*חדש*

slallum

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טל, נצטרך ללמד את אוריה מי זה ראם, אנחנו חייבים אותו להרפתקא הזאת

Ivy Riddle

New member
אמ.. ../images/Emo185.gif

עוד פעם להסביר? סתכל במוות לרולינג פורום עצבן אותי! ואני צריכה להסביר יותר מידי דברים לבי"ס ועכשיו לאנשים טוב נו בקיצור- ראם רשע, ראם ציני, ראם טכנו, ראם חמוד ש.ב- סכם בקצרה מי זה ראם עופר אתה צריך לעשות את זה ואני יעזור (אני מורה כבר לא יהיה וגם לא כל כך מומחית לענייני ראם) ואוריה אנחנו צריכים אותך! החלטי בגלל שאני נחמדה לחקות 3 ימים וליראות עם השתנה משהו כי אני אישית הרמתי ידיים ואני לא אחת שמרימה ידיים בקלות כזאת סתכלו מה עשיתם? לישלוח להם וולדי בדואר!

slallum

New member
וולדי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ומצטער, אני לא עושה כלום
מספיק לי המבחן בתנך מחר
שיטטטטט
המבחן בתנך
שכחתי ממנו
אני חייב ללכת להתכונן

darkness calls

New member
עכשיו אני מבינה מאיפה אתה מוכר לי!

גמאני בפורום פאנפיקים =] פעם עוד הייתי כותבת ומפרסמת עכשיו אני רק קוראת ומדי פעם צצה לכתוב טיפה..
אז רגע, בן כמה אתה? ומאיפה?
אני תום, בת 14.5 ממשגב
ברוך הבא!

uriya1

New member
בגילך, מי-ם.../images/Emo36.gif

חח, כתבתי את זה בערך 5 פעמים בשירשור הזה. אבל אני אמשיך לכתוב עד שתקלטו
.
אוריה

מיוני

New member
שלום

אתה מפורום פאנפיקים נכון?! טוב אז ברוך הבא כרגע עונה שש נמצאת בתהליכי כתיבה(ואל תקשיב לכאלה שמכחישים)עונה חמש משודרת בשידורים חוזרים כל יום בשעה אין לי מושג

SwEEt T

New member
ברוך הבא!!!

אני עדי בת 17 מחור בדרום המתכרות נעימה!

jack 1

New member
ברוך הבא!

אני שלומי בן 18 מחור בדרום. והדמות עם הצמות זו אבוני. והנה היא---->>

uriya1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo36.gif

היא יצאה קצת רחבה מידי, אתה לא חושב? אתה צריך להצר לה את הכתפיים אבל באותה מידה גם לנפח מעט את הלחיים שלה. אם תשים לב, בתוכנית הראש של אבוני קצת גדול מהגוף. אתה ציירת את זה ההיפך. אבל תווי הפנים עצמם באמת דומים לאבוני האמיתית. שמח להכיר
אוריה

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

עונה חמישית משודרת עכשיו בשידורים חוזרים ובקשר לעונה השישית לא ידוע אם יצלמו אותה בכלל
השתלבות נעימה

LuNa MaJnUnA

New member
אתה!../images/Emo46.gif../images/Emo113.gif../images/Emo29.gif../images/Emo94.gif

למתלא עונה לי למסרים?
הא?
הא? הא? הא?!
ברוכבאאא

uriya1

New member
לא ראיתי ששלחת, הרגע הגבתי../images/Emo13.gif../images/Emo36.gif

Tinkerblack

New member
ברוך הבא

שלום אני שיר או ש"ס או מייגן כל אחד כאן קורא לי בשם אחר אז תחליט איך שבא לך אני בת 16 בקרוב אני מתא ואני מתה על הרעים בהשבט ואממ זהו ספר קצת על עצמך איך קוראים לך וכל זה

YaEloNeT

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אה
אני כבר מכירה אותך
כי הארי פוטר השבטי משתלט על העולם

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifשלום ברוך הבא../images/Emo24.gif אני סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif בת 16 מנס ציונה../images/Emo82.gif... בן כמה אתה?? ומאיפה??? ואיזה דמויות אתה הכי אוהב??? כן הסידרה עדיין משודרת כרגע עונה מספר 5... ברוך הבא והתמכרות נעימה ../images/Emo9.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif

uriya1

New member
14.5 מי-ם../images/Emo36.gif

ובלי שמץ של מושג על הדמויות. אהבתי את הסידרה לפני, לפני.. ממ.. פעם..? אני הכי לא שבטי שאפשר להיות
. אוריה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif מאגניב... עד איזו עונה ראית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כנס לאתר שלי ושל שיר "עולם השבט הישראלי" שם יש מלא מידע על הסדרה, הדמויות והשחקנים... ברוך הבא../images/Emo24.gif

למעלה