חדש פה...

chaaai

New member
חדש פה...

שלום לכולם. אני חי. או כמו שכבר כולם קוראים לי: ג'וני, ליטל ג'ון או סתם ג'יין =\ אני בן 19, גר בתל אביב בדירה שכורה עם שותף. אלה הפרטים הכלליים פחות או יותר. כן, בטח יש שאלות כמו "למה לא בצבא? למה כבר בגיל כזה שוכר דירה? ובלה בלה..." אבל לאט לאט. אני לא נוטה להתפשט כל כך מהר :] הבעיות שלי יעלו בטח עם הזמן... אני קורא פה די המון. כבר כמה שנים אבל אף פעם לא כתבתי כי תמיד זה נראה לי כמו יותר מידי "להדחף" את תוך מקום שכולם כבר מגובשים בו. בכל אופן החלטתי להתחיל קצת משהו חדש בחיים ולכן גם החלטתי להתחיל לכתוב פה. נראה לי שזה מספיק בשביל הודעה ראשונה. אני מקווה באמת להכיר כאן אנשים נחמדים וזהו בערך :| חג שמח לכולם ושבוע טוב =]

RoNa lovely

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני רונה, 14, מחור ליד כפר סבא השתלבות נעימה שתהיה לך

gooligay

New member
../images/Emo8.gif שלום חי!

אני גלי בן כמעט 17 וגם אני מ"חור ליד כפר סבא" (אהבתי את ההגדרה
). אתה יותר ממוזמן להצטרף לפורום ומה שכבר תחשוף פה הוא נתון להחלטתך בלבד, בכל אופן הרבה בהצלחה בהמשך ויום מקסים!

RoNa lovely

New member
../images/Emo12.gif

מאיפה אתה? [ועכשיו שאתה אומר את זה- זה באמת לא נשמע טוב

RoNa lovely

New member
אלפי מנשה

לא שמעתי על גוש תל מונד
[טוב, לא שמעתי על הרבה דברים]

gooligay

New member
מאיה רוטמן (מקום שני - כוכב נולד 4) גרה פה../images/Emo3.gif

RoNa lovely

New member
אה...

[רק אני לא ראיתי כוכב נולד?
] הדפוק הזה ששר את השיר על השבלול המתגלגל המטומטמם אנערף הזה- גר פה אז תגיד תודה שאתה לא בחור הזה

gooligay

New member
אויש, אני ממש אוהב אותו ../images/Emo8.gif

בזמנו הייתי חורש על שיר השבלול "מגדלהלהלהלהלהלהלהלהלה מגדלהלהלהלהלהלהלהלהלה...."

toxicatedheart

New member
פחחחח הומו!!!!

עוד פעם באת לבקר??? זה אמנון (אחרי שבל"ג בעומר אמרתי שאני כבר לא כותב כאן...חזרתי!!) קיצר וולקאם..

chaaai

New member
איכס אמנון אתה כאן?!

אני אני הולך.
סתם. כפרעליך.

theUnheard

New member
אתה....

האמת שאני לא כזה פה אבל שלך אני לא אגיב?! אוי הרגע קלטתי שזה כינוי שאתה בטח לא מכיר.. (זה אופיר קיצר) אניווי, ברוך הבא וכאלה..

chaaai

New member
הא הא! חתיך גדול!

אתמול הייתי במקום העבודה שלך. רציתי להפתיע אבל אתה לא היית שם P: אנחנו נשתמע... :)

probably

New member
ברוכבא. D:

><. השתלבות קולית בפורום, והמון נצנצים נוצצים ומקסימונים. סתם. :) שלום, קוראים לי ינאי. אני גם מת"א. אתה מוזמן תמיד לדבר איתי אם מתחשק לך- [email protected] ויום נעים.

למעלה