חדש!

Inoni

New member
הפיטמות שלי מתקשות (תרתי משמע) להסכים איתך...

אני חושב שאני אפנה לתפוז ואציע להם לפתוח את פורום "ווית'אין טמפטיישן - השפוי"... הצמרמורות שעוברות לי כאשר אני שומע את השיר הזה גורמות לתופעה המוזכרת בנושא ההודעה... האוזניים שלך במקרה משולשות וסתומות עם פרג??
ההכנה... העוצמה... מימין... משמאל... עליות... ירידות... (אנחנו מדברים על הלחן כן?) ואז זה קורה... החשמל! הצמרמורות! הדגדוג (עדיין על השיר)... יאללה עוד סיבוב... REPLAY! אז מה ידידי המלומד כן אוהב?! ינון.

TheImpactBoy

New member
זה היה... הממ.. סוריאליסטי.

ואני מדבר על התיאור שלך
ולגבי מה אני אוהב? Mother Earth Caged Dark Wings Jillian The Dance Enter Restless Ice Queen Pearls Of Light ועוד...

Inoni

New member
כי אומרים ווית'-אין ולא ווי-ת'ין

within זו מילה מחוברת הרי... וזהו, אני ברוגז גם איתך! (אני לא מרגיש בן 29...)

אזירפאל

New member
נכון, זו מילה מחוברת

אבל אתה לא מבטא אותה With-In, וזה ההבדל בין שתי מילים למילה "מחוברת".

Inoni

New member
../images/Emo22.gifקצת לא נעים לתקן את המנהל...

אבל אני לא מרחם על מי שלא אוהב את It's the fear... לגמרי לגמרי לגמרי מבטאים את המילה With-In... שים לב שבנוסף לכתיבה של צורת ההגיה (לפי ההברות) יש גם הקלטה, ברור שזה נאמר מהר ובלי עצירה באמצע... אבל מבחינה לשונית יש שם צליל "אי" אחרי ה-"ווית'" והתנועה לא משוייכת ל-"ת'"... ינון.

ZuLi90

New member
נו בחייאת מה אתה מחרטט ../images/Emo6.gif

בעברית יש למשל את המילה הציע שהיא במקור היציע (הי' מנוקדת בשווא) או מילה כמו תגע שאמורה להיות בעצם תנגע (שורת נ.ג.ע הבלעות עיצורים). תופעה של השמטה של הגייה היא תופעה נפוצה בהרבה שפות זה שאתה מתחכם ומפרק את זה להברות כאשר לקחת את ה-I להברה שנייה כשאר היא מנקדת את הTH לא אומר שהוגים את זה ככה... זה פשוט המצאה כרגע
חפרתי

Inoni

New member
נכנסת לקישור? יש שם חלוקה להברות...

וה-I ממש לא שייכת ל-TH... המילון אמר את דברו... צריך לכבות לכם את הלפיד...

ZuLi90

New member
זה כבר עניין של מבטא הייתי אומר :O

שאלתי כמה בריטים מהמסן... אחד בן של מורה לבריטית אז אני מניח שהיא יודעת מה היא אומרת.... וסקוטים בליינד אומרים "וויטין"... , טוב נו זה תלוי

Jilian

New member
סתמו../images/Emo70.gif השיר ממכר ../images/Emo99.gif אל תתיחס אליהם

למעלה