חדש + שאלה קטנה

unseen15

New member
אה... עוד משהו ללמוד

לא ידעתי את זה.. עכשיו אני אוריד ואלמד..

TheRainMaker

New member
ויש להם עוד המון בלדות פסנתר

בדיסקי הEP והדמואים השונים, אם תרצה רשימה מסודרת פנה אליי

האמת שאני בור

אבל התאהבתי בהם בגלל PROTECTION המושלם... אשמח להעמיק את ידיעותי

unseen15

New member
,massive!!

יש עוד 2 אלבומים שאני ממש אוהב שלהם Mezzanine כי יש שם את teardrop זה שבקליפ שלו היה תינוק ברחם
שהוא מצויין blue lines

unseen15

New member
יאההה עוד בן אדם שמכיר את סיה../images/Emo13.gif

שמעת את zero 7 החדש? היא כמעט בכל שיר..

donell

New member
ממ..לא בטוח

יש לי רק אלבום אחד שלהם..הם פחות מלהיבים אותי. אבל colour the small one זה אחד האלבומים האהובים עליי :)

unseen15

New member
the garden

חצי מהשירים הם סולו של sia הם לגמרי זנכו את הסגנון שלהם (אניחושב שחבל אבל זה גם טוב) וככה יהיה לך עוד הרבה שירים על sia שאני מת על הקול שלה.

donell

New member
אני אוריד

למרות שלא כל דבר שמכיל את סיה הוא כזה טוב :) האלבום הראשון שלה די נוראי.. אגב, משהו חמוד לאללה..ביצוע שלה בהופעה חיה עם בק ל you're the one that i want מגריז

unseen15

New member
לא הצלחתי למצוא אותו

בחנויות אין .. הורדת .? אם כן מאיפה

הו יש שם הרבה ברשימה שאני מחבב פלוס

פלוס :) או שממש אהבתי בתיכון אבל עדיין זכורים לטובה :) Garbage - עוד מהתיכון.. הייתי בהופעה שלהם גם.. שירלי מדהימה :) Green Day K.T. Tunstall מכיר ואוהב בערך שלושה שירים שלה אבל היא גדולה :) cherry tree!!! suddenly i see, under the weather Keren Ann מכיר רק את השיר שכולם מכירים.. אבל הוא גם ממש יפה - not going anywhere k's choice
גם מהתיכון.. אני אוהב במיוחד שני דיסקים שלהם - cocoon crash ו- almost happy No Doubt 3 Doors Down מכיר רק את קריפטונייט Texas The Cardigans The Corrs The Cranberries כל האחרונים מכיר מעט שירים שלהם יחסית.. חוץ מהקורז אולי.. אבל אוהב את הסגנון שלהם בדרך כלל KT Tunstall rules :)

unseen15

New member
אהה.. יש לאן להתפתח

הכל כמעט בנות אצלך? מה עם בנים? staind schizophrenic conversation outside Epiphany everything changes אחרי ששומעים את השירים האלה אתה מתמכר.. ויש עוד הרבה מאוד שהייתי ממליץ לך על פי הטעם שאתה מראה..

וואו איזה תגובה מהירה :)

אני חייב ללכת להתארגן עכשיו, אחרת אני אאחר לאנשהו.. אבל אני אשמח לשמוע המלצות :)

resputin

New member
טוב, היות ואני יחצ"ן ותפקידי לטייל

מבחינת פאבים יש לנו את: - אוויטה - סאדמוס אמורי (בנחלת בינימין) - שלדון (Hybrid בין פאב למועדון, מונטיפיורי פינת יבנה)ֿ - מינרווה (סמטת בית השואבה, פאב שמיועד בעיקר ללסביות אבל בימי שלישי יש שם ערבי גברים, בשבתות יש שם אוכלוסיה מעורבת) מבחינת מסיבות שבועיות: - אוויטה - ראשון (ימי ארוויזיון), שלישי (ערבי דראג), רביעי (ימי במה פתוחה) - מינרווה - שלישי (ערב גברים עם די.ג'יי. אליוט), שבת (C.U.N.T עם אביחי פרטוק) - לימה לימה - שני (נוטוריוס G.A.Y ערבי היפ הופ וקצת שחורה, לילינבלום) - סאדמוס אמורי - שלישי (ערב נשים, מחליפים עם המינרווה) - קפה ברזילי - 1984- רביעי (בסוף רחוב הרכב, מועדון, מסיבה של שנות ה-80, עם דארק איטייז) - קפה ברזילי - PAG - חמישי (מסיבת גייז, אלקטרו) - מקסים - Gay Schlufen - שבת (קינג ג'ורג' 36, פינת בני ציון, מועדון, מסיבת אלקטרו-80'ז ו-90'ז. הליין שאני עובד בו :)) מסיבות דו שבועיות: - תאטרון - כל חמישי שני - ( מועדון התאטרון, שדרות ירושלים יפו) מסיבות דאנס לגייז במועדון התאטרון, לחליפין בשבועות האחרים יש Big boys שזה 29+ - אומן 17 - ליין הFFF של שירזי (רח' אברבאנל, דר' ת"א) מסיבות חודשיות: - TLV - מסיבת NY House של עופרה ניסים - תאטרון - Midnight - מסיבת דאנס ל25+ זו הייתה סקירה של בערך כל מה שקורה וצריכים להתייחס אליו.
מקווה שלא שכחתי שומדבר משמעותי. :) הסניליות.

למעלה