חדש פה

Mebulbaly

New member
חדש פה

היי, 24, קצין בצבא. סוג של דתל"ש. נמשך לבנות (והייתי איתן) אבל גם לבנים. לאחר כמה שנים של פנטזיה בלבד, מימשתי לאחרונה את המשיכה. עכשיו אני מלא תהיות . ומבולבל לגבי מה לעשות בחיים. אין לי עם מי לדבר על הדברים האלה והרגשות.

Mebulbaly

New member
היה טוב וסוג של טוב שהיה

זה לא היה סטוץ. לא רציתי בהתנסות מינית כדי לבדוק. היה לי קשר של חודש וחצי. וכן. נהניתי. ונמשכתי. וזה עזר לי לעבור תקופה קשה...

בוקר טוב ידידי הקצין

איך אומר גיא זוהר? "מבולבלים?-גם אנחנו." זה נשמע שאתה מבולבל בזהותך המינית. אל לך להיבהל. זה תהליך טיבעי ונורמאלי. כדי לעבור אותו במינימום זעזועים אני חושב שכדאי שתעשה כמה צעדים. תשתף מישהו שממש קרוב אליך,איזה חבר טוב או משהו. ואם אתה פוחד להחשף,אז כמובן שהפורום הזה זאת במה מתאימה לקבל עצות מאנשים. ודבר שני-לך תנקה את הראש. זה נישמע שראשך מלא במחשבות ותהיות. צא לחופש קצר. אפילו כמה שעות. תשכב באיזה מקום שקט ושומם-ותן למחשבות להסתדר בראש. מה עוד? כמובן שאני יכול רק להגיד לך שזה שמימשת את משיכתך המסויימת לגברים-זה עדיין לא אומר שום דבר לאף צד. יכול להיות שבסוף אתה תגלה שאתה מעדיף נשים ויכול להיות שתעדיף גברים. רק תקבל את הכול באהבה, ובתמיכה של מישהו. אתה לא לבד במסע הזה. רבים עברו עוברים ויעברו אותו. אתה רק צריך לאזור אומץ ולהתחיל לגלות מה אתה באמת. כי ברגע שאתה תגלה-אתה תקבל את עצמך וכך גם הסביבה. בהצלחה:)

Mebulbaly

New member
שום חופש לצערי :)

אין לי בלבול בנוגע לזהות המינית. כבר הגעתי למסקנה שאני בי. השאלה היא מה אני עושה עם זה? איך אני חי כשזה מקונן לו שם? חוצמזה, ה"טאבו" והאיסור וההסתרה הופכים את זה למשהו מרגש הרבה יותר כרגע מבחינתי... ואז זו בעיה. כי אני רוצה להמשיך עם בנים עכשיו :( איך בכלל אפשר למצוא מישהו בעולם שלנו? מה אני פונה לבחור ומתחיל איתו ברחוב?

gov5

New member
להיות בי נשמע לי סוג של חלום

כשהאלטרנטיבה היא להימשך רק לבנים. אתה באמת יכול לעשות מה שאתה בוחר ושתי הבחירות טובות בעיניך. אני חושב שזו מתנה ולא עונש. הלוואי שלי היתה האפשרות.

זה די חוסר הבנה של ביסקסואליות...

זה לא שביסקסואל יכול להחליט "עכשיו אני אישה לכל החיים, וזהו"... כלומר, ברור שאם ביסקסואל מכיר אישה שהוא רוצה לחיות איתה את חייו, והוא רוצה מונוגמיה, אז הוא יחיה איתה את חייו במונוגמיה- בדיוק כמו כל נטייה מינית מצומצמת יותר, אבל זה שהוא בי לא מבטיח שהוא ימצא אישה כזו... מה גם שאתה לא לוקח בחשבון שלפחות מניסיון של ידידה שלי שהיא ביסקסואלית- יש כל הזמן תחושת חסך, וזה לא כמו שאני נמנע לשכב עם גברים אחרים פרט לבן הזוג שלי- כי זה לא רק הסקס, זה החסך בסוג התקשורת השונה, במגע השונה... וכמובן, בעיית חוסר הקבלה כפולה- החברה הסטרייטית השמרנית לא מקבלת את המשיכה לאותו המין, ואילו ההומואים והלסביות השמרניים לא מקבלים את המשיכה למין השני ורואים בה "הדחקה", "בלבול" או "מצב ביניים"... בכל מקרה, ברור שיש לזה גם צדדים טובים, אבל לא הייתי משטח את זה ל"סוג של חלום" ומוחק את כל הבעיות שאיתן מתמודדים בי/פאנסקסואלים...

gov5

New member
אני מסכים עם הניתוח

אבל החיים הם עניין של חלופות וצריך לבחור באפשרות הגרועה פחות. כוונתי היתה שיחסית לאיך שאני (לדוגמא) מתמודד עם הקשיים שהנטיה מציבה בפני, הרי שבשבילי (ואני מדבר בשמי), זה סוג של חלום.

Mebulbaly

New member
ממש ממש ככה

אני חושב שכל מילה חקוקה בסלע. זה בהחלט עלול להיות יותר קשה מלדעת שזה צד מסויים.... והקושי גובר בזה שהפיתויים עולים. ובמיוחד כשזה כל כך שונה.

gov5

New member
אני חושב שאם תתאהב בבחורה

ואני מקווה בשבילך שזה יקרה, אז האהבה שלך אליה (וכמובן, המשיכה המינית), יהוו חלק ניכר מחייך ויצילחו להזיז הצידה את הרגשות הבוערים לבנים. זה לא שאני חושב שתפסיק להסתכל עליהם או להימשך אליהם, אבל אני מאמין שבתוך מסגרת של יחסים טובים עם בת זוג, זה יקבל את מקומו הראוי והמדוד.

בוקר טוב... ../images/Emo140.gif

מבולבלי, אנא הסבר- לגבי מה אתה תוהה? אשמח אם תפרט קצת יותר: מה הסטטוס הדתי שלך? מה היחס שלך לקשר עם בן מינך? אמרת שאתה "מבולבל מה לעשות בחיים"- מה ההתלבטויות? אתה מוזמן להתחיל לשפוך פה את כל מה שיש לך על הלב, ואנחנו נשתדל לעזור...

Mebulbaly

New member
פרטים פרטים

סוג של דתל"ש אבל עוד חובש כיפה (אבא). היה לי קשר עם בן לאחרונה (והוא היחיד שהייתי איתו). קשר עם בני מיני כלשונך מתאים לי - אבל בסופר דיסקרטיות. מה שעכשיו בעיקר מטריד אותי הוא שבא לי כרגע על בחורים יותר מבנות. ואני לא יודע איך אני אמצא מישהו. במיוחד כשהסביבה שלנו היא דתית. (ולא - אטרף זה לא הפתרון... די מגעיל שם) ומצד שני לא רוצה לפגוע בבנות - לא מסוגל להיות עם מישי למשהו רציני כשאני לא באמת שם... המצב מסובך לי ובעיקר זה שזה עולה בגיל כזה (שאני כבר אמור להיות די סגור על החיים שלי).

gov5

New member
אם זה לא סותר לך מבחינת הדת אני לא מבין

מה המניעה לתת לזה צ'אנס

Mebulbaly

New member
אין דת

לא סותר לי פשוט לא יכול שמישהו ידע... אז איך אני פוגש מישהו רציני? לקשר? שיהיה בו את מה שאני רוצה (ויש הרבה). כשהסביבה שלי היא דתית ואני לא חונכתי לצאת למועדונים ומסיבות - ולא עושה את זה בגלל זה.

yenergy

New member
הי!

גם אני! איזה כיף למצוא עוד מישהו כמוני. גם אני חווה את אותם דברים שאתה חווה. בשבת הו"ד האחרונה דיברתי על זה עם כמה מהחברה והם אמרו לי ככה שבסביבה הדתית: הכי קל זה להיות סטרייט. קשה להיות גיי. הכי קשה להיות בי. למה? סטרייט לא צריך להסביר גיי גם לא. בי - זה הכי קשה כי באמת שני הצדדים לא מבינים אותך. הייתי בקשר מדהים מבחינה מינית עם אישה (מאוד הפתיע אותי. חשבתי שדווקא הקטע הרגשי יהיה טוב יותר). היה לי מדהים והכל, אבל היה לי מאוד חסר ה "גבר". ואותו דבר כשאני בקשר עם גבר - מאוד טוב לי מבחינה מינית בעיקר, אבל חסרים דברים. יש משהו באישה - גם פיזי וגם התנהגותי שמעולם לא ישתווה לגבר ולהיפך... זה מציאות מאוד קשה. נראה לי שאנחנו משדרים באותו גל. צר קשר בפרטי. נראה לי יש על מה לדבר... אנרג'י

אני לא כ"כ מבין את הבעיה...

אם אתה באמת מחפש- אז כן, גם באטרף אפשר למצוא (אני בזוגיות כבר 3.5 שנים עם בחור שהכרתי דרך אטרף)... אפשר להכיר אנשים בפורומים, לבוא לפעילויות חברתיות... השאלה העיקרית היא למה כ"כ מפריע לך שאנשים ידעו? (כלומר, אם זה ברמה של לא-ללכת-למקומות-של-גייז-כי-אולי-מישהו-יראה...). מועדונים ומסיבות- זו גם אפשרות, לא חביבה עלי, אבל לא הבנתי מה הקשר ל"לא התחנכתי לעשות את זה"- אתה לא יכול לעשות דברים שהם בניגוד לחינוך שלך? כלומר, סבבה שאתה לא הולך למסיבות, אבל הסיבה לזה נשמעת לי ממש מוזרה... בכל מקרה, יש המון דרכים להכיר אנשים- הכל שאלה של רצון. (למרות שאיזור המגורים שלך גם רלוונטי לעניין..).

Mebulbaly

New member
אטרף - מזעזע

ואני מחפש משהו מיוחד...שיעשה לי את זה (קודם כל חיצונית חייב להיות ייחודיות - ולא, הכוונה לא לגיבנת) לא כל אחד עושה לי את זה. וחוץ מהמון הצעות מגונות למיניהן. כמעט ואין נורמאליים. מפריע לי! לא רוצה שההורים ידעו (חסר לי התקף לב של אבא?) לא רוצה שהחברים יסתכלו עלי שונה (מכירים אותי מהצד של הבנות) ולא רוצה לפספס את ההזדמנות בסוף להבין שאני כן רוצה להיות עם אשה... (אולי אני אנסה ואבין שזה היה סתם משהו שנבע מאיזשהו משבר וכאב שהייתי בו ואני מעדיף בנות?

אם אתה לא רוצה להתאמץ...

אז אל תבוא ותשאל איפה מכירים אנשים. בחור לא ייפול עליך פתאום מהשמיים (לא נראה לי, לפחות...)- אתה צריך להשקיע, להתאמץ ולחפש. וכן, זה כולל גם לגלוש באטרף ולסנן את כל מי שלא מוצא חן בעיניך. בסוף תמצא מישהו... ואני מבין למה זה מפריע לך מבחינת ההורים- אבל בעיני, חברים שאתה צריך להסתיר מהם משהו בסדר גודל של מערכת יחסים הם פשוט לא באמת חברים... ובעיקר לא הבנתי- אתה מפספס את ההזדמנות להיות במערכת יחסים נורמלית עם גבר שאתה נמשך אליו, כדי שלא תפספס אולי, בעתיד, הזדמנות להבין שאתה רוצה להיות עם בחורה?! איך לא להסתיר קשר עם גבר ימנע ממך אפשרות להבין שאתה רוצה להיות עם אישה?! ומה אתה מתכוון לעשות- לשבת ולחכות שזה יעבור?! אתה רוצה להית עכשיו עם גבר- אז תהיה עם גבר. זה לא ימנע ממך כלום- אם תרצה בעתיד להיות עם אישה, אתה תבין את זה. אני באמת לא רואה מה הסתירה בין השניים..

תעזבו את הבחור הזה כבר,

כול אחד והארון שלו, יש כאלה נוחים יותר ויש כאלה שלא, לפעמים עדיף להיות בארון לנצח מאשר יום אחד בלעדיו, זה אינדבידואלי, ושיהיה לו בהצלחה

מסכים לגבי הארון, אבל לא לגבי הזוגיות...

אמנם יש מקרים בהם אנשים מוצאים זוגיות במקרה, אבל בד"כ זה לא ככה, בעיקר אצל הומואים. אם הבחור רוצה למצוא גבר, הוא צריך להתאמץ- וזה כולל גם גלישה באטרף וסינון של כל מי שלא מתאים לו. לטעון שאין באטרף אנשים איכותיים, או שאי אפשר למצוא שם קשר- זו אפילו לא דעה קדומה, אלא סתם עצלנות...

למעלה