יוני יוני היחיד
New member
חדש פה...../images/Emo13.gif
אז.. אהלן אני יוני בן 18 וחצי. ממש במקרה גיליתי שיש כאן תפורום הזה וקראתי קצת ומצא חן בעיניי מאוד והחלטתי להצטרף. אני אשמח לדעת מה הגילאים פה של החבר'ה שאני אדע פלוס מינוס איפה אני עומד
אני אפתח בזה שאחד התחביבים הכי גדולים שלי זה כתיבת שירים. ולאות סיפתח אני אתן לכם כאן שני שירים שלי שכתבתי על "חברות". תהנו
"חברות אויבת" האדמה הזאת קרה, היא רועדת ונפתחת, בולעת אותי לתוכה. החברים הכי טובים הם בעצם האויבים שרוצחים אותי ללא סיבה. ומה שאמיתי הוא שקר, אהבה היא סתם עוד רגש, והאושר הוא אשליה. והדמעות גם לא שוות את העצב והשכול בגלל חבר שבגד בנשמתך. והאדישות היא רק שליטה, של הדחקה או הפנמה של השנאה שבך. אז תקום ותתחיל לשנוא, כי זה הדרך לשרוד בעולם שכל מטרתו זה אותך להרוס. פשוט תלך ותתרחק, תעלם, תתנדף, ותראה לכולם מי הבוס. אל תתמכר לחברים, זה קיים רק בסרטים, כי בחיים האמיתיים אתה החבר של עצמך. ואל תסמוך על אף אחד, כי בסוף תצא לבד ותרגיש את עצמך לאט לאט נאבד. אם אוהבים אותך תבין שהחצים נגדך מכוונים והם בדרך אליך לצלוב את נשמתך. אל תלך לישון, פשוט תקום, תדליק ת'אור כי פתאום עמום, ותלך לאן שהלב תמיד יאמר לך. ואם פוגעים בך תבין שנכשלת בתפקיד ואתה צריך ללכת לגלות תמיד. להעלים את עצמך, שלא יראו את פרצופך שיזכרו אותך בטוב ולא ברע. אז קח תרמיל ותיק גדול, תעלם כל עוד אתה יכול. אם יש מצב אז פשוט קבור את עצמך בחול. לא לא לא אתה לא יכול, להחזיר את הגלגל לאחור, כי בכל דבר שנגעת ניהיה בו חור. אז תעצום את העיניים, תאגרף את הידיים, ותתפלל לאלוהים בשני השפתיים. קח את עצמך ברגליים, ועוף מכאן בינתיים, כי החברים הם האויבים שלך עדיין. "אין לאן לברוח" כל הבכי והתסכול שהוצאתי לא הרגיעו את מכאוביי... כל חיי רק השתנתי... ולא עזבו אותי פחדיי... ואני עומד בין ים ליבשה... לא מרגיש כבר את הבושה... מערבולת משתוללת והופכת... את מוחי היא רק שוטפת... פזמון: אין לאן לברוח. יש להתמודד. אך כשניגמר הכוח..אני רק מתבודד. ומרגיש שאני עזוב..למי אני אלך?! כל הזמן אני עצוב..למי עוד אבכה?! כל הניסיונות שניסיתי כשלו ונפלו... לא משנה כמה בכיתי..עליי לא הסתכלו.. נתתי עזרה לכל אלה שביקשו... וכשחיפשתי קירבה אותי רק דחקו... פזמון: אין לאן לברוח. יש להתמודד. אך כשניגמר הכוח..אני רק מתבודד. ומרגיש שאני עזוב..למי אני אלך?! כל הזמן אני עצוב..למי עוד אבכה?! והרגש חזק ממני.. אני מבטיח להשתקם... אך התקווה בורחת ממני... לא מצליח לחייך.. וכוחותיי עוזבים אותי.. אני מרגיש שבוי לחיים... והחיוך ברח ממני... ונגמרים לי המילים.... כמובן שיש לי עוד הרבה שירים אבל בשביל התחלה, 2 זה מספיק
אז.. אהלן אני יוני בן 18 וחצי. ממש במקרה גיליתי שיש כאן תפורום הזה וקראתי קצת ומצא חן בעיניי מאוד והחלטתי להצטרף. אני אשמח לדעת מה הגילאים פה של החבר'ה שאני אדע פלוס מינוס איפה אני עומד