Live for the Day
New member
חדש פה ../images/Emo9.gif
היי קוראים לי גל אני בן 16 מירושלים. לפני כחודש כמעט לא ידעתי שום דבר רציני על בריטני ממש כלום, הכרתי כמה שירים שלה פה ושם מהMTV אבל לא יותר מזה. היא גם לא הייתה בדיוק הטעם המוזיקלי שלי. והייתה לה תדמית די שלילית אצלי. אני מעריץ את מייקל ג'קסון [הוא גם חוזר בקרוב, יאללה הגיע הזמן שהוא ובריטני יעלו קצת את המכירות ויהיה יותר מתח ואקשן], וניקלבאק [מנהל פורום ניקלבאק
אתם מוזמנים]. בקיצור יצא לי לדבר במסנג'ר עם SuperShiro החמודה לא זוכר בדיוק איך, ואני שולח לה שירים של מייקל והיא שולחת לי של בריטני ככה זה עובד בערך. אני הכרתי יותר את בריטני מעבר ל2 וחצי שירים שהכרתי בעבר,והיא הכירה יותר שירים של מייקל
אני לא מעריץ של בריטני,אני מעריך אותה כזמרת מעולה,כאחת שנותנת הופעות מרהיבות, מתעניין במה שהולך סביבה והיא בחורה מענינת מתוקה ושווה במיוחד
. לא מגיע לה כל היחס השלילי מהתקשורת וכל החרא הזה. קניתי את היום את ITZ אני שומע אותו עכשיו אני מכיר את הדיסק הזה ועוד 2 - 3 שירים מדיסקים אחרים. קניתי את ITZ לאחר שהמליצו לי עליו בפורום כאלבום הכי טוב של בריטני, אז נראה לי שזה התחלה טובה. מקווה להשתלב גל
היי קוראים לי גל אני בן 16 מירושלים. לפני כחודש כמעט לא ידעתי שום דבר רציני על בריטני ממש כלום, הכרתי כמה שירים שלה פה ושם מהMTV אבל לא יותר מזה. היא גם לא הייתה בדיוק הטעם המוזיקלי שלי. והייתה לה תדמית די שלילית אצלי. אני מעריץ את מייקל ג'קסון [הוא גם חוזר בקרוב, יאללה הגיע הזמן שהוא ובריטני יעלו קצת את המכירות ויהיה יותר מתח ואקשן], וניקלבאק [מנהל פורום ניקלבאק