ממש יפה הנה תמונה של בריט וקוין שטרם ראיתי פה
B britmel New member 9/6/06 #19 ממש יפה ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif הנה תמונה של בריט וקוין שטרם ראיתי פה
X xtina 4 ever New member 9/6/06 #20 אממ..לא..../images/Emo210.gif פעם הבאה תנסה לשים פחות מברשות, ותתאים צבעים לתמונה... הורוד הזוהר הזה מוגזם מדי...
אממ..לא..../images/Emo210.gif פעם הבאה תנסה לשים פחות מברשות, ותתאים צבעים לתמונה... הורוד הזוהר הזה מוגזם מדי...
L Lily Potter New member 9/6/06 #18 ../images/Emo207.gif איך קוראים לשיר? פה שהיא שרה ב-2:13 ואיפה אפשר למצוא את הוידיאו כולו?
K Kryptonite New member 9/6/06 #23 Love Can Build a Bridge../images/Emo168.gif אין וידאו מלא, רק קטעים שהראו מההופעה בריאיונות וספיישלים שונים (היה ביוזר שלי ביו טיוב חלק די נרחב מההופעה, אבל הורידו לי אותו )
Love Can Build a Bridge../images/Emo168.gif אין וידאו מלא, רק קטעים שהראו מההופעה בריאיונות וספיישלים שונים (היה ביוזר שלי ביו טיוב חלק די נרחב מההופעה, אבל הורידו לי אותו )
S Sam P New member 9/6/06 #22 נשיתתתת וולקאם... תהנה חמוד... השתלבות מהנה=] סתם התפרצות.... שמילי מחקה את ...סיגי ברחשיםםםם *מאוהב*
נשיתתתת וולקאם... תהנה חמוד... השתלבות מהנה=] סתם התפרצות.... שמילי מחקה את ...סיגי ברחשיםםםם *מאוהב*