חדש פה

goro123

New member
חדש פה

אז סיימתי לקרוא את כבשן הנשמה וממש ממש נהניתי ! הייתי פשוט מכור בשבוע שקראתי ולא יכולתי להפסיק! אז על איזה ספר אתם ממליצים לי לקרוא עכשיו? לא קראתי אף ספר חוץ מכבשן הנשמה אז אני רוצה ספר שימשיך את הסיפור ואם אפשר תספרו לי קצת על העלילה. דראגון לאנס שולט

Dead Black Moon

New member
אוה,הייתכן?../images/Emo182.gif

קודם כל -ברוך הבא!!!! שנית כל-אתה מועמד רשמית לסקילה המונית.. שלישית כל-יש קישור אדום כזה למעלה שכתוב בו "סדר הקריאה" ושם יש את רשימת הספרים... התחלת לא נכון אבל אם כבר סיימת את כבשן הנשמה כדאי לך לעבור ל"אחים לנשק"
ואז לרשומות רומח הדרקון-סתיו,חורף,אביב...

stige

New member
הוא התחיל מצויין!!!!

אני המלצתי לו להתחיל עם זה!!!! ראסק... מכל האנשים שהמלצתי להם, גיליתי שלא רצוי להתחיל עם הרשומות- הרבה מאד אנשים לא רואים את הגדולה שברומח הדרקון, כי בוא נודה בזה, רשומות סתיו הוא לא הספר הכי מדהים בניגוד לכבשן הנשמה שקרוב אף לגדולותם של האגדות...

stige

New member
אם אתה מתעקש..../images/Emo88.gif../images/Emo129.gif../images/Emo151.gif

stige

New member
...מצטער

זה עדיין לא אומר שאני לא אנחית עליה פטיש ואצחק כמו ליצן!!!

python 4

New member
ברוך הבא!

מומלץ כי כעת תעבור לקרוא את "דרקונים של דמדומי סתיו", שהינו החלק הראשון בסדרת "רשומות רומח הדרקון", מאת מרגרט וייס וטרייסי היקמן.

midnight dragon

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

הו, כמה זמן שלא היו לנו חדשים.. לפחות לא כאלו שרוצים להישאר.. תישאר איתנו?
אממ כבר ענו לך בקשר לסדר קריאה.. בעיקרון היית אמור להתחיל מרשומות.. אבל לא נורא.. חח כולם קראו בסדר מוזר במקצת..

La Gamba

New member
מדצ שני, אני חושב שאם הוא יקרא

כעת את אחים לנשק, ורק אז יקרא את רשומות הרי הכל יהיה הרבה יותר מובן, כי הוא התחיל לקרוא לפי הסדר הכרונולוגי המתאים

סרינה99

New member
חחח ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אז אממי אני אנסה להסביר את מה שהשאר אמרו כעיקרות כבשן הנשמה מספר על הילדות של רייסטלין ואין לו המשך ישיר אחים לנשק מספר על תקופה קצת יותר מאוחרת בחיים של רייסטלין וקרמון מרשומות מתחילה כעיקרון הסידרה שאז מתחיל להיות מסופר על כל החבורה-רייסטלין קרמון תניס קיטיארה לאורנה סער חלמיש גדילן ועוד... אממ אם התחלת בכבשן הנשמה נראה לי שעדיף לך לעבור אל אחים לנשק ואז תתחיל את רשומות-->אגדות-->דרקונים של להבת קיץ-->מלחמת הנשמות

goro123

New member
תודה לכולם

נדמה לי שאני יתחיל עם אחים לנשק... נשמע ספר טוב!נקווה שיהיה טוב כמו כבשן הנשמה ואף יותר!

Orbital Shadow

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אני אישית ממליצה לך לקרוא את רשומות

Knotted String

New member
הו.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ובכן, עמדתי בקשר לסדר הקריאה כבר מובנת לכל, אני סבורה. אסור. להתחיל. לקרוא. את. הספרים. בסדר. הכרונולוגי. אסור. זה הורס את כל הקריאה שבהמשך. זה מקלקל הרבה מאד מ-א-ד הפתעות קטנות שטרייסי והיקמן (
) רצו שישארו חבויות. כן, הם רצו שהן ישארו חבויות, כי אם לא, הם היו כותבים את כל הפרטים ברשומות סתיו, שהוא הספר הראשון! כבשן הנשמה נכתב איזה 20 שנה אחרי הטרילוגיה הראשונה מסיבה מסויימת. בגלל שככה אמורים לקרוא אותו. זה כמו שתקרא עכשיו את שיבת המלך, ואז את אחוות הטבעת, ואז את שני הצריחים. זה כמו שג'ורג' לוקס עשה קודם את הטרילוגיה השניה של מלחמת הכוכבים. קוראים לפי סדר הפרסום. ככה זה, ככה זה תמיד היה. אם היית מתחיל לפי הסדר הכרונולוגי, היית צריך להתחיל עוד מספרים רבים רבים אחרים. ולמה שלא תקרא עכשיו את אגדות? מבחינה כרונולוגית, יש בו מן המתרחש לפני הרשומות. כבשן הנשמה ספר גדול מבחינתי. אולי אחד הטובים שקראתי, במיוחד שהוא מדבר על דמות שהיא אולי לא טובה, או יפה (
) אבל היא מעניינת ועמוקה. אבל מה הקטע להאכיל קודם מישהו בכל הדברים הטובים? אני אישית, כשאני קוראת ספר טוב, אני מצפה לרמה מסויימת להמשיך. אתם מסוגלים לתאר לעצמכם איזה נפילה זה מכבשן, לדשד"ס. זה רק מייאש יותר.

למעלה