חדש, שלום לכם

• פותח הנושא efeg
  • פורסם בתאריך

efeg

New member
ברור שניקח אותך

יש שם פסטיבל רוק החופש עם סונטה ונייטוויש :p ואיך שכחתי, קוראים לי הארי(עם i) אם למישהו יש את Kingdom For A Heart לייב בפריז ב2003(מהאימיול), שם זה די בולט. שימו לב לתנועות שהוא עושה עם היד.. איך שהוא מחזיק את המיקרופון ונצמד אליו, הוא אפילו משחק עם השיער! אם תראו הופעה של ברוס דיקינסון(מיידן) או אריק אדאמס(מנוואר) ושל להקות שידועות בהופעה שלהן אולי יותר תבינו על מה אני מדבר...

airgirl

New member
יאיי! =)))

כיף לי =) כע, יש לי את זה.. שם זה באמת יותר בולט..

DanieLushka

New member
ברוווווווווווווס ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוי מיידן מיידן..
ברוס חיה בהופעות.. האיכות לא שונה בהרבה מאיכות של אולפן.. הדבר היחיד שטיפי מפריע זה הקהל.. אבל הוא שר מדהים גם בלייב. ברוס

powermetal1

New member
לדעתי ההפך

הקהל ממש תורם לשירים בהופעות החיות. בין אם זה סתם למחוא כפיים בקצב או לשיר את המנגינה.

DanieLushka

New member
בטח שהוא תורם..

אבל אמרתי, אם כבר יכול להיות משהו שמפריע לאיך ששומעים את הקול של ברוס, זה הקהל.. אבל זה תלוי בדעה של אנשים.. אני אישית אוהבת את התוספת של הקהל.. כי ממש -כולם- שרים יחד... וזה מוסיף המון :)

SonatArcticA

New member
====

"scream for me brazillllll אווווו או אווווווווווווווווווווו אואוו" שליטה

Danihell1

New member
ברוך הבא, ו.. אגב פינלנד../images/Emo26.gif

דיברנו לפני כמה זמן על סיבות לאהוב את פינלנד. אז מצאתי לי עוד סיבה חביבה ביותר. Apocalyptica. מישהו שמע עליהם? להקת סימפוניק מטאל פינית שעושים בעיקר אינסטרומנטלים, ומשתמשים בצ'לו. שווה לנסות!

יאפ. ../images/Emo13.gif

אבל הם לא סימפוניק. הם האבי מטאל עם צ'לואים. ככה בכל מקרה הם מגדירים את עצמם... יש לי את החדש שלהם מקורי.

SonatArcticA

New member
כן..

יש להם דיסק שלם עם קאברים למטאליקה, היחידים ששווים שם זה fade to black the unforgiven One nothing else matters השאר נשמע די מזופת וגם יש להם שיר טוב שלא קשור למטאליקה Fisheye

McBlack

New member
יאפ.....הם טובים

מישהו אמר לי שהיא שמע שזה בנאדם אחד והוא עושה את כל העבודה. אני בתגובה: "הייתכן?" (מחכה לתגובה ממישהו שמבין באמת)

McBlack

New member
בכוונה כתבת 3 מילים שונות?../images/Emo12.gif

צלואיסט, צ'לואיסט וצאלואיסט?

McBlack

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוף כל היום אני צוחקת!!!!!! מספיק עם הסנקציות הללו!!!!!!!!!!!!!!! אוף נויקו יש לי מתכונת בלשון יום שני ואני אמורה להתכונן ולעשות לפחות סיכום אחד אנציקלופדי או משהו משעמם כזה

למעלה