חדש פה! מה חדש? ../images/Emo3.gif
היי כולם! קוראים לי אלעד, עוד 4 חודשים בן 17, מאשדוד
לפעמים אני שואל את עצמי מדוע לא הצטרפתי קודם לקהילה, אבל היום החלטתי שאני חייב. הייתי עד עכשיו דיי "קורא סמוי" אבל הגיע הזמן לסיים עם זה (שמתם לב שהרבה מצטרפים אחרי שהם קוראים סמויים? הרבה חשש בקהילה...) ומה אני יכול לספר על עצמי? אני חושב שאני דיי אופטימי, תמיד מסתכל על הצד הטוב עד כמה שאפשר. דיי ביישן. אני חולה על מוזיקת רוק, טראנסים, פופ ובסגנון הזה ולא סובל מזרחי ודיכאון (מצטער, אחי לא מפסיק להשמיע ת'מוזיקה הזאת חדר לידי וזה בלתי נסבל!) אני חולה על חיות, ומעוד חשוב לי כל עניין הטבע והחיות וזכויותהם ומתעדכן עם מה שקורה בעולם בעניין הזה (תרגעו, אני לא עד כדי כך ירוק
) רק אוסיף שאני ממש בארון, במיוחד בסביבה הקרובה אליי, ושליחת ההודעה הזאת כאן מסמלת לי צעד לא קטן
אז הנה גם תמונה ----------> (יצאתי מה-זה רציני(!), לא יודע מה חשבתי לעצמי XDD, אבל זה מה שיש לבינתיים
) ומה עוד? אמממ... אני אוהב לראות סרטים (אם יכלתי, כל יום סרט) אשמח להוסיף את כולכםםםם למסנג'ר, יותר נוח לדבר שם: [email protected] נ.ב. לירי, מצטער שהייתי מטרידן קטן במסריים המיידים, הייתי צריך עוד קצת זמן לפני שאכתוב הודעה בפורום, סולחת?
וזה כבר לא חשוב מה שהייתי צריך לשאול אותך. נ.ב.2 אני חייב בצורה אסטרונומית לדבר עם מישהו שעבר צו ראשון, דחוף! זה עניין של זמן! ומניעת מבוכה גדולה גם...
היי כולם! קוראים לי אלעד, עוד 4 חודשים בן 17, מאשדוד