מה אתה מתפלא?
יש כאן באתר של תפוז ים פורומים, ובעוד אתרים, בטוחה שתמצא משהו שהולם את דרישותיך.

אוקי

אני בשיטוט הקצר לא מצאתי שום פורום ואשמח לקבל עזרה ולגופו של ענין למה לחזור בשאלה חיבת להיות קשורה עם בעיות באמונה שאינה בהכרח תלויה בלוגיקה אלא יותר בתאוריה ורגש ומאידך אני מציע להתמקד בחרדיות ואולי היא הסיבה הראשונית וממנה אולי נח יותר להתלות בבעיות באמונה

זיגי13

New member
אני אסביר לך

נכנסת פה לפורום, שהוא למעשה קומונה סגורה, אם מנהל הפורום היה יכול להתנות כניסה לפורום בציון פסיכומטרי מעל 700 הוא היה עושה זאת,(ואז היו נשארים כאן רק שני גולשים:). אז אל תיקח "אבוד" ללב את מה שאומרים לך כאן ושם פשוט תזרום
בכל אופן אני מחזיק לך אצבעות שתצליח...

Sonic hedgehog

New member
פורום בגידות ואהבה אסורה

כנראה יתאים. כל שאלייך לעשות הוא לעבור על רשימת הפורומים בתפוז ולראות איזה מהם הכי מכיל אנשים דומים לך.

חֶבְרה כוללת בתוכה גם גברים

וכך גם בהודעתו הראשונה (ושים לב הפעם אני מצטט-אתה יודע הקטע עם המרכאות) "מחפש חברים חדשים בעיקר בוגרים".

ושוב סליחה שאני מפריע לך להשתלח באנשים.

אתה יותר ממוזמן

לצטט את הקטע שבו הוא מתייחס לרצון שלו ללמוד מבני אדם, ולבדוק האם הוא מתייחס לנשים בלבד או גם לגברים.

לחילופין אתה יכול להמשיך לקטר להנאתך.

חבל להטעות, לא ציטטתי אותו

כאמור, כשמצטטים נהוג לשים סימן שנראה כך: " ", סימן המעיד כי כי דברי הכותב הובאו ככתבם וכלשונם.

Caro Kan

New member
שלום

השרשור הזה נראה מאוד מוזר, ואתה נשמע מאוד לא סגור על עצמך. ותקוע (אתה אמרת), תקוע עם צורת חשיבה חרדית-מדי-ולא-רלוונטית (את זה אני אמרתי).

דבר ראשון נסה להתנסח בבהירות (זה היה מאוד חסר לאורך כל השרשור), קודם כל בינך לבין עצמך.

אני לא יודע למה החלטתי שאני אומר לך את הדברים, מי אני בכלל שיודע. אבל אולי.

בהצלחה.

למעלה