חדש!

Learn To Fly

New member
אני בסה"כ סוגשל ציטטתי את אלעד

איזה תירוצים מרשימים אני מוצאת
נו אבל אני לא באמת שונאת את שארון! די לחשוב ככה אלה מוצרלה

אזירפאל

New member
היי, גם אני לא שונא את שרון

להפך. זה שהיא לעתים בוחרת להתנהג כמו מפגרת זה כבר משהו אחר.

היא לא אוכלת בשר.

זאת אומרת, לא בקר
אבל היא אוכלת דגים פעם בשבוע או עוף לעתים נדירות
אנחנו יודעים עליה יותר מדי
זה לא בסדר

Ice Queen 7

New member
מה ההבדל בין בקר לעוף? הכל בשר

אף פעם לא הבנתי למה לעוף לא קוראים בשר
אבל בכל מקרה, גם עוף וגם בקר זה חיות, אז זה אותו דבר

כבר שמעתי על המון 'צמחונים'

שלא אוכלים בקר אבל אוכלים דגים כי זה פשוט יותר בריא. לא כל הצמחונים מסרבים לאכול בשר (או לצורך העניין-גם עוף ודגים
) מטעמי מוסר
. וחוץ מזה, בחיים לא קראתי או שמעתי את שרון מגדירה את עצמה כצמחונית

Liquid Dreams

New member
נכון, יש כאלה שהם צמחונים לא מסיבות עקרוניות

אז הם אוכלים דגים בעיקר. למרות שהכי מטומטם זה אלה שכן צמחוניים מסיבות עקרוניות ואוכלים דגים ++ אני מכירה אחת כזאת. XP

ZuLi90

New member
זה לא עד כדי כך מטומטם....

יש כאלה שמתנגדים לחיות בשבי כלומר כאלה שמגודלות כחלק מתעשייה למטרות רווח ובמטרה לרצוח אותן בסופו של דבר. אבל למשל דגי ים נתפסים ברשתות (אני לא מדבר על דגים בבריכות או כאלה דברים) בעודם בסביבתם הטבעית. למרות שהמוות שלהם ממש אכזרי של הדגים (מוות בחנק!) אז כמובן שאני אישית לא מסכים עפ מה ששנאמר לעיל פשוט מנסה להסביר תהיגיון ואת טענותיהם של אלו שכן אוכלים דגים.

Ice Queen 7

New member
גם אני שמעתי על כאלה

ניסיתי צמחונות פעם לאיזה שנתיים (עבר לי, עוף זה טעים מדי
) ובכל פעם שאכלתי אצל מישהו הציעו לי טונה בגלל זה, והתעקשו שדגים זה לא בשר. >_> כל חיה זה בשר! קראתי על זה שהיא "צמחונית" באתר Sharon Online, בחלק של הטריוויה- "She’s a vegetarian. She doesn’t eat red meat and only once a week she eats white meat like chicken or fish."

נו אז זה בדיוק כמו שאמרתי מקודם.

היא פשוט לא אוכלת בשר בקר.. אם זה נחשב לצמחונות או לא.. זה דיון שלם

Inoni

New member
ואני כבר רציתי להטיף לכל הבנות פה לקחת דוגמא

אישית ממנה... ולהוכיח שאפשר להתפתח יפה גם בלי בשר... אבל כנראה שאין עטינים בלי פרות... (השנינות)

ניחושי של סאלי ושלי XD

салли. אומר/ת (21:27): מה יש לשארון שמתחיל בצ' וזה לא ציצי? (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:28): צלופח מחמד? אין לי מושג מה הוא רוצה מאיתנו
салли. אומר/ת (21:28): XDDDDDD салли. אומר/ת (21:30): :p салли. אומר/ת (21:30): צריף כפרי בצפון (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:30): XD салли. אומר/ת (21:33): ציפור שיר (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:34): חחח (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:34): צב נינג'ה מיניאטורי салли. אומר/ת (21:35): XD салли. אומר/ת (21:35): צריכה גבוה בחשמל (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:35): צמיג משומש (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:36): צלחת מעופפת салли. אומר/ת (21:36): צפצפת (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:36): צלחות עם עיטור זהוב салли. אומר/ת (21:36): צריבת מדוזה (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:36): צלחת פטרי (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:36): XDD салли. אומר/ת (21:36): צורב (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:37): צבי בר שהם מצאו פצוע בשמורה כשהיה בן שלושה שבועות והוריו נרצחו ע"י ציידים
(זוֹעָרִית) אומר/ת (21:39): צפדינה салли. אומר/ת (21:41): צבי ארץ ישראלי (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:41): (ה)צלב המקורי עליו נצלב ג'יזס салли. אומר/ת (21:41): צופן דה וינצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!! :0 (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:42): :-O салли. אומר/ת (21:42): P: (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:42): צְלפים салли. אומר/ת (21:42): צרחות (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:43): צלוליטיס (סתם, לשארון אין צלוליטיס
) (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:43): ציור שמן салли. אומר/ת (21:43): צרפת (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:43): צרפתי שמוחזק כבן ערובה :-O салли. אומר/ת (21:43): XDDD салли. אומר/ת (21:44): ציפורניים!!!!!!!!1 (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:44): אבל את זה גם לי יש :{ салли. אומר/ת (21:44): אה ס: салли. אומר/ת (21:44): צפע салли. אומר/ת (21:44): [נחש] (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:44): כן הבנתי XD (זוֹעָרִית) אומר/ת (21:45): צפריר

למעלה