חדש + שאלה קטנה

unseen15

New member
חדש + שאלה קטנה

שלום לכולם
אני קצת חסר נסיון בכל התחום של מקומות בילוי.. האמת שהייתי בפעם הראשונה לפני חודשיים במקום כזה.. אולי אתם מכירים מקומות בילוי לגייז חוץ מהאויטה וממועדונים ?

שעטנז

New member
יש איזה מקום חדש, סטייל אוויטה

בנחלה... לא הייתי שם. [ואני גם לא אהיה! אני לא יוצא יותתתר
] אבל הרבה חברים שלי הלכו לשם היום... מחר אני אדע אם המקום סבבה או לא. אעדכן.

wiseman19

New member
../images/Emo31.gif

יותר מדי עשן סיגריות :( לגידול שלי יש גידול מהסיגריות שם.

Save Me

New member
היי זה עיוות של

"הסרטן שלה מת מסרטן" אני לא זוכר איפה שמעתי את זה

היי, ברוך הבא!

בקשר לשאלה שלך, אין לי שמץ....... אה, ספר קצת על עצמך? (כמה שאתה יכול/שבא לך?)

unseen15

New member
עוד דברים..

אממ אני בן 19 מנגן בפסנתר, אה.. חייב להודות שנכנעתי והתחלתי לראות אמריקן אידול
כבר 3 שנים בקטע.. די מחוץ לארון חברים יודעים וגם המשפחה.. ההורים גילו עלי כי דיברתי מתוך שינה והכנסתי אותם לחדר כשאטרף היה פתוח
למי שמתלבט איך לספר ... לא רצוי לספר להורים מתוך שינה.. זה לא עובד טוב
אחרי זה הם הגיבו ממש רע .. עד היום אמא שלי אומרת דברים הזויים לגמרי בנושא מאחלת לי שידידות שלי יאנסו אותי ודברים אחרים
שעטנז למה לא לצאת יותר? ומה החברים אומרים? resputin תודה רבה
לא מכיר חצי ממה שיש שם

וואו...

כבר שמעתי על סיפורי יציאה מוזרים, אבל לא על כזה שנעשה תוך כדי שנה... איך זה קרה בדיוק??

unseen15

New member
אממ.. הזוי לגמרי

אני דיברתי בטלפון עם מישהו כנראה בבוקר.. ואני אף פעם לא באמת ער כשמעירים אותי בטלפון.. עכשיו בצבא זה קורה לי כל הזמן עם המפקד שלי.. כנראה שדיברתי כל כך חזק שזה העיר את ההורים שלי והם דפקו לי על הדלת ומתוך שינה גם פתחתי להם במחשב אטרף היה פתוח.. אחרי זה הלכתי לביצפר כאילו כלום לא קרה.. וכשחזרתי החשבון אינטרנט שלנו היה מנותק וההורים שלי כל הזמן כעסו עלי ולא הבנתי למה.. עד שבסוף הם תקפו אותי בנושא.. לא נעים
שלך יודעים?

שעטנז

New member
וואלה, כי נמאס לי... הכל אותו דבר.

אני גם ככה בחיים לא אכיר מישהו במסיבה. או בכל מקום אחר... =X וגם אין את המוזיקה שאני אוהבבב, אז למה לטרוח?! ובקשר למקום החדש - אמרו שסבבה... זה סוג של פיקאפ בר - אין כל כך אינטימיות... ז"א שאתה לא באמת יכול לשבת עם חברים שלך [כמו באוויטה] ולדבר. בקיצור, מקום להיכרויות... לא אוהב. אם אני יוצא עם חברים אני רוצה לשבת איתם ולשתות, לא לעמוד ולהתערבב עם כולם. מה זה החרטה הזה?! בכ"מ, תלוי מה מטרת הבילוי... אולי אתה תאהב. תנסה! =] חחחחחחחח @ אמא שלך! לא שפויה.

unseen15

New member
../images/Emo3.gif מוזיקה ../images/Emo3.gif

היו לה עוד כל מיני יציאות.. אני משתדל להדחיק.. עכשיו אמרת את ה-בעיה מבחינתי .. המוזיקה.. איזה מוזיקה אתה שומע? מאיר לבן- מקווה ששלך מקבלת את זה יותר טוב משלי

שעטנז

New member
מועדונים בשבילי זו רק מוזיקה שחורה.

ועופר ניסים. בבית ובחיים - אני שומע בעיקר את מאריה קארי [מגיל 8. כן כן]. וויטני, סלין, ברברה [חחחח], סיארה, ביונסה ועוד כל מיני עכשוויים. והמון המון המון ספרדית. =] וגם איטלקית. אין לי מושג מה היא אומרת [חוץ ממה שדומה לספרדית], אבל אני יודע להגיד את המילים. לפחות זה. אתה?

unseen15

New member
סכנת חפירה........

טוב.. לפני כמה זמן נפל לי האמ פי ואני צריך לשחזר הכל אז עשיתי רשימה של רוב האומנים- חלק אני לא זוכר אזהרה.. אין לי קרוא בנשימה אחת.. אם במהלך הקריאה אתה חש בסחרחורת או בחילה יש להפסיק מיד ולפנות לרופא המשפחה הקרוב
Adiemus, a-ha, Air, amy winehouse, Beck, bjork, Black Eyed Peas, Blockhead, Coldcut, Coldplay, Delerium, Depeche Mode, Dido, diplo, Dream Theater, Enya, Era, Evanescence, Faithless, Fatboy Slim, Franz Ferdinand, Garbage, Goldfrapp, gorollaz, Green Day, Imogen Heap, Infected Mushroom, Jack Johnson, K.T. Tunstall, Keane, Keren Ann, kings of convenience, k's choice, lali puna, Lauryn Hill, M.I.A., Macy Gray, Massive Attack, Missy Elliott, Muse, nightwish, No Doubt, Opeth, 3 Doors Down, Pearl Jam, Radiohead, The Red Hot Chili Peppers, royksopp, Scissor Sisters, Shpongle, Sia, Sigur Rós, Soundgarden, Staind, Starsailor, Stereolab, Symphony X, System Of A Down, Texas, The Cardigans, The Corrs, The Cranberries, The Egg, The Killers, Zero 7, כמו שאתה רואה דברים הזוים כמו stereolab ליד amy winehouse וליד opath לך אתה תנסה להסביר לאנשים שאתה שומע הרבה דברים... משהו מפה מוכר לך?

TheRainMaker

New member
אוהו

אוונסנס^^ רדיוהד^^ דרים תיאט'ר^^ ט'רי דורז דאון^^ מאסיב אטאק^^ פאייטלס^^ ארה^^ אחלה טעם
אממ ושאלה
אם אתה חובב אוו' ומנגן על פסנתר, איזה שירים שלהם אתה יודע לנגן?

unseen15

New member
אמממ..

evaneescence hello My Immortal Good Enough dream theater Wait For Sleep אחד הקשים.. אני לא מבין איך הוא מנגן ככה אני מנגן הרבה muse המון... אתה מנגן?

unseen15

New member
אין מה ללמוד בו

רובו גיטרות החלקים של הפסנתר או כנורות שאתה יכול לנגן הם ליווי.. כזה שיר לא נמגנים בפסנתר..

unseen15

New member
התבלבלתי..

dream theater about to crash זה אחד הקשים .. wait for sleep סתם נחמד

TheRainMaker

New member
אוקי

יש גרסא עם יותר פסנתר, לא מה שיש בfallen. מה שיש בorigin אם אתה מכיר

למעלה