חדש

Dimminuial

New member
חדש ../images/Emo6.gif

ממצב? מקבלים פה אנשים בני 21 או שזה נוער בלבד?

resputin

New member
מקבלים גם מקבלים :)

ברוך הבא, ומה שלומך? הכל טוב? רוצה לספר לנו קצת על עצמך?

Dimminuial

New member
מממ...

אין יותר מדי מה לספר... הומו :) מחוץ לארון בצורה הכי מוחלטת שיש... חייל לפני שחרור (בשעה טובה) חגגתי לאחרונה עם החבר 4 שנים ועדיין סופרים הלאה! וזהו... מ הולך פה?

resputin

New member
מזל טוב!! :)

ווי, ארבע שנים זה הרבה זמן. תמשיכו ככה!
. מה הולך פה? כל מה שבא על הדעת. דיונים, שאלות, תהיות, קשקושים ומעט דיקטטורה מצידי (בימים טובים).
הרגש חופשי להטמע בפורום.

James Hammerton

New member
גאווה צעירה

ולא גאווה נוער
ברוך הבא
בעיקרון הכל (טוב, כמעט הכל
) הולך פה, תסתובב קצת, תראה

SarcaSeriouS

New member
מה זו השאלה הזו? אל תהיה צעיר....

מקבלים גם מקבלים בכל הגילאים...טוב נו, לא כ-ל הגילאים! בן אדם בן 30 מן הסתם יחשוב שמין זה לא סתם ולכן לא יחדור לטריטורית הפורום. אז מה? תיכף מסיים שירות של שלוש שנים ,הא? איזה כיףףף! רק תן לי לאכול את ת'
בזמן שלי נותרו משהו כמו שנתיים וקצת... הפז"מ דופק, בקשר ללב עצמו..לא להרבה זמן... איפה כבודו שירת? מה עושה אחרי? וואו, ח"ח על מערכת היחסים ארוכת הטווח. ארבע שנים לא הולכות ברגל (מה גם שבחום הזה עדיף מכונית ממוזגת...). מאיפה כבודו בשרון? ברוך הבא לפורום, אני בטוח שתשתלב במהרה! הרשה לי לברך אותך על התיזמן המעולה שלך. עוד כשבוע (יום חמישי) ייערך מפגש פורום (בהשערה שיותר אנשים ייענו לו), אתה יותר ממוזמן לבוא ולהתרשם מהאנשים החמודים שאנחנו. ד"ש ודי.

TheMadKow

New member
ברוך הבא !

חוצמזה, בתוך שבעה ימים נוכל לעשות ממך גבר :) [רמז רמז למי שמבין]

ברוך הבא

לפי שאנחנו מקבלים אותך אתה צריך לעשות מספר דברים: 1) לרקוד ערום מסביב למוקד של מירי לוחסה 2) להתפשט (גונבת למחפשת האמת , תסלחי לי אני אפצה אותך *חיוך זדוני על הפנים*) 3) לפרוץ לבנק ולתת לנו מחצית כשוחד רק אחרי זה אנחנו באמת נקבל אותך

../images/Emo8.gifפיצויים אה?

אני מצפה לראות אותך במפגש כי מי שלא שם, לא קיים (יש לנו דרכים לגרום לכם להיום לא קיימים *שולפת את משה - החרב הסמוראית העתיקה שלי*) יהיה פיצוץ בעצם לא יהיה בגלל זה אנחנו לא בעזריאלי הלוליה ברדרז! מצאתי את הקשר בין דודו טופז לחתול וזה קשור איכשהו לשל חני נחמיאס שהתיישבה על חפץ חד וארוך קראת את ההודעה? שרפת קלוריה! אז לך לעשות דיאטה במקום לנסות להוריד קלוריות באמצעות קריאת הודעות ארורות! ואחר כך אתה הולך להתלונן על כמה אתה שמן תוך כדי בהייה בטלוויזיה ושתיית פאפסי מקס! לוזר

וולקאם!

אנחנו נתדיין (עם ת' סוטים שכמותכם!) על זה בישיבת הצוות הבאה ונחזור אלייך (וחלק אולי עלייך) בהקדם. דונט קול אס ווי קול יו. חוצזמה מצאת אחלה זמן להיות חדש! יש מפגשפורום ביום חמישי! ואני מצפה לנוכחות מלאה שלך! אתה לא יכול סתם לשלוח את הרגל שלך ולהניח שזה מספיק, ברור?! ממצב? הכל תובבסססס מה איתך? הכל טוב? חיים?

SarcaSeriouS

New member
יא גנבת רעיונות קבלת חדשים.!!!

"מצאת אחלה זמן"= "תזמון מעולה". בושי וכלב! ככה את עושה לי? אחרי כל מה שהיה ביננו? אחרי הרומן הסוער שלנו עם מירי לוחסה או וואט אוובר איך שקוראים לה? אחרי שיצאנו בהצהרה משותפת על זה ששרהל'ה שרון היא תוצר של שנינו? ? ? ככה את לא מעריכה אותי? (מטר שבעים ו.....נגיד חמש). אוקי, יכולית לכתוב הודעה הרבה יותר מצחיקה אם לא הייתי עייף ושבוז עכשיו. תעשו לי טובה! (מישהו?...)

אבל... אבל.. אבל אמא!

הגונב מגנב מפוטר! אטז החוצה! אנחנו לא רוצים אותך כאן! רגע... אני מדברת על עצמי בואי בואי שבי, תהני, תרגישי חופשי חוצמזה מה!? לא יאה לך שהעם הפשוט ישתמש ברעיונות שלך?! קומיניסט... לך תרד לעם! (או לפחות לזכרים שבהם) "כבר ראיתי חתול בלי חיוך, אבל חיוך בלי חתול?!"

למעלה