אתה מתבייש בנילס. הודה בזה
P python 4 New member 12/3/04 #33 לא נכון אני לא מתבייש בו! אבל הוא עדיין בארון ולא מוכן להיחשף, ואני מקבל את זה ותומך בו. הוא כנראה חושש מהתגובה של אוגי ומולי. אתה יודע כמה צרי מוחין אווזים יכולים להיות.
לא נכון אני לא מתבייש בו! אבל הוא עדיין בארון ולא מוכן להיחשף, ואני מקבל את זה ותומך בו. הוא כנראה חושש מהתגובה של אוגי ומולי. אתה יודע כמה צרי מוחין אווזים יכולים להיות.
ו ווילו רוזנברג New member 12/3/04 #12 ברוך הבא אנשנוש!^_^ מקווה שתהנה כאן..(כלומר..ברור שתהנה כאן!!) ואמ..אל תיבהל מהאנשים פה,הם באמת אנשים טובים הם פשוט לא מוכנים להודות בזה סתם,תהנה פה בחורצ'יק!=] ואמ..המשך חיים נחמד XD
ברוך הבא אנשנוש!^_^ מקווה שתהנה כאן..(כלומר..ברור שתהנה כאן!!) ואמ..אל תיבהל מהאנשים פה,הם באמת אנשים טובים הם פשוט לא מוכנים להודות בזה סתם,תהנה פה בחורצ'יק!=] ואמ..המשך חיים נחמד XD
F FIZBAN האחד והיחיד New member 12/3/04 #15 אהלן ווסאהלן!!! מההמצב אחי? ברוך הבא לפורומינו הקטן, הנידח והשומם כמו מדבר סהרה בכל מקרה, תהנה! והשתלבות מהירה!!! ^__^ חבר'ה, זאת הפעם הראשונה שאני משתמש בגולגולת... *התרגשות*
אהלן ווסאהלן!!! מההמצב אחי? ברוך הבא לפורומינו הקטן, הנידח והשומם כמו מדבר סהרה בכל מקרה, תהנה! והשתלבות מהירה!!! ^__^ חבר'ה, זאת הפעם הראשונה שאני משתמש בגולגולת... *התרגשות*
M midnight dragon New member 12/3/04 #34 כל מה שיש לי לאמר על החתימה שלך זה WTF?!?!?!? לא הבנתי כלום...... חחחחחחחחחחחחחחחח דרך אגב, ברוכה השבה!!!!! איך היה באיטליה?
כל מה שיש לי לאמר על החתימה שלך זה WTF?!?!?!? לא הבנתי כלום...... חחחחחחחחחחחחחחחח דרך אגב, ברוכה השבה!!!!! איך היה באיטליה?
O Orbital Shadow New member 13/3/04 #35 אני אסביר- החלק הראשון מה לא מובן- פאנש פאנש הפוך יענו האותיות מהסוף להתחלה זה שנאפ שנאפ...החלק השני זה אומר שבעולם אפשר להנות הכי טוב מדברים טובים רק אם יש גם דברים רעים...
אני אסביר- החלק הראשון מה לא מובן- פאנש פאנש הפוך יענו האותיות מהסוף להתחלה זה שנאפ שנאפ...החלק השני זה אומר שבעולם אפשר להנות הכי טוב מדברים טובים רק אם יש גם דברים רעים...
M midnight dragon New member 13/3/04 #36 אה... אבל זה פשוט לא קשור.. (החלק הראשון..) למרות שזה מצחיק.. חח