חדש פה

הרעיון הוא,

שזכותו לחפש אותם איפה שהוא רוצה, החוויה באטרף מגעילה למדי, ואף אדם לא חייב לעשות אותה. אין חוקיות בהומואיות שמחייבת אותו להיכנס לשם כדי למצוא זוגיות, כמובן שהוא צריך לעשות את השיקולים שלו בנושא ולמצוא מקומות אחרים,, נראה לי שפשוט נפגעת שהוא שולל את הדרך שבה אתה בחרת לנהוג, אנשים שונים פועלים בדרכים שונות

Mebulbaly

New member
וואו - לא ידעתי

שהתגובה תהיה חריפה כל כך. לא אמרתי שאני לא מנסה באטרף... אמרתי שהוא די דוחה אותי :) אז עצלן אני לא. פשוט יש לי כנראה דרישות ושאיפות בשמיים...

אני מצטער, התגובה שלי באמת הייתה מוגזמת, אבל-

קודם כל, אני חושב שאם הוא ימנע מאטרף, ממסיבות ומכל אירוע קהילתי שהוא (את כולם הוא פסל), אין לו כמעט שום סיכוי למצוא בחור- וניסיתי לנער אותו, גם אם זה נעשה באופן קיצוני מדי. שנית- כן, בהחלט יכול להיות שנפגעתי. איך אני אמור להגיב כשאני מספר שאני הכרתי את בן הזוג שלי באטרף, והוא עונה שאטרף לא מתאים לו כי "לא כל אחד עושה לו את זה"- ומה אני, קופץ על כל בחור שזז באיזור שלי?! אני בהחלט מצפה למינימום כבוד- שזה אומר לא להניח שאם מצאתי בן זוג באטרף, כנראה שהתפשרתי על המיץ של הזבל האנושי... וזה כן אומר להניח שאם מצאתי בן זוג באטרף, כנראה שגם שם יש אנשים איכותיים. אין לי שום בעיה עם זה שהוא מעדיף לא לחפש באטרף, אבל בהחלט יש לי בעיה עם טענות בדבר "איכות" האנשים שנמצאים שם, ובעיקר עם ההנחה הלא-כל-כך-סמויה שעלתה מהניסוח, שרק מי ש"כל אחד עושה לו את זה" יכול למצוא שם משהו/ מישהו... (נ.ב: מבולבלי- אם אתה רוצה למצוא מישהו/י, באיזשהו שלב תבין שאי אפשר לא להתפשר- לא במובן של להסתפק ב"רע במיעוטו", אבל כל זוגיות בנויה על פשרות. וכן, זה כולל גם העובדה שבסופו של דבר סביר להניח שאתה לא תהיה בקשר עם אביר/ אשת החלומות שלך- אלא פשוט עם אדם שתאהב את מי ומה שהוא/ היא...).

בסופו של דבר

לא נראה לי שהוא באמת מחפש, ולא נראה לי שהוא באמת ימצא. אם אתה מצאת תשמח בחלקך כי שפר עליך גורלך, יש אנשים שאי אפשר ליטול את הקורה הקבועה בין עיניהם, רק הזמן יכול לעשות זאת... אנשים טובים אמנם נמצאים בכול מקום, אבל זה לא עושה את המקום בו הם נמצאים לטוב, המשך חיים מקסימים :)

yenergy

New member
גם אני!

התבלבלתי במיקום התגובה... גם אני! איזה כיף למצוא עוד מישהו כמוני. גם אני חווה את אותם דברים שאתה חווה. בשבת הו"ד האחרונה דיברתי על זה עם כמה מהחברה והם אמרו לי ככה שבסביבה הדתית: הכי קל זה להיות סטרייט. קשה להיות גיי. הכי קשה להיות בי. למה? סטרייט לא צריך להסביר גיי גם לא. בי - זה הכי קשה כי באמת שני הצדדים לא מבינים אותך. הייתי בקשר מדהים מבחינה מינית עם אישה (מאוד הפתיע אותי. חשבתי שדווקא הקטע הרגשי יהיה טוב יותר). היה לי מדהים והכל, אבל היה לי מאוד חסר ה "גבר". ואותו דבר כשאני בקשר עם גבר - מאוד טוב לי מבחינה מינית בעיקר, אבל חסרים דברים. יש משהו באישה - גם פיזי וגם התנהגותי שמעולם לא ישתווה לגבר ולהיפך... זה מציאות מאוד קשה. נראה לי שאנחנו משדרים באותו גל. צר קשר בפרטי. נראה לי יש על מה לדבר... אנרג'י

גנימדס

New member
ומה עם הלגיטימציה?

אתם מדברים על "קשר עם גבר" לעומת "קשר עם אשה" כאלו מדובר בשאלה של החלפה קלילה מאד בין שני המינים. לא נראה לי הגיוני. קשר עם גבר כולל אתו כל כך הרבה בעיות וסוגיות שקשר עם אשה פטור מהם נראה לי שזה הרבה יותר קל כשיש את האפשרויות לא להלחם עם המשפחה, להציג את בת הזוג באירועים משפחתיים ואף להביא אותה לסעודת הסדר (וואו!) שלא לדבר על האפשרות לקנות דירה ביחד וליצור תא משפחתי ביחד. ולעניות דעתי, (בלבד!) גם האסור המקראי רומז יותר על ביסקסואליות "ואת זכר לא תשכב משכבי אשה" מי שיכול לשכב משכבי אשה , לא ישכב עם זכר.

yenergy

New member
שאלה קשה

אני לא יודע מה להגיד לך מעבר לקטע של אולי בגלל זה גם אני וגם הבחור (שנשמע חתיך הורס) עזבנו את הדת ברמה מסויימת. הקונפליקט הזה הוא קשה מאוד, ואלי הזמן או האהבה הנכונה תפתור אותו. אנרג'י.

נתיN

New member
קצין דתל"ש? נשמע אחלה שידוך!

אני צוחק. ועכשיו ברצינות... ברוכים הבאים וכו' וכו'. א. הבלבול והתהיה זה דבר שמשותף לכולם. יש כאלה שעוברים את זה בגיל 18, יש כאלה בגיל 30. זה תקופה כזאת, אל תנסה להתנגד לזה. כאילו, תבין שזה בסדר גמור להיות מבולבל ולא לדעת מה אתה רוצה מעצמך או מה אתה הולך לעשות. אני כבר 4 שנים מבולבל. כמאמר הבדיחה, "ד"ר הכאבים גורמים לי לסבול" "נו, מה רצית, להנות מהם?" אם הכאבים ישנם, לי יש רק בחירה אם לסבול מהם או להנות מהם. ב. אני חושב שכדאי שתכיר אנשים בגילך ומצבך, מכאן או מהקבוצות של איגי, סתם בשביל לדבר. לאיגי יש קבוצה בוגרת נחמדה. אז נכון, זה מאד מפחיד והדיסקרטיות - אוי הדיסקרטיות - , אבל אחרי כמה זמן רואים שלא צריך להיות פרנואידים בקטע הזה. ג. לגבי מקומות להכיר - מכיוון שאני לא אלך להמליץ לך על גן העצמאות או תחנה מרכזית חדשה ת"א, אני חושב שלצאת למקומות ומסיבות זו עדיין אופציה טובה. בפעמים הראשונות זה מוזר, ואתה רק חושב "מה אני עושה פה בכלל, אני מבית דתי, ולמה לעזאזל המוזיקה כל כך רועשת?" ואז פתאום אתה מוצא את עצמך מתייצב בקביעות לליין אירוויזון באוויטה. :) כמובן, רצוי שחבר יגרור אותך לשם בפעם הראשונה כי קשה למצוא אומץ ללכת לבד, מה שמחזיר אותנו לסעיף ב... שיהיה לך בהצלחה.

Mebulbaly

New member
תוסיף לזה - מהנדס

והאמא הפולניה שלך תהיה מרוצה ;P אני לא רוצה להיחשף ולצאת. לא רואה כרגע (או אי פעם) את הדבר הזה קורה. ובמסיבות של גייז, אני מאמין שיהיו אנשים שאני מכיר. שהם מוצהרים. ואני לא רוצה שהם ידעו... חשש חשש חשש. :( אבל האמת היא שאני כן נמשך מאד לזה כרגע.

נתיN

New member
שכחת בלונדיני ועיניים כחולות

רק אז היא תהיה באמת יותר מרוצה. (היא לא יודעת שיש לי חולשה קשה לפרענקים...
) שלחתי לך הודעה במסרישי. ללט.

Mebulbaly

New member
באסה... אז כבר לא נתחתן...

אם ככה, אמא שלך כן הייתה מרוצה...;-P

נתיN

New member
אל תשלול כל כך מהר

יש גם אנשים נחמדים אפילו שהם אשכנזים ולא בלונדינים... (אגב, קיבלת את ההודעה? כי זה לא מראה לי אם זה שלח)

גיבור- מצבך מצוין!

הלואי על הרבה הומואים להיות במצבך- היכולת להעניק אהבה לאשה. יש אנשים שהיו נותנים הכל- רק שצהיה להם היכולת לשים את נטייתם בצדם ולחיות חיים הטרוסקסואליים תקינים- חולמים על חתונה- לישוא אשה, להקים משפחה. והנה אתה- יש לך היכולת לאהוב ולהתנות אהבים לאשה, ואתה עוד מתלבט. לכל אחד יש חולשות. יש בחור נשוי שבחורות בלונדניות צעירות וחטובות גורמות לו לאבד את הראש, ויש כזה (כמוך) שדווקא בחורים בני עשרה+, חטובים ורצוי בלונדינים- מהווים עבורו חולשה רצינית.. אז מה? מה אתה שונה מכל בן אנוש אשר יש לו יצר? אחד לברונטיות, אחד לברונטים, ואגב יכול ויש גם כאלו שנמשכים לילדים. אז מה- עליהם לממש את הנטייה? ודאי שלא. אחי- קח אשה ובנה לה בית. עשה אותה מאושרת כפי שאתה יודע, וברוך ה'- אתה יודע. מצבך טוב פי אלף מונים מרוב פוקדי אתר זה- על גבול הייאוש והתקווה- מחשפים עצה למצב הבלתי אפשרי של חייהם- אשר להם נטייה מינית ברורה ואחידה- אל בני מינם בלבד. אשריך וטוב לך שביכולתך לקיים משפחה ולשמח אשה. תנסה לחשוב - היכן אתה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? בתור הולל מזדקן או בתור איש משפחה: בית, אשה אוהבת, ילדים..נכדים.. בקיצור- חיים אמיתיים. פשוט תחשוב לטווח ארוך יותר מאורכו של.. אחי, תתבגר ותתגבר. אינך שונה מכל אדם נשוי. לכל אדם יצר. שלוט ברוכסן וחשוב הגיוני וערכי

מצטער, אבל אני חייב להעיר-

למה תמיד חייבים להציג את האופציה של מימוש ההומוסקסואליות כ"הולל מזדקן"?! בדיוק באותה המידה הוא יכול להיות איש משפחה: בית, גבר אוהב, ילדים... נכדים. הומואים יכולים להקים משפחה, וסטרייטים יכולים להיות הוללים מזדקנים, בדיוק כמו שהמצב יכול להיות הפוך. הנטייה המינית היא לא זו שקובעת פה, אלא איך אתה בונה את שאר החיים שלך.. וחוץ מזה, כמו שכתבתי למעלה- זה לא דומה ל"חולשה לבלונדיניות"- זו הרגשת חסך תמידית (או בתקופות) בקשר מסוג שונה, במגע שונה, בתקשורת השונה... מערכת יחסים בין שני גברים היא לא כמו מערכת יחסים בין גבר לאישה, וזה שהוא נמשך גם לנשים לא יבטל את תחושת החסך הזו, בדיוק כפי שגם זוגיות עם גבר לא תמלא אותה (לפחות לא למשך כל החיים). אז כמובן, הוא יכול לחיות עם אישה בזוגיות מונוגמית אם הוא ירצה בכך- אבל זה מעבר לזה ש"יבוא לו" גם בחורים והוא לא יממש את זה...

אין חיה כזו- 'משפחה גברית'

או קיי, אז בדיוק כמו שכתבת- "הוא לא יממש את זה". זה בדיוק העניין. הוא יכול לגבש זהות וסביבה חיים שהם הטרוסקסואליים לחלוטין! (משאלת ליבם של רבים פה) אני בטוח שיש רוב מוחץ, ודאי בפורום זה שאורח חיים הומוסקסואלי הינו מעמסה כבדה ובלתי רצויה. אלא שאינה בחירית. הם נולדו הומוסקסואליים, או התפתחו להיות כאלו- (זה כלל לא משנה), אלא העובדה שנכפתה עליהם מציאות קשה ולא נורמאלית בה לא יהיו ראש למשפחה. אין דבר כזה "בית, גבר ילדים"- זה מעוות ולא נורמאלי. לא חינוכי ולא יהודי ולא נורמאלי. להיות הומו זה דבר אחד. לחיות אורח חיים כמו-משפחתי הומוסקסואלי זה דבר אחר. אבל הכי חשוב- הבחור הזה ספציפי יכול לבנות בית! הוא יכול להיות מאושר עם אשה ולגרום לה אושר. בכל אופן אם ירצה להקים משפחה, יהיה עליו להיות נאמן, ולהישמר הן מפני חברתה הכי טובה ויפה של אשתו והן מפני בעלה. אגב קשה לי להאמין שאתה באמת מתכוון לישוא גבר לאשה(האם יהיה בעלך או שמא בועלך?)ולגדל כך ילדים. הרי ברור לך שזה ודאי לא תקין מכל בחינה -נפשית (לילד), מוסרית, דתית, שודאי לא תקבל שום לגיטימיות חברתית מחוץ למועצת העיר תל אביב, ומכאן הדרך לחיים אומללים מאוד לילדים מבולבלים מאוד.

yenergy

New member
נורא

נורא שבניגוד למחקרים ברורים, שמשפחה הומוסקסואלית זה דבר שעובד ולא רק שעובד אלא גם יוצר ילדים יותר מפותחים, בוגרים, מחוברים לעצמם, בטוחים בעצמם. הוכח פעם אחר פעם! מה זה משפחה נורמלית - אבא אמא ילדים וכלב?!!! בעבר, הילדים גדלו בחמולה. את רב חייהם הם בילו אם אמא, דודה, סבתא. בגיל מסויים לרב הם עברו לחברה גברית במהותה אם הם היו בנים וחברה נשית במהותה אם הם היו נשים. זה עבד במשך שנים. אלוהים לא אומר מה זה משפחה נורמלית. אלוהים נותן לי הדרכות מעשיות של איך לנהל חיים טובים. איך להתפתח ואיך לצמוח. לא כתוב בשום מקום בתורה שמשפחה חייבת להיות אבא אמא וילדים. ילדים צריכים את הבטחון, את המקום של לדעת שהם אהובים. הם צריכים אנשים שידאגו להם. מה - מי שלא גודל במשפחה של אבא אמא לא גודל נורמלי? מי שגודל במשפחה עם אבא אמא שאחד מהם לא ממש מתפקד יגדל נורמלי?!!! הפסיכולוגייה המודרנית קובעת שחשוב דמות גברית בחיי הילד, ודמות נשית. זה לא חייב פיזי - אלא מגדרי. הילד צריך אנרגות נשיות בחייו ואנרגיות גבריות. וזה בסדר והוא יקבל אותם משתי האבות שלו או משתי האמהות שלו והסביבה שלו. מאיפה את בא בקביעות נחרצות מה נורמלי? בפעם האחרונה שבדקתי אלוהים יש רק אחד. ואף אחד לא מחזיק את התורה אצלו לבד! לתורה שבעים פנים!!!

חבל שאתה אומר כ"כ הרבה שטויות... ../images/Emo4.gif

ראשית, תיקון קצר- אורח החיים ההומוסקסואלי אינו המעמסה כאן, אלא הניסיון לחיות עם הנטייה ההומוסקסואלית באורח חיים הטרוסקסואלי או דתי, שאינו מאפשר "אורח חיים הומוסקסואלי". (למרות שאנילא מכיר אורח חיים כזה- אשמח אם תסביר לי מה כוונתך)... וללב העניין- אני בהחלט מתכנן לחיות עם בן זוגי לשארית חיי, ולגדל איתו ילדים. את בן זוגי אני אשא לי לאישי, לא לאישה, וכך גם הוא. לאף אחד מאיתנו אין בעלות על השני. (אבל אגלה לך סוד- ניתן להקים משפחה ולגדל ילדים גם בלי להינשא, זה אפילו די נפוץ ברוב העולם המערבי...). כל עוד אנחנו עוסקים בענייני התפתחות נפשית תקינה- הרי שעם כל הכבוד לך, יש אנשי מקצוע בתחום- וכל המחקרים מראים שילדים של זוגות חד מיניים תפתחים בצורה תקינה לחלוטין, וגדלים בריאים ומאושרים, לא פחות מילדים של זוגות הטרוסקסואליים- ואף יותר. אתה יכול לומר שזו לא הדרך המועדפת עליך, שזה מנוגד להלכה (לא נכון) או שאתה מתנגד לזה, אבל אל תדבר על גרימת נזקים נפשיים לילדים, כי המחקרים (ונעשו לא מעט מחקרים בתחום, שבדקו התפתחות לאורך שנים ארוכות) מוכיחים אחרת. בכל הנוגע לתחום החינוכי- השאלה היא מה האג'נדה החינוכית שלך. מאחר ומבולבלי אמר שהוא דתל"ש, אני מניח שכמוני- אין לו שום עניין בחינוך דתי לילדיו. מאחר ועולם הערכים שלי הוא חילוני לחלוטין, אני לא רואה שום דבר לא חינוכי בלגדל ילדים בבית עם שני הורים מאותו המין- הרי החשש היחיד שיכול להיות, שגם מבחינתך אני לא מבין מדוע הוא קיים, הוא שהילדים יגדלו לחשוב שזוגיות חד מינית היא מקובלת ולגיטימית בדיוק כמו זוגיות הטרוסקסואלית. להפך, אני חושב שאפילו יש ערך מוסף לגידול ילדים במשפחה בה ההורים הם זוג חד מיני, מנקודת המבט של עולם הערכים שלי- מאחר וסביר להניח שילדים כאלו יגדלו להבין שישנן הרבה דרכי חיים שונות שכולן לגיטימיות באותה המידה, ושיש לקבל את כולן (כל עוד האדם לא פוגע באחרים...). ילדים לזוגות חד מיניים פזורים בכל רחבי הארץ (בגן של הילדה של ידידה שלי, בגליל, יש לדוג' 4 ילדים של זוגות חד מיניים), ומתקבלים חברתית הרבה יותר ממה שהיית מדמיין, בכל איזור שהוא. ובנוסף לכך, הטיעון שזוג חד מיני לא צריך לגדל ילדים כי הם יהיו מושא ללעג, אין לו בסיס, משתי סיבות: ראשית, הטיעון מזין את עצמו- ככל שיותר זוגות חד מיניים יקשיבו לטיעון הזה, פחות מהם יגדלו ילדים, זה יהיה יותר חריג, וככל תופעה חריגה- ילדים אחרים אכן יצחקו על הילדים של אלו שכן יביאו ילדים לעולם במסגרת כזו. שנית, ילדים צוחקים על כל דבר- לצורך העניין, האם לדעתך אדם שמן מאוד/ נכה לא צריך להביא ילדים, כי הילדים שלו יספגו לעג בגן ובביה"ס? מבחינת ילדים, אין שום הבדל בין חריגות של משפחה חד מינית לזו של משפחה חד הורית, לדוג', או לחריגות של הילד אם הוא שמן או "משקפופר"- בכל המקרים האלה, פשוט צריך לתת לילדים כלים להתמודדות, והרבה מאוד תשובות. מעבר לכל זה, אני רוצה לגדל ילדים, בין אם ילדים ביולוגיים שלי ושל בן זוגי, ובין אם מאומצים. השאלה היא האם אתה, כהומו, רואה את עצמך מקים בית עם אישה וילדים?

נתיN

New member
כקול הסירים תחת הסיר כן שחוק הכסיל

אוי, תמיד מפתיע אותי איך בורים מפגינים את הבורות שלהם, אבל בגלל שהם בורים הם אפילו לא חושבים על העובדה שהם רק מראים לרבים כמה הם בורים. אדם שיכתוב על פיזיקה גרעינית בלי שהוא מבין בזה דבר וחצי דבר מיד ייחשף קלונו, אבל בנשוא שלנו אפשר לגב שטויות כאוות נפשך מבלי לתת אחריות על כך. א. 'נורמאלי' זו הגדרה סוציולוגית. מלשון נורמה - חברה. למשל 'בחברה היהודית נורמטיבי להניח קופסאות מעורות פרה על היד'. ב'נורמליות' כהגדרה פסיכולוגית, ישנם מספר קריטריונים (תפיסה רציונלית של המציאות, שליטה בהתנהגות, הערכה עצמית, יכולת ליצור קשרים ופרודוקטיביות) שלמרבה באסתך, הומואים עומדים בכולם. ב. לא חינוכי, לא תקין נפשית לילד, ילדים מבולבלים - כאילו הילד יראה את ההורים שלו ויגיד "איזה כיף גם אני רוצה?" או כמו שידיד ניסח לי את זה פעם - " אם יש הוכחה אחת שמראה שהנטיה המינית של הילד לא נקבעת לפי מה שהוא רואה בבית, הרי היא העובדה שכל ההומואים גדלו במשפחות שבהם שני ההורים סטרייטים". יש מחקרים שמוכיחים את מה שאני אומר (אם כי פרופ' יוסף ברנד - אתה מבין, חייל יקר, יש כאלה שטורחים באמת לדבר עם אנשי מקצוע ולא לבלבל במוח סברות כרס - טען באוזני כי יש טוענים שאחוז הביסקסואלים יהיה גדול יותר) ג. לא תקין מוסרית - על סמך איזה מוסר? של קנט? של הכנענים הקדמונים? של הבודהיסטים? אנא ממך, אל תיתן אמירות כלליות. לומר דבר כזה זה בערך כמו לומר "לוחמים הורגים אנשים ולכן הם לא מוסריים" (ואני לא מחזיק כך, הייתי לוחם בעצמי) ד. לא יהודי - עד לחרם דרבנו גרשום 'המשפחה היהודית' הייתה נראית בערך כמו משפחת שייח'ים בדואים. יעקב אבינו נשא 2 אחיות. אברהם נשא את אחותו למחצה. ככה שלכו"ע היו תמורות במודל המשפחה. יכול להיות שזה לא אידיאלי מבחינת התורה, אבל לא בטוח שזה לא יכול להיות יהודי. ה. למאי נפק"מ אם בעלו יהיה בועלו? וכי בעלה של אשה איננו בועלה? במילים אחרות, חייל, עדיף שתמשיך לשמור על הגבולות מאשר להוכיח לנו כמה אתה חסר ידע (היסטורי, דתי, פסיכולוגי, מחקרי) בתחומים רבים.

הקריטריון למוסר- תורת ישראל

מה לעשות חברים, זהו פורום של מאמינים גאים. גאים באמונתם וגאים במהותם. אמונתנו- תורת ישראל. אבל מהי אותה יהדות ותורה שבשמה אנו נגזור את אמות ומידות המוסר שלנו? קודם כל בואו נראה מה קורה סביבנו בעולם. אם נסתכל מזרחה- אז אחמדינג'אד אומר באצלו באירן אין דברים כאלו..(כך אמר לפני כשנה בארה"ב)- כן, הכי טוב לטמון את הראש בחול. זו לא דרכה של תורה. התורה מכירה בתופעה, שאם לא כן- לא הייתה מתייחסת לעניין. בואו נסתכל מערבה- אירופה, אוה, איזו נאורות!! קחו את מדינות סקנדינביה למשל, נאורות שכמותן, עם פרלמנטים שהם אפילו 50%-50% נשים וגברים, חשוכים שכמונו.. ערכי המשפחה שם הם מופשטים להפליא, כמובילות הנאורות המערבית. כפועל יוצא מכך- אחוז הגידול הטבעי בסקנדינביה הפך שלילי לפני כמה שנים. משמע- בכל שנה מחושבת האוכלוסיה בפטירות פחות לידות, ולא לידות פחות פטירות (מתים יותר בכל שנה מאשר נולדים). זה לא נורמאלי. בעולם כזה, בו משפחה אינה ערך, שכן ערך יש להגדיר, וכבר אין שום דבר מוגדר- אז למה להינשא? למה להביא ילדים? ואם כבר להינשא במדינות אלו- אז מתחתנים עם בן אותו המין. זהו חידושם של האומות הנאורות באירופה. בגרמניה הגידול הינו-0. קרי- אותו מספר לידות מול פטירות, וזה עוד עם כמיליון מהגרים טורקים ועוד מי יודע כמה משאר מדינות לא בדיוק אריות שמהגרות לגרמניה. בהולנד פחתה 'תופעת' הנישואין למימדים מזעריים וזניחים. ערכי המשפחה הגרעינית- אם, אב, ילדים- נשחקת באירופה המערבית עד דק. מאחר וגידול ילד במשפחה חד מינית, אין בו כלום אלא סיפוק חסכים נפשיים אגואיסטי של ההורים ההומואים, המתוסכלים מכך שהם יילדו ילדים, ועל כן הינו פסול מהיסוד. אין במשפחה כזו שום ערך לעולם, מאחר ואינה 'יצרנית'. הרי לא ייתכן לאמר ש'משפחות' כאלו מועילות לבניין האומה. הם מקסימום מספקות יצר אבהי או אמהי- תלוי איך הקוויר מגדיר את עצמו. באם תחרב המשפחה הגרעינית המסורתית בישראל- אזי נגמר הסיפור הציוני. לא פחות. מכמה סיבות: לא חזרנו לארץ בכדי לאמץ את חוקות הגויים (ממערב אירופה המאבדת את עצמה לדעת לטובת האסלאם).באם יאבד בעם ישראל-מדינת ישראל ערך המשפחה- אז נאמץ את דפוסי הילודה הנמוכה באירופה. להזכירכם- מצבנו הדמוגראפי מול בני דודנו אינו מעודד במיוחד. יהיה זה עונשנו- אובדן הרוב הדמוגראפי=אובדן המדינה היהודית, או אובדן הדמוקרטיה. לגבי נצחיות המוסר היהודי אל מול המוסר הסקנדינבי- לפני 3000 שנה כשאנו קיבלנו כעם את- לא תרצח, לא תנאף, לא תחמוד את אשת רעך- אז חבורת הויקינגים הבלונדינית-לפלנדית מהצפון עוד בישלה אחד את השני בסירים. ובתוך התורה שקיבלנו- מופיע גם איסור משכב הזכר שאינו משתמע לשתי פנים. מה לעשות- אסור. למה? שכן הדבר מחרב את יסוד המשפחה- שחוסנה הגרעיני, טהרתה, המשכיותה- היא היסוד לאומה. כל מי שמתכחש לזאת או שהוא שבוי בקונספציות מערביות מעוותות, שכבר אנו רואים בימינו איך הן מביאות חורבן תרבותי על אירופה הלבנה, ההולכת ומצטמקת ומאסלמת את עצמה לדעת בקצב מחריד, או שהוא פשוט אגואיסט המחפש איזה צידוק לסיפוק צרכיו- המיניים מצד אחד והנפשיים מצד שני (בניית משפחה, לכאורה). הדברים אולי קשים להומואים שכבר עמוק בקונספציה, שנים לאחר שלבי דכאונות ההכרה בכך שכל הזין, אבל הנטייה לא תשתנה. קשים הדברים לקריאה עבור אלו שהם 'בעלי נסיון' כבר, וקשה מאוד להיגמל מחיי המין לאחר שאתה כבר עמוק בפנים..וקשים הדברים עוד יותר עבור מי שאינו מאמין בתורת ישראל, אבל אז הוא אולי לא בפורום הנכון. האמת כואבת.

נתיN

New member
אתה כאילו נהנה להראות כמה אתה לא חכם?

א. הסברים פשטניים הם דרכם של דמגוגים. לטעון "אין נישאים בארצות אירופה ולכן הגידול שלילי" זה מאד נחמד, רק 2 בעיות: 1. עובדתית יש נישואים. 2. הקיטון בילודה נובע מהרבה סיבות. כלכליות למשל, או העובדה שבמדינות עולם שלישי לא שמעו על אמצעי מניעה. אני מניח שנרדמת בשיעור גיאוגרפיה כשלימדו על הגרף של התפלגות אוכלוסיה לפי גילאים והסיבות הרבות לכך. ב. אנשים לא צריכים שיגדירו להם ערכים בשיבל לעשות דברים. אולי זה מה שלמדת מהרבנים שלך, אבל זה לא מה שקורה בפועל. למה להביא ילדים לעולם? בשביל להעניק, וזה משהו אוניברסלי כללי. גם רוב הדתיים כשחושבים על להביא ילד לא חושבים "הי, בוא נקיים מצוות פרו ורבו". אלא חושבים על הרצון לגדל ילד. ג. "גידול ילד במשפחה חד מינית אין בו אלא סיפוק חסכים נפשיים אגואיסטי של ההורים ההומואים" - תענה לי בכנות, כמה הורים חד מיניים פגשת? אלו שאני פגשתי דיברו על הצורך בילד בדיוק כמו שאחותי הנשואה ובעלה שיחיו דיברו. מה שהזכרתי קודם, הצורך לאהוב ולהעניק למישהו. אנא אל תכתוב סברות כרס על תופעות שלא נפגשת בהם בפועל מימיך. דבר שני - יש פעמים שאצל הורים סטרייטים הילד נולד כניסיון לפתור משבר בזוגיות (אני מכיר אישית זוג כזה...) או כי שכחו להשתמש באמצעי מניעה. אז זה שהם חשבו רק על עצמם כשיצרו אותו הופך את כל הסטרייטים לאגואיסטים? נו באמת... ד. לגבי 'המוסר היהודי' - האם זה מוסרי בעיניך לרצוח תינוק עמלקי? אתה יכול כמובן לענות לי שכן, וזה הציווי האלוקי ואנחנו לא מבינים וכו'. היה איזה רב אחד, שידע רק קצת יותר תורה ממך, קראו לו הרמב"ם והוא אמר לגבי זה שכל דין השמדת שבעת העממים ועמלק הוא רק בתנאי שלא השלימו. מאיפה לו? זה לא כתוב בשום מקום לפניו. כלומר גם ציווים אלוקיים (תושב"כ) נתונים לפרשנויות שונות (תושב"ע). אז אל תדבר איתי על מוסר אלוקי, מכיוון שזו תהיה פיקציה מוחלטת. לדוגמה הרב אליהו סבר שפינו יישובים מנוגד לתורה ולכן למוסר האלוקי, בעוד הרב סולובייצ'יק טען שפינוי יישובים איננו סוגיה הלכתית כלל וכלל. יש עוד דוגמאות רבות (המחלוקת התיאורטית על בשר אדם ששמים בפי הרב עמיטל והרב ליכטנשטיין. אני לא יודע אם זו באמת דעתם, אבל זו דוגמה שממחישה את זה) אז איך בדיוק אתה רוצה לדבר על 'המוסר האלוקי'? זו סיסמה בעלמא, ואם היית גם לומד קצת בישיבה היית שם לב לזה... ה. אין שום קשר בין גידול דמוגרפי לבין הלכה יהודית. אפשר לדבר אולי בשפה של ערכים - 'חשוב שיהיו הרבה ילדים', אבל לא בשפה של הלכה. מבחינת החובה ההלכתית אדם שנולד לו בן אחד ובת אחת קיים את המצווה (פרו ורבו), למרות שהגידול הדמוגרפי של משפחה כזו (אבא אמא בן ובת) עומד על 0. ו. 'אסור כי הדבר מחרב את יסוד המשפחה' - אתה יכול בבקשה להסביר לי איך 10% מקסימום של הומואים ולסביות שיקימו משפחות גורמות לכל 90% האחרים חורבן של המשפחה? אתה יכול להסביר לי איך זה שאדם יתחתן עם בן זוג 'יחרב' לאחיו, אחיותיו, בני דודיו ובנות דודותיו את המשפחות הסטרייטיות שהם יקימו? הוא כאילו יקום בבוקר יגיד להם "היי, בואו תקימו גם אתם משפחות חד מיניות" והם יענו לו "וואלה, איך לא חשבנו על זה בעצמנו קודם?" אני מצפה להסבר פרקטי איך 10% של הומואים ולסביות מחרבים בפועל את 'המשפחה היהודית'. זה שאתה בצבא לא מתיר לך להתשמש בסלנג הצבאי הגס כאן. ועצוב בעיני שאתה עדיין חי בסיסמאות של בית מדרש שמתאימות לשיעור א', וכותב על דברים שבעצם אין לך בהם מושג. אבל אם אתה נהנה להראות לכולם כמה אתה לא חכם, אני לא אמנע את זה ממך.

למעלה