חדש

חדש../images/Emo140.gif

היי...אהממ.... מוזר קצת להגיד את זה, אבל אני מתעניין במאגיה כבר הרבה זמן וכבר שלוש שנים אני עובק בזה באופן מעשי
יש לי גם שאלה.. עד כמה שאני יודע, שברגע שאתה משפיע בעזרת המאגיה על חייו של אדם אחר, אתה בעצם משנה את האיזון. אני לא פעם הטלתי כישוף על אדם מסויים, ואחרי כמה זמן הוא מת. הכישוף שעשיתי כבר לא חשוב, אבל אני כל הזמן מרגיש שהוא מת בגללי. השאלה שלי אם יש מצב שזה בסוף יפגע בי איכשהו?

ToryMaster

New member
לא

אני חושבת שזו בהחלט הגזמה ואובר הערכה עצמית לחשוב שאנחנו מסוגלים לגרום למישהו למות ע"י כישוף, בעיקר בלי להתכוון לזה

ToryMaster

New member
לא רמזתי שבאת להשוויץ

רק שאני חושבת שקצת יצאת מפרופורציות כאן. גם אם היו לך כוונות, אני חושבת שחיים ומוות זה עניין גדול מכדי שאנחנו נוכל להשפיע עליו. רולינג אומרת את זה יפה בהקשר לקרושיאטוס (הקללה המכאיבה, מואהאהאהא), "אתה לא יכול להכאיב לי מתוך כעס צודק, אתה צריך באמת לרצות בכאב שלי" אומרת בלטריקס להארי. ת'מבין? צריך הרבה יותר מאשר סתם "כוונות צידיות" בשביל לגרום לדבר כזה לקרות.

ToryMaster

New member
(אוי ויי

אני לא מאמינה שאשכרה נתתי דוגמה מהארי פוטר. טוב מה אתם רוצים, מנהלת פורום הארי פוטר או לא?)

אני הייתי מודאג יותר מדוגמא של

רולינג.. אולי קצת מוזר, אבל מה היחס שלה בקשר לנושא
?

זה לא שלא היו לי..*מגלגל עיניים*

ד"א, באותו יום שהוא מת פתחתי לו בטארוט, ויצא קלף התלוי
למרות השמשמעות של הקלף שונה לגמרי, זה היה מוזר O.O

RainBird

New member
דוגמא מהארי פוטר כדי להמחיש עיקרון מאגי יעל? בכל אופן לבחור שמפחד שהוא הרג מישהו, המאגיה תמיד משיגה את המטרות שלה, אבל הרצון והכיוון שלנו מביאים אותה לידי מימוש. אם רצית שהוא ימות בזמן הטלת הלחש אז הוא היה מת. מבער לזה זה כבר לא אתה.

RainBird

New member
טוב.... יש לך עוד אנקדוטות מהארי פוטר לגבי המאגיה?

ToryMaster

New member
יש לי כמה וכמה

שום דבר שעולה לי כרגע. יש לי כמה אנקדוטות חביבות מהארי פוטר לגבי המון נושאים.

למעלה