שלוםשלום. רק עכשיו גיליתי שיש פורום 'השבט' בתפוז. אני זוכר שאהבתי את הסידרה לפני, בערך.. שלוש שנים? זה פורום-אפטר או שהסידרה באמת עדיין משודרת? מקווה להכיר אתה כולכם. ואני בן. שבוע טוב אוריה
אני עופר ממזכרת בתיה (ליד רחובות) בן 16. הסדרה תשודר בשידור חוזר של העונה החמישית בקרוב בערוץ 1.. עונה 6 בנתיים לא בטוחה בכלל, עוד לא התחילו לצלם אותה ואולי לא יצלמו אותה אף פעם. ספר על עצמך, ממתי אתה רואה השבט? איזה עונות ראית? איזה דמויות אתה אוהב? תחביבים? יש לך אוכל טעים בבית? אתה יכול להביא לי כסף? ועוד דברים אחרים =]
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהלוו הלווו הלוווווו אף אחד לא מאמץ את השוקו הקדוש שלי בלי לבקש רשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif האייקון הזה שלי מהחודש השני שהייתי בפורום משמע שנתיים בדיוק ולאאאאאאאאאאא גונבים לי אותוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif טוב אבל אם כן, אז לפחות תבקשי רשות ../images/Emo9.gif
אמרתי כבר, ראיתי לפני 3 שנים בערך למשך חודש. אבל אז זה כבר התחיל להיות מופרך - כל הקרבות האלו כאילו הם בימי הביניים והאיפור בכלל הורס - אתם באמת חושבים שאם כל המבוגרים היו עוזבים עכשיו היינו מתאפרים ויוצאים החוצה להילחם? אבל אולי זה מה שמיוחד בתוכנית.
אני לא כ"כ בקיא בשמות שלהם. אבל אהבתי ת'רשעה עם הצמות שבהתחלה הייתה נגדם אבל אז הצטרפה אליהם. זאתי שיש לה עוד שתי אחיות, נראה לי. *סוגד לנבלים
* אני בעיקר כותב, פאנפיקים בעיקר אבל גם סיפורים מתח וכאלו. אוריה