חדש פה...

חדש פה...../images/Emo13.gif

אז.. אהלן אני יוני בן 18 וחצי. ממש במקרה גיליתי שיש כאן תפורום הזה וקראתי קצת ומצא חן בעיניי מאוד והחלטתי להצטרף. אני אשמח לדעת מה הגילאים פה של החבר'ה שאני אדע פלוס מינוס איפה אני עומד
אני אפתח בזה שאחד התחביבים הכי גדולים שלי זה כתיבת שירים. ולאות סיפתח אני אתן לכם כאן שני שירים שלי שכתבתי על "חברות". תהנו
"חברות אויבת" האדמה הזאת קרה, היא רועדת ונפתחת, בולעת אותי לתוכה. החברים הכי טובים הם בעצם האויבים שרוצחים אותי ללא סיבה. ומה שאמיתי הוא שקר, אהבה היא סתם עוד רגש, והאושר הוא אשליה. והדמעות גם לא שוות את העצב והשכול בגלל חבר שבגד בנשמתך. והאדישות היא רק שליטה, של הדחקה או הפנמה של השנאה שבך. אז תקום ותתחיל לשנוא, כי זה הדרך לשרוד בעולם שכל מטרתו זה אותך להרוס. פשוט תלך ותתרחק, תעלם, תתנדף, ותראה לכולם מי הבוס. אל תתמכר לחברים, זה קיים רק בסרטים, כי בחיים האמיתיים אתה החבר של עצמך. ואל תסמוך על אף אחד, כי בסוף תצא לבד ותרגיש את עצמך לאט לאט נאבד. אם אוהבים אותך תבין שהחצים נגדך מכוונים והם בדרך אליך לצלוב את נשמתך. אל תלך לישון, פשוט תקום, תדליק ת'אור כי פתאום עמום, ותלך לאן שהלב תמיד יאמר לך. ואם פוגעים בך תבין שנכשלת בתפקיד ואתה צריך ללכת לגלות תמיד. להעלים את עצמך, שלא יראו את פרצופך שיזכרו אותך בטוב ולא ברע. אז קח תרמיל ותיק גדול, תעלם כל עוד אתה יכול. אם יש מצב אז פשוט קבור את עצמך בחול. לא לא לא אתה לא יכול, להחזיר את הגלגל לאחור, כי בכל דבר שנגעת ניהיה בו חור. אז תעצום את העיניים, תאגרף את הידיים, ותתפלל לאלוהים בשני השפתיים. קח את עצמך ברגליים, ועוף מכאן בינתיים, כי החברים הם האויבים שלך עדיין. "אין לאן לברוח" כל הבכי והתסכול שהוצאתי לא הרגיעו את מכאוביי... כל חיי רק השתנתי... ולא עזבו אותי פחדיי... ואני עומד בין ים ליבשה... לא מרגיש כבר את הבושה... מערבולת משתוללת והופכת... את מוחי היא רק שוטפת... פזמון: אין לאן לברוח. יש להתמודד. אך כשניגמר הכוח..אני רק מתבודד. ומרגיש שאני עזוב..למי אני אלך?! כל הזמן אני עצוב..למי עוד אבכה?! כל הניסיונות שניסיתי כשלו ונפלו... לא משנה כמה בכיתי..עליי לא הסתכלו.. נתתי עזרה לכל אלה שביקשו... וכשחיפשתי קירבה אותי רק דחקו... פזמון: אין לאן לברוח. יש להתמודד. אך כשניגמר הכוח..אני רק מתבודד. ומרגיש שאני עזוב..למי אני אלך?! כל הזמן אני עצוב..למי עוד אבכה?! והרגש חזק ממני.. אני מבטיח להשתקם... אך התקווה בורחת ממני... לא מצליח לחייך.. וכוחותיי עוזבים אותי.. אני מרגיש שבוי לחיים... והחיוך ברח ממני... ונגמרים לי המילים.... כמובן שיש לי עוד הרבה שירים אבל בשביל התחלה, 2 זה מספיק

זוהר69

New member
הי יוני

תרשה לי להגיב על השירים שכתב: אז דבר ראשון הם מהממים וכבר ניתן לראות כישרון מאד גדול אצליך, בשירים שלך אתה כותב המון המון אכזבות מחברים אי אימון בחברים אני משערת שניפגעת בעבר תרשה לי להגיד לך עוד משהו לפעמים חברים כן טובים וטובים באמת ומפתיעים........... אני לפעמים מרגישה שהחברה שלי הטובה דואגת לי ורוצה בטובתי עוד יותר מאחותי............. תלוי על איזה חברים נפלת.. תאמין שיבוא יום ותימצא חבר טוב שהוא טוב באמת!!!!כי אני מאמינה שיש בעולם חברים טובים!!!! המון הצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מסכימה איתך..

רואים שהשירים נכתבו מעצב גדול ואכזבה יותר גדולה מחברים אבל זה לא נכון לשלול ולומר שאין חברים.. אולי פשוט עדיין לא יצא לך "להיתקל" בהם
כי ישנם אנשים בעולם כמוך שמוכנים לתת את כל כולם לחבר ולעזור לו בכל רגע.. לפעמים האנשים האלה נמצאים לך מתחת לאף ואתה אפילו לא שם לב שהם שם.. [מדברת מתוך ניסיון] יום נפלא

תודה לשניכן...

וכן אני לצערי חוויתי הרבה דברים רעים עם חברים. דברים שבד"כ קורים בסרטים, אצלי זה התממש למציאות. היו הרבה רגעי משבר בקטעים האלה... היו ימים של דכאונות ומה לא?! נתתי את כל כולי בלי שאני שם לב שתוקעים לי סכין בגב בכוונה ומנצלים אותי. וכל מיני חברים שחשבתי שהם חברים.. זה כואב
אני היום או מחר אפרסם פה עוד שניים או שלוש שירים שלי על העניין של חבירות. שמח שאהבתם. ותודה על לכם

כמו שאמרתי לדורין [שירשור מתחתיך]

אני בטוחה שלמדת דבר או שניים מהמקרה עם ה"חברים" האלה, אז תיקח את כל המסקנות ותדאג שלא יחזרו שוב..

יו נו

New member
אני לא ממש קשורה לכאן ופעם ראשונה שאני בפורום

הזה אבל אני ממש מזדהה איתך..

dorine91

New member
אני אוהבת אנשים שכותבים שירים

זה תכונה שהיתי רוצה שתיהייה לי להפוך רגשות למילים... והשירים ממש יפים : )

SmeLLy Cat 1

New member
ברוך הבא

אתה כותב מאוד יפה, ובאמת עצוב לדעת שהכל נכתב מניסיון אישי שלך.. אתה ממש מוכשר, בהצלחה בהמשך!

sh53

New member
2 בתור התחלה בהחלט מספיק ../images/Emo13.gif

לא קראתי את המשך השרשור כדי לראות אם יש תגובות/שירים שלך נוספים, וכמו שאמרת - זה רק בתור התחלה, כלומר יהיה המשך
השבוע חשבתי על שירים עצובים שמצליחים ועכשיו קוראת גם את השירים שלך, עצובים ונוגעים בכולנו בצורה כזאת או אחרת, כולנו חווינו את זה והיינו שם אי פעם (ואולי יותר מפעם אחת). כתבת יפה והולכת לחפש שירים נוספים שלך בשרשור.

למעלה