חדש פה...

ליאור ג

New member
חדש פה...

שלום אני ליאור אני בן 19 וחצי ואני חדש בפורום אני חייל וזה לא קשה לראות מהשירים האחרונים שלי... אז הנה לכם האתר שלי בבמה החדשה אם זה מעניין מישהו אשמח לביקורות תמיד בכל נושא ולכל שיר אני תמיד קורא ומתייחס ואף חושב שזה דבר מאוד חשוב מתהליך היצירה - http://stage.co.il/Authors/26175 קחו טעימה ממש לא מדגמת אך בכל זאת זהו השיר האחרון שכתבתי לא מזמן.... מקווה שתהנו... "כשמתבטל התכנון"/ליאור גוטמנוביץ' שיתפוצץ העולם, יתפוצצו לי כולם, כואב לי כבר הראש!!! מרוב שלא עושה, כבר נהיה כואב, ואין לי חשק לכלום... שוב העיניים מסתובבות, ועייפות בלי עייפות משתלטת, אומרים וקובעים שנעשה דברים ובשנייה האחרונה תמיד הם מבטלים... מתלבש ומתארגן, את הזמנים לי מסדר, מבטל אירועים נוספים, אבל הם נהנים לשנות לי ת'דברים... שיתפוצץ העולם, יתפוצצו לי כולם, כואב לי כבר הראש!!! מרוב שלא עושה, כבר נהיה כואב, ואין לי חשק לכלום... רק צעקות וברבורים, ואין שום טעם במילים הם כבר החליטו מראש, את התוכניות לי להרוס... וכל היום רק מחכה, מעביר את הזמן ומשתעמם ושמגיעה השעה הטובה, אני מוכן והם אומרים לי לא ניסע... שיתפוצץ העולם, יתפוצצו לי כולם, כואב לי כבר הראש!!! מרוב שלא עושה, כבר נהיה כואב ואין לי חשק לכלום...

לחדש פה

אתמול קיבלתי מתנה (ולא, אין לי יום הולדת) סגורה בנייר עטיפה קשורה בסרט ופתחתי אותה בציפייה והסרתי כל מכשול מתוכה הצצת אתה ועיניך כחולות מכחול והתכנון שלך התבטל כי רצית לבוא להשתולל ויש לי רק עוד דבר קטן לומר לך: "כל עכבה לטובה"

ליאור ג

New member
אני חולק עלייך

זה שאת יכולה להעשיר אותי זה טוב ותגובתך יכולה רק לעזור

למעלה