חדש פה

newnew01234

New member
חדש פה

שלום לכולם,
אני בן 24, חדש לגמרי ומחפש את עצמי, מתחיל ללמוד השנה ורוצה להכיר חברים חדשים מהקהילה- לדבר, להכיר, לספר, לראות לאן זה זורם

Kutaly

New member
שלום לך

ברוך הבא.
מה אתה לומד? מותר לשאול?

Apikachu L

New member
ברוך הבא!

תמיד נחמד לראות מצטרפים חדשים. באיזה שם תרצה שנפנה אליך?

aשרון

New member
היי....

ברוך הבא לפורום.
אני שרון, כנראה רחוק ממך (נמצא בצפון המרוחק), אבל אשמח לפתח קשרי ידידות.

אתה בהחלט מוזמן גם לפורום 'בנים בלבד' פה בתפוז לבני הקהילה.

newnew01234

New member
לשרוןa

אני קצת חושש מלרשום הודעה בפורום בנים בלבד כי לפי מה ששמעתי הומואים לא מקבלים ביסקסואלים מתוך מחשבה שבי הם הומואים בארון ואני לא רוצה להיגרר לכל מיני ויכוחים או דיונים בנושא הזה כשאני בעצמי מחפש את עצמי בנושא

aשרון

New member
היי......

אנחנו בפורום בנים בלבד מקבלים כל אחד באשר הוא, ללא הבדל דת, גזע, מין, אמונה או וואטאבר...

אין צורך לחשוש בגלל דעות קדומות או נורמות חברתיות מוטעות. מי שחושב שהוא מעליך בגלל שאתה מתלבט בנוגע למשהו (כל דבר) בחייך, הוא האידיוט ובעל המגבלה החברתית, לא אתה. ולשמחתי אין אצלנו כאלה בפורום.

אתה מוזמן בחום.

Apikachu L

New member
החשש שלך ברור

אבל לא בהכרח משקף אופי של הפורום אלא יותר אופי בקהילה הגאה - שיכולים להיות שונים מאוד. אין שום בעיה בלנסות להיות גם בשני הפורומים. תהיה איפה שאתה מרגיש בנח, ואיפה שאתה מרגיש בטוח, ואל תחשוש לפתוח דיונים בעצמך ולספר על החיפוש העצמי שלך.

newnew01234

New member
תודה לכולם

אממ, אני מתחיל ללמוד תקשורת השנה
לגבי השם- אני אשמח שתפנו אליי בינתיים בכינוי הזה
היו לי ויש לי עדיין הרבה התלבטויות לגבי הזהות המינית שלי ואני אשמח לשתף ולספר לגביהן ולשמוע מאחרים איך הם התמודדו עם זה :)

aשרון

New member
גבירותיי ורבותיי, הרני להודיע בזאת....

מעכשיו ייקרא שמו של הבחור החדש בשכונה ניו ניו - new new
(רק לא לשכוח לתת קרדיט לניו יורק, ניו ארלינס, ניו מקסיקו, ניו הייבן, ל ניו מהמטריקס
) .

למעלה