חדש פה! מה חדש?

Mארס

New member
חדש פה! מה חדש? ../images/Emo3.gif

היי כולם! קוראים לי אלעד, עוד 4 חודשים בן 17, מאשדוד
לפעמים אני שואל את עצמי מדוע לא הצטרפתי קודם לקהילה, אבל היום החלטתי שאני חייב. הייתי עד עכשיו דיי "קורא סמוי" אבל הגיע הזמן לסיים עם זה (שמתם לב שהרבה מצטרפים אחרי שהם קוראים סמויים? הרבה חשש בקהילה...) ומה אני יכול לספר על עצמי? אני חושב שאני דיי אופטימי, תמיד מסתכל על הצד הטוב עד כמה שאפשר. דיי ביישן. אני חולה על מוזיקת רוק, טראנסים, פופ ובסגנון הזה ולא סובל מזרחי ודיכאון (מצטער, אחי לא מפסיק להשמיע ת'מוזיקה הזאת חדר לידי וזה בלתי נסבל!) אני חולה על חיות, ומעוד חשוב לי כל עניין הטבע והחיות וזכויותהם ומתעדכן עם מה שקורה בעולם בעניין הזה (תרגעו, אני לא עד כדי כך ירוק
) רק אוסיף שאני ממש בארון, במיוחד בסביבה הקרובה אליי, ושליחת ההודעה הזאת כאן מסמלת לי צעד לא קטן
אז הנה גם תמונה ----------> (יצאתי מה-זה רציני(!), לא יודע מה חשבתי לעצמי XDD, אבל זה מה שיש לבינתיים
) ומה עוד? אמממ... אני אוהב לראות סרטים (אם יכלתי, כל יום סרט) אשמח להוסיף את כולכםםםם למסנג'ר, יותר נוח לדבר שם: [email protected] נ.ב. לירי, מצטער שהייתי מטרידן קטן במסריים המיידים, הייתי צריך עוד קצת זמן לפני שאכתוב הודעה בפורום, סולחת?
וזה כבר לא חשוב מה שהייתי צריך לשאול אותך. נ.ב.2 אני חייב בצורה אסטרונומית לדבר עם מישהו שעבר צו ראשון, דחוף! זה עניין של זמן! ומניעת מבוכה גדולה גם...

איזה יפה אתה!<!>!<!>!

באלוהים ! בבריטני ! O-m-goshhh !!! כוסונים הם מאוד ברוכים הבאים לפורום הזה !!!!!!!!!!!!!!!! 3>>>>>>>>>>>

Betzefer

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

קודם כל, כל הכבוד שאזרת את האומץ לכתוב פה ולהחשף בצורה כזאת. זה ממש לא קל בהתחלה. אז אני אלון, בן 15.5 מראשון :} שמחתי לקרוא שאתה אוהב בע"ח ומתעניין בזכויותיהם, אתה אולי צמחוני או טבעוני? הממ, אתה נמצא באיגי? זהו P= שתהיה לך שהות נעימה בפורום, ותהנה :}

Mארס

New member
אמממ...

כן אני נמצא באיגי, אותו כינוי. אבל עדיין לא יצא לי להגיב שם. אני לא צמחוני או טבעוני, למרות שאני יודע הרבה על העניין (בגלל אחי, לא זה ששומע מזרחית XD) אבל בוא נגיד שאני לא מטורף על בשר. אבל זה לא עניין של אוכל. זה יותר בכיוון של להגן על החלש, וחיות עוברות יותר מדי התעללות רק בגלל שאין לא יכולות להגן על עצמן.

livemylife

New member
ברוך הבא../images/Emo3.gif

נמממ אני מירושלים בן 18 וזה, תהנה פה וכאלה...חחחחח אח שלי אובססיבי לכל הקטע של עזרה לעולם וזה אז יוצא לי לשמוע הרבה פעם על הרצאות וזה חחחח....בכל מקרה אם אתה רוצה עזרה בנוגע לצו ראשון אז עברתי ואני יכול לספר לך איך היה אם זה מקל עליך
אבל אל תדאג בכללי זה שטויות

תiם

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif

אני תום! נעים להכיר...

חמוד!!! ../images/Emo24.gif

אני מיך, בן 17 מרמת גן. והוספתי אותך למסן.
והתמונה דווקא מגניבה. ^^ [הייתי בצו ראשון. ושני. ושלישי. ורביעי. וחמישי. ושישי. בקרוב השביעי. למה?]

tamar05

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

תמר, 15.5. חח..זה אכן צעד קשה להצטרף שאתה עמוק בארון, חוויתי אתזה גם
. השתלבות נעימה וכאלה.

yotem 17

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif../images/Emo83.gif

אני יותם, בן 17.5 מהצפון. אם אתה עדיין צריך עזרה בנוגע לצו הראשון- אתה מוזמן לכתוב לי כאן, במסרים או במסנג'ר- איפה שתרגיש נוח יותר, ואעזור בשמחה. [email protected]

orr16g

New member
ברוך הבא :p

השתלבות נעימה שתהיה לך... ואגב אני עברתי צו ראשון אז אם אתה רוצה לדבר שלח מסר D=

למעלה