*חדש*

uriya1

New member
*חדש*../images/Emo36.gif

שלוםשלום. רק עכשיו גיליתי שיש פורום 'השבט' בתפוז. אני זוכר שאהבתי את הסידרה לפני, בערך.. שלוש שנים? זה פורום-אפטר או שהסידרה באמת עדיין משודרת? מקווה להכיר אתה כולכם. ואני בן. שבוע טוב אוריה

slallum

New member
מממ בוקר טוף.. =]

אני עופר ממזכרת בתיה (ליד רחובות) בן 16. הסדרה תשודר בשידור חוזר של העונה החמישית בקרוב בערוץ 1.. עונה 6 בנתיים לא בטוחה בכלל, עוד לא התחילו לצלם אותה ואולי לא יצלמו אותה אף פעם. ספר על עצמך, ממתי אתה רואה השבט? איזה עונות ראית? איזה דמויות אתה אוהב? תחביבים? יש לך אוכל טעים בבית? אתה יכול להביא לי כסף? ועוד דברים אחרים =]

Ivy Riddle

New member
../images/Emo185.gifחחחח..עופר

עופר אתה הורג אותי אבל אתה צודק טוב קוראים לי טל אני בת 16 וגרה ברחובות ברוך הבא והשתלבות נעימה אה
זה האיקון המאומץ שלי ואם אתה כאן תעשה טובה ותכנס לקמוהנ של המשחק תפקידים של השבט- תבחר דמות מהסידרה או ממוצאת (אם ממוצאת תתן עליה פרטים)

«NAngel»

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

אני ניצן.. ידועה יותר בכינוי אנג'ל. בת 16 מנתניה... ברוך הבא
והשתלבות נעימה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהלוו הלווו הלוווווו אף אחד לא מאמץ את השוקו הקדוש שלי בלי לבקש רשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif האייקון הזה שלי מהחודש השני שהייתי בפורום משמע שנתיים בדיוק ולאאאאאאאאאאא גונבים לי אותוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif טוב אבל אם כן, אז לפחות תבקשי רשות ../images/Emo9.gif

uriya1

New member
אה.../images/Emo36.gif

אמרתי כבר, ראיתי לפני 3 שנים בערך למשך חודש. אבל אז זה כבר התחיל להיות מופרך - כל הקרבות האלו כאילו הם בימי הביניים והאיפור בכלל הורס - אתם באמת חושבים שאם כל המבוגרים היו עוזבים עכשיו היינו מתאפרים ויוצאים החוצה להילחם? אבל אולי זה מה שמיוחד בתוכנית.
אני לא כ"כ בקיא בשמות שלהם. אבל אהבתי ת'רשעה עם הצמות שבהתחלה הייתה נגדם אבל אז הצטרפה אליהם. זאתי שיש לה עוד שתי אחיות, נראה לי. *סוגד לנבלים
* אני בעיקר כותב, פאנפיקים בעיקר אבל גם סיפורים מתח וכאלו. אוריה

Ivy Riddle

New member
../images/Emo185.gif הדמות

הדמות שאתה אוהב זה אבוני (נראה לי) ועדיין לו עניתי בן כמה אתה ואבוני היא לא נבלה יש ל סטייל גם אני
את הרעים אבל שהם חצי טובים או צינים או יש להם חוש הומור וזה שיש להם איפור- מתרגלים לזה

uriya1

New member
אה לא ראיתי ששאלת.../images/Emo36.gif

אני בן 14 וחצי. מי-ם, אם שאלת גם מאיפה. נבלוּת לא קשורה לסטייל. היא קשורה לרשעות, תחמנות, שקר, טינה, נקמנות. משהו בסגנון. אוריה

Ivy Riddle

New member
אל תבין ../images/Emo185.gif

אותי לא נכון אני אוהבת את אבוני ואנשים כמו שאמרת (טוב את רובם) יש לי הרבה דוגמאות תגיד מי אתה גם בפורום של האריפוטר הספר, נכון
או שאני טועה

Ivy Riddle

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo6.gif

הארי פוטר הספר שולט! אויש כמה פאקצי מצידי
נחמד להכיר

TziMHoNoa

New member
מוות להארי פוטר../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

מוות לג'יי קיי רולינג
<היא רצחה את סיריוס
>

Ivy Riddle

New member
לא ../images/Emo185.gif ../images/Emo70.gif

מוות להארי פוטר הדמות כן כי הוא קרציה מוות לג'יי קיי רולינג לא
אני לא מסכימה! חבל להרוס סופרת נפלאה רק בגלל שהרגה מישהו נפלא
כן אפשר ליכעוס אפשר לאיים אבל לא להרוג אחרת יהיה לכם עסק איתי
נ.ב- מקודם קמונה עכשיו רולינג לא יותר טל בחיים שלהם וכן אנשים אתם רואים כמה צאנסים נתתי לכם
די
אוף למה אני בכלל מבזבזת עצבים מיותרים עלכם? כי אכפת לי! וכן אני מאימת ושוקלת ברצינות לעזוב! להתראות לכם

uriya1

New member
אם תשאלו אותי,../images/Emo36.gif

היא הייתה צריכה להרוג את שניהם כבר מהתחלה
. אבל זה כבר עניין לפורום אחר
. אוריה

slallum

New member
נכוןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

ראם שולט

Ivy Riddle

New member
או ראם ../images/Emo185.gif

היי! אין ראם בקמונה אין גם זוט! עופר הדמות שלי מחוסלת!

slallum

New member
הו../images/Emo70.gif חוצפה שכזו../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

בקושי התחלנו את המשחק וכבר הדמות של טל מחוסלת
אי התחשבות שכזו
הכי מצחיק אותי ראם זה כשהוא מדבר עם לקס
הוא תמיד יורד עליו בדרך מפגרת כזאת

Ivy Riddle

New member
הו עופר! ../images/Emo185.gif ../images/Emo24.gif

איזה נחמדות מצידך אני לא ראויה לזה
אוי! זה רעיון כביר (כביא? אמרתי כרגע כביר