חדש פה ....

אני וניר כבר לא מספיקים לך?! :'(

מממ... בעצם, אפשר להבין למה שנינו לא טרו אני טמבל אימו והוא טמבל גיק XD

יההה שם יפהה!!../images/Emo9.gif

ברוך הבא לפורום!! באת בדיוק יום אחרי מפגש....
ואם עדיין לא הבנת,אני גל גם....

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

אממ זה סגנונות שונים אני אמליץ ל על שיר - Axenstar - Blind leading the blind

TarwenR

New member
אמממ להקה ? ../images/Emo3.gif

להקת פאוור שוודית מעולה תשמעי את האלבום הראשון שלהם - Far from heaven הכרתי אותם מהאוסף פאוור מטאל הזה

Prophet Of God

New member
ראסמי אחלה סקייטר למרות שיש טובים

ממנו... חלקם מוכרים יותר חלקם מוכרים פחות אבל בנזונה של סקייטר, כמה קליפים שלו צפיתי ככשאשכרה נסעתי על סקייט :p

Gaius Octavius

New member
בקשר לשירים שציינת:

[Gates of Fear, אגב, אני מקווה שהתכוונת לשיר כזה של סטראטובריוס, כי אם אני לא טועה יש שיר כזה שמסתובב בקאזה תחת השם של סונטה והוא לא באמת של סונטה.] בכל מקרה, בקשר לשירים של סונטה, שירים שאולי יהיו דומים: Wolf & Raven Champagne Bath Picturing The Past ויש עוד, נו, אין לי כוח עכשיו
בכל מקרה, כמעט כל מה שתמצא של סונטה משובח, אז תתפרעP:

McBlack

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

אנצל"ש את ההודעה המיותרת הזאת ואציין שגם אני לא סובלת שאנשים עושים כמו שכתוב לך באווי
אבל אני לא נוטשת שיחות כאלה
בדר"כ שואלת אם הכל בסדר, הרבה נקודות וחוסר עניין לרוב מעידים על דיכאון (זה סטטיסטי כזה).

יונתן1988

New member
חח דוגרי, יש בזה משהו

לכן תמיד כשאני בא להגיד למישהו או מישהי שאני הולך, אני משתדל להתנתק כמה שיותר מהר... שונא לשמוע את ה"ביי"... "ביי אחי" או אפילו "ביי נשמתי" זה עוד בסדר, אבל "ביי", "כן"... מציק. גם "לילה טוב" בלי איזה אייקון או משהו מעצבן אותי... יאללה, דיי להיות יבשים...

McBlack

New member
עם ביי אין לי בעייה,

(אלא אם כן אני רוצה לעשות משהו לא במחשב ואני רוצה להישאר מחוברת אבל שלא ייפתח חלון השיחה (בגלל ה"ביי"), אז זה מעצבן לחכות שאנשים יגיבו ב"ביי"
)

Mullen2004

New member
חחח ועד פעם תודה לכולם

כע רודני מולן הוא חלוץ בסצנה של הסקייט , הוא חשב ועשה דברים שאנשים רק חלמו לראות אותם . באקטהד יוצר ענק אין ספק ... הוא מאסטר בגיטרה ונונצ'אקות . אם יכול להיות שאני אשים תמונה בקרוב ביינתים פשוט אני לא על המחשב שלי P: רק אני או שלסולן של סטרטווריוס ושל סונטה יש קול ממש דומה ?

Musta Susi

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

כותבים Stratovarius קודם כל. לצערי כבר המליצו לך עלGuardian Blind אז תשמע Rhapsody, Luca Turilli (בעיקר הראשונים) וMagic Kingdom ובלי קשר, תשמע Korpiklaani שהם לא פאוור אבל מספיק טובים

למעלה