חדש פה ....

McBlack

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגם לי הייתה תקופה כזאת

genz

New member
חחחחח אני חושב שהתבלבלת

אני אמרתי בצ'אט שכל מה שאני אגיד זה "לך תזדיין", "יאללה, בוא" ו-"טוב, נו"

McBlack

New member
אז באמת לא הבנתי../images/Emo122.gif

אבל היי, לפחות כולם למדו משהו על תקופה עצובה בחיי

IJohnYI

New member
ברוך הבא

מזל טוב לרגל הצטרפותך לפורום "פאוור מטאל". מגניב פה! ^_^ אמם.. תתחיל להקשיב לmasterplan דחוף! בהול! מהר!! הלהקה הכי טובה שיש! :) Blind Guardian גם שולטים, וגם EdGuy מגניבים, והרשימה עוד ארוכה... אני פבל, נעים להכיר :)

Mullen2004

New member
תודה רבה לכולם על ההמלצות

מקווה לשמוע את כל הלהקות פה ... בינתיים אני יכול להמליץ לכם ( לא מטאל ) על buckethead שהוא אחד האומנים הכי טובים לפי דעתי בעולם. מקווה להשתלב פה יפה ....

genz

New member
אני כבר אוהב אותך!

גם רודני מולן, גם סטריט, וגם יודע מי זה באקטהד!

Mullen2004

New member
בעקרון

כל דיסק שלו זה סוג נגינה אחר אז ככה שירים בסגנון : butnos, funbus , three fingers,the hand אלבומים : Enter the chicken - וי אר ואן מתוך האלבום הזה - אלבום ענק mosnters and robots - קצת שונה .. מלא ביטים חזקים אלבום טוב electric tears - אקוסטי .. מאוד טוב , מדכא מאוד . חחח צריך להקים עליו פורום .

Mullen2004

New member
:O

טמבל ? לא חושב ככה ... הבנאדם הוא אחד היוצרים הטובים ... אני לא אומר את זה רק מבחינת זה שהוא בין המהירים בעולם ( הגזמתי קצת P:) , אלא בגלל שהוא יוצר טוב . חוץ מהגימיק הגרוע שלו ...

Gaius Octavius

New member
ממה שראיתי לא אהבתי.

הוא מהיר, כן, אבל לא הרבה יותר מזה, לפחות ממה שאני ראיתי.

Mullen2004

New member
ד"א

הוא ניגן וכתב פסקולים שבחיים לא היית מנחש ... פאואר ריינג'רס , מורטל קומבט , אחרון גיבורי הפעולה וכד' ...

slallum

New member
מורטל קומבט?!../images/Emo2.gif

גאון.
טם טם טם! טם טם טם טם טם טם! טם טם טם =] לו קינג! סאב זירו! שיבה! ריידן!

McBlack

New member
../images/Emo12.gif פאוור ריינג'רס ומורטל קומבט??

חשבתי שחבורות של ילדים המציאו את זה בזמן משחק בגן. אחיין שלי המציא שיר, משהו בסט, "אינטאלי קאבולבול, אינטאלי קאשולשול" בלופ אינסופי.

למעלה