חדש היי אני חדש בפורום הזה קראתי את כל הרשומות וגם את האגדות
G goten1 New member 11/3/04 #1 חדש../images/Emo13.gif היי אני חדש בפורום הזה קראתי את כל הרשומות וגם את האגדות
© © Mamimi © New member 11/3/04 #3 ברוך הבא!..../images/Emo24.gif רגע... ולא תשאל "מה סדר הקריאה"? פליז פליז פליז ! רק פעם אחת קטנה! פליז פליז פליז..........רק פעם אחת..... *פרצוף שטני*
ברוך הבא!..../images/Emo24.gif רגע... ולא תשאל "מה סדר הקריאה"? פליז פליז פליז ! רק פעם אחת קטנה! פליז פליז פליז..........רק פעם אחת..... *פרצוף שטני*
N NJS New member 12/3/04 #14 טיפש! למה עשית פרצוף שטני? עכשיו הוא בטוח לא ישאל נסקול אותך במקומו *חיוך זדוני* אה ודרך אגב ברוך הבא(סמיילי)
טיפש! למה עשית פרצוף שטני? עכשיו הוא בטוח לא ישאל נסקול אותך במקומו *חיוך זדוני* אה ודרך אגב ברוך הבא(סמיילי)
© © Mamimi © New member 12/3/04 #17 אתה טיפש!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני בת!!!כמה פעמים להגיד לך? בת!!! לא תמצא אף בן שהניק שלו Mamimi !!! ו"פרצוף שטני" זאת בכלל חתימה! *פרצוף שטני*
אתה טיפש!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני בת!!!כמה פעמים להגיד לך? בת!!! לא תמצא אף בן שהניק שלו Mamimi !!! ו"פרצוף שטני" זאת בכלל חתימה! *פרצוף שטני*
G GRAND DARK MAGE New member 11/3/04 #4 ברוך הבא. אבל... אם אתה מודיע שאתה מצטרף אתה צריך להשאר כאן ולהשתתף. ולא סתם לברוח
M midnight dragon New member 11/3/04 #5 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif רוצה לבוא למפגש פורום? חחח
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif רוצה לבוא למפגש פורום? חחח
U Uzumaki Naruto New member 11/3/04 #6 ראית דרגון בול? לא אהבתי. נו, מילא. ברוך הבא אח שלי, תזהר לא להפגע ממטר האבנים וההערות של חברי הפורום. חוץ מזה, תהנה בפורם השרוט ביותר בכל התפוז הענקי הזה.
ראית דרגון בול? לא אהבתי. נו, מילא. ברוך הבא אח שלי, תזהר לא להפגע ממטר האבנים וההערות של חברי הפורום. חוץ מזה, תהנה בפורם השרוט ביותר בכל התפוז הענקי הזה.
1 1גדילן קוץ רגל New member 12/3/04 #20 סורי, פייתון, אבל...../images/Emo88.gif איןקהילה יותר הזויה מקהילתנו היקרה! אךךך, איך אני מתגעגע לימים בהם הפורום היה מת .
סורי, פייתון, אבל...../images/Emo88.gif איןקהילה יותר הזויה מקהילתנו היקרה! אךךך, איך אני מתגעגע לימים בהם הפורום היה מת .
P python 4 New member 12/3/04 #27 הזוי זה עניין יחסי. הנה למשל מכתב התאבדות חביב שכתבה לי מישהי בפורום הזוי יותר. (הכניסה לגילאי 18 ומעלה, תודה.)
הזוי זה עניין יחסי. הנה למשל מכתב התאבדות חביב שכתבה לי מישהי בפורום הזוי יותר. (הכניסה לגילאי 18 ומעלה, תודה.)