חדש היי אני כריס גם מוסיף תמונה :)
A Atticus Finch New member 22/11/06 #2 ברוך הבא ../images/Emo13.gif אני גיל, ואני קצת קטן ממך (איזה 9-10 שנים), אבל לא משנה בכל מקרה אני מקווה שתהנה פה. אתה נראה טוב ערב טוב.
ברוך הבא ../images/Emo13.gif אני גיל, ואני קצת קטן ממך (איזה 9-10 שנים), אבל לא משנה בכל מקרה אני מקווה שתהנה פה. אתה נראה טוב ערב טוב.
A Atticus Finch New member 22/11/06 #3 אה, ויש לך שם מדהים ../images/Emo99.gif הייתה תקופה שקראתי לעצמי בסקייפ Chris ואז איזה מרוקאית עצבנה אותי כל הלילה וקראה לי כריסטוף וזה היה השם הראשוני של הכינוי שלי בישראבלוג (Chris the neighbor), עכשיו זה Panic.
אה, ויש לך שם מדהים ../images/Emo99.gif הייתה תקופה שקראתי לעצמי בסקייפ Chris ואז איזה מרוקאית עצבנה אותי כל הלילה וקראה לי כריסטוף וזה היה השם הראשוני של הכינוי שלי בישראבלוג (Chris the neighbor), עכשיו זה Panic.
ג גריינבאום New member 22/11/06 #5 תודה ../images/Emo9.gif גם לך יש שם יפה תנסה להגיד את זה עם מבטא אמריקאי יש לך שם ממש יפה..
A Atticus Finch New member 23/11/06 #7 ../images/Emo6.gif זה מזכיר לי חברה רוסיה של אמא שלי שכל הזמן קוראת לי ככה. היא ממש מעצבנת, אז אני מעדיף שלא לומר את זה. חוץמזה שבאנגלית זה קיצור של גילברט, שזה קצת שם חנני, אז.. לא.
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי חברה רוסיה של אמא שלי שכל הזמן קוראת לי ככה. היא ממש מעצבנת, אז אני מעדיף שלא לומר את זה. חוץמזה שבאנגלית זה קיצור של גילברט, שזה קצת שם חנני, אז.. לא.
ס סטפני גבר אישה New member 24/11/06 #12 ברוך הבא ../images/Emo140.gif גם אני מקווה לחזור קצת לפורום ויש מלאאאא חדש עברתי לגור בת"א ... נכנסתילגיל 22 ... ואני מחפשת בן זוג או בת זוג
ברוך הבא ../images/Emo140.gif גם אני מקווה לחזור קצת לפורום ויש מלאאאא חדש עברתי לגור בת"א ... נכנסתילגיל 22 ... ואני מחפשת בן זוג או בת זוג
ל לחייך תמיד New member 24/11/06 #13 ברוך הבא כריס ../images/Emo13.gif הגעת לפורום הנכון! הישאר ותיהנה