חדש פה!

Xboy123

New member
חדש פה!

שלום לכולכם.. שמי חסוי, ואני בן 16 (חודש הבא) אני הומו, (למרות שהרגשתי פעם אהבה כלפי מישהי... משום מה) שנמשך נורא לגברים. אני מאונן הרבה ובקשר עם כמה הומואים באינטרנט. רצוני הגדול הוא להכיר מישהו בן גילי, או מישהו בגיל 17 או 18, לצורך קשר ידידותי עמוק באינטרנט, ואולי אף פלאפון... טוב, אני לא נחפז, אני מעוניין בקשר ידידותי, אחד שיבין אותי בתור אדם עם מטרה לחברות במציאות אחרי הרבה זמן של ידידות, אחד עם סבלנות. אין לי מושג למה אני מעוניין באדם כזה, אנשים כאלה הכי מושכים אותי. כבר היו לי ידידים כאלה אבל הם כאלה שייחסו אליי משמעות קטנה ונעדרו מקשר עמי לצמיתות.. ונורא התאכזבתי כי פיתחתי ציפיות שווא. בקצרה אני מעוניין בידיד טוב שיהיה רציני .. בן 15-18.. קשה למצוא אחד כזה אבל אני מחפש בכל זאת.. ושיהיה כמה שיותר קרוב לת"א.. אם מתישהו יהיה מצב שניפגש.. אני יודע שזהו לא פורום היכרות אבל אין לי דרך אחרת. אני גם אשתדל לבקר ולענות להודעות
החשיבוני לאורח חדש ..

resputin

New member
Xboy היקר,

דבר ראשון- ברוך הבא.. כמו שאמרת, פורום הכרויות זה אומנם לא, אבל זה לא חדש שנוצרו המון קשרים -אפלטוניים יותר ופחות- דרך הפורום הזה. אתה מוזמן לשבת בניחותא, להשתתף בדיונים השונים בפורומים וכן להכיר את הנפשות הפועלות.. כך אולי תמצא לך את הפוטנציאליים שלך, בין אם זה לשיחה או לקשר או מה שזה לא יהיה, ותצור עמם קשר. (אופציה אחת, תהיה למשל, דרך עמוד האייסיקיו של הפורום שלנו. הרגש חופשי גם להוסיף עצמך לשם.) לילה.

Xboy123

New member
תודה תודה resputin יקר!

אקח לתשומת לבי את מה שאמרת הרגע... :) כבר זכיתי להכיר את אחד מחברי הפורום, והוא נורא נורא טוב וחמוד
ואני מרוצה
אשתדל להשתלב פה
ושוב תודה!
דרך אגב איפה זה עמוד האייסיקיו?

למעלה