הו.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif
ובכן, עמדתי בקשר לסדר הקריאה כבר מובנת לכל, אני סבורה. אסור. להתחיל. לקרוא. את. הספרים. בסדר. הכרונולוגי. אסור. זה הורס את כל הקריאה שבהמשך. זה מקלקל הרבה מאד מ-א-ד הפתעות קטנות שטרייסי והיקמן (
) רצו שישארו חבויות. כן, הם רצו שהן ישארו חבויות, כי אם לא, הם היו כותבים את כל הפרטים ברשומות סתיו, שהוא הספר הראשון! כבשן הנשמה נכתב איזה 20 שנה אחרי הטרילוגיה הראשונה מסיבה מסויימת. בגלל שככה אמורים לקרוא אותו. זה כמו שתקרא עכשיו את שיבת המלך, ואז את אחוות הטבעת, ואז את שני הצריחים. זה כמו שג'ורג' לוקס עשה קודם את הטרילוגיה השניה של מלחמת הכוכבים. קוראים לפי סדר הפרסום. ככה זה, ככה זה תמיד היה. אם היית מתחיל לפי הסדר הכרונולוגי, היית צריך להתחיל עוד מספרים רבים רבים אחרים. ולמה שלא תקרא עכשיו את אגדות? מבחינה כרונולוגית, יש בו מן המתרחש לפני הרשומות. כבשן הנשמה ספר גדול מבחינתי. אולי אחד הטובים שקראתי, במיוחד שהוא מדבר על דמות שהיא אולי לא טובה, או יפה (
) אבל היא מעניינת ועמוקה. אבל מה הקטע להאכיל קודם מישהו בכל הדברים הטובים? אני אישית, כשאני קוראת ספר טוב, אני מצפה לרמה מסויימת להמשיך. אתם מסוגלים לתאר לעצמכם איזה נפילה זה מכבשן, לדשד"ס. זה רק מייאש יותר.