חדש, שלום לכם

• פותח הנושא efeg
  • פורסם בתאריך

efeg

New member
חדש, שלום לכם

אני אוהב את סונטה ארקטיקה, להקה גאונית. אני גם אוהב הרבה מסוגי המטאל בכלליותו. ראיתי שיש פה כאלה שאוהבים את פינלנד, אז אני פיני במוצא, אני מבקר שם המון - מדינה מדהימה! אמנם עוד לא הייתי בהופעה אבל פעם הבאה ב"ה. גם רציתי להעלות סוגיה... רק אני שמתי לב שטוני(אגב ברור לפני שאני מלכלך, שהוא המוח של הלהקה והאדם שהביא אותה לגדולתה) בהופעות מתנהג מאוד בחוסר ביטחון ומוציא את עצמו הומו מטומטם? הוא עולה לבמה ומתחיל להשתולל וזה נראה כל כך לא אמיתי, כאילו הוא מכריח את עצמו.. הוא נראה לחוץ מאוד והרבה פעמים הוא שר גרוע. השאר אגב, בעיקר יאני, מופיעים מצוין. מה דעתכם?

TarwenR

New member
אתה...

פיני *נופלת* *קמה* מאיזה צפון אתה? הורדתי הופעה אחת של סונטה
וטוני שר שם נחמד ביותר :] ויאני הוא פשוט אל נורדי, אין על זה ויכוח. אה כן, אני נדיר וולקאם

Musta Susi

New member
../images/Emo187.gifפינלנד../images/Emo187.gif

W.O.W WOHOHOW
|מתעלף מקנאה|מי מהמשפחה שלך פינים? סבא?סבתא? מגניב לך|מוזיל ררירר| אז ברוך הבא (כמה חדשים היו לנו היום...
) האם אתה מכיר מהמטאל העממי הפיני המשובח? (Finntroll, Moonsorrow, Ensiferum, Korpiklaani...) הגעתי למסקנה שגם Celesty טובים. אני אופיר, בן 16 וחצי מ...גר ליד מודיעין. אהה ו... איך האוכל בפינלנד? טעים? איזה סוגי בשר משובחים הם מטגנים?

Blade Of Fire

New member
אוה.. מה שהיה חסר לפורום שלנו-

פיני אמיתי... עכשיו כולם יתנפלו עליך בסגידה מוחלטת...

efeg

New member
חחח תודה לכולם

אבל תענו גם לשאלה שלי ולשאלות שלכם אני מחבב את finntroll אבל אני מעדיף האבי ופוואר, לא אכפת לי מאיפה אני פיני משני הצדדים, סבא מצד אבא פיני לא יהודי והשאר יהודים (עליתי לארץ בגיל שנתיים) אני שמח שאתם אוהבים את פינלנד, יש אנשים בארץ שלא מודעים לקיומה של המדינה הזאת. זהו, מקווה להשתלב פה בין כל הפוואריסטים הקשוחים :)

Blade Of Fire

New member
נכון..

מזכיר לי שפעם אמרתי לחבר שלי שנייטוויש באו מפינלנד והוא כזה- "זו לא הארץ ההיא מהסידרה הזאת.. נו איך קוראים לה? נילס הולגרסון?" "זה לפלנד, אידיוט!" "אה.. נו.. הכל אותו דבר" ובקשר לשאלה הראשונה שלך-לא ראיתי את טוני בהופעה חוץ מהדיוידי של נייטוויש ב"ביוטי אנד דה ביסט" והוא היה דיי בסדר שם....

Musta Susi

New member
לפי מה שהבנתי...

הוא חסר אונים בלי המחשב שלו...אבל, מילא נו, רק שמועות...

DanieLushka

New member
פיניייי ../images/Emo99.gif

ברוך הבא פיני חמוד :) למד אותנו פינית }: אה ואני דניאל..
נעים מאוד[:

McBlack

New member
תשמע בנאדם....

תהנה פה(
), חיבוקים(
) וכו', אבל אין לי מושג מה הולך בהופעות עם טוני... "השגתי" כמה שירים מהופעות אבל לא ראיתי
אני מאיה, גמני מהצפון... מאיזה איזור אתה? ואיך קוראים לך?

ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

בנוגע לסוגיה שהעלית, טרם ראיתי הופעות חיות אבל מאלו שהאזנתי להן, טוני הוא לא הסולן היחיד ששר לא משהו, בלשון המעטה, על הבמה...
בכלל, כמעט לכל הלהקות שאני מכירה, הן לא בשיא שלהן בכלל בהופעות חיות. אם אתה נמצא בהופעה עצמה, רוב הסיכויים שזה לא ממש יפריע לך, אם לא, עדיף לוותר על אלבומי ההופעות החיות ולהישאר עם אלבומי האולפן...

אני דיי חולק עליך...

גם הופעה במחשב, או בטלוויזיה או משהו מרגישה דיי טוב לדעתי. אחרי הכל, אלבומים באולפן הם אלבומים שהולקטו בד"כ בערוצים נפרדים, כל כלי בנפרד, עברו שינויים. בהופעה, מה ששומעים, זה מה שהם מנגנים, עם הפדאלים שלהם, בלי תוספות מחשב, הכל טרו, והם מנגנים ביחד . דבר שהרבה מאוד להקות לא עושות כשמדובר באולפן... בשניה שממש קולטים את כל זה, רואים איך שאלבומים נשמעים קצת שונה.. שמעתי נייטוויש אהבתי (ואוהב) בצורה מטורפת.... ראיתי את הסרט הדקומנטרי עליהם... ולאט לאט... השירים שלהם נהיו פחות חזקים כאלה.... הרגשתי שהם לא באמת ניגנו אותם ביחד בשביל האלבום.. אבל כזה הופעה חיה, כולם מנגנים ביחד, כולם מראים את מה שהם יכולים לעשות, אסור לעשות טעויות, אסור לפשל. לדעתי זה פשוט נשמע הרבה יותר טוב.

וד"א

אני אלך עכשיו לראות לי הופעה חיה של נייטווויש (עדיין מתלבט בין 2..)

TheRedHeaded

New member
ברוכה הבאה!

בקשר לסוגיה שהעלת, צפיתי באחד ההופעות שלהם אצל חברה, וממה שראיתי יש שירים שהוא יותר בטוח בהם ויש שירים שקצת פחות. תהנה כאן.

../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

מינטה ויטון?! אתה פיני באמת? *מתעלפת* אתה לא עובד עליינו, נכון? *מזילה ריר* טוב, אני מתנהגת בפטתיות... אז ברוך הבא!
ובקשר לשאלה... לא יצא לי לראות הרבה הופעות של סונטה אבל באלו שכן ראיתי הוא היה בסדר.
לא יודעת למה כולם מלכלכים עליו. אבל כן, יאני גאוני בליב!

airgirl

New member
O_O

ברוך הבא!
נכון שפעם הבאה שתטוס לשם תיקח אותי במזוודה?
המ...כה.. יאני ממש טוב בלייב
ובקשר לטוני..הוא היה די בסדר..=/

למעלה