חדש פה + המלצה...

o r e n j

New member
חדש פה + המלצה...

אוקי אני אספר קצת קודם על עצמי... קוראים לי אורן אני מרעננה אני בן 14 ויש לי גיבסון לס פול סטנדרט.. מוזיקה מועדפת מרוק עד דט' מטאל... להקות מועדפות guns n' roses, velvet revolver, Children Of Bodom... עכשיו...צריך המלצה עלגיטרה עד 4500 בעיקר למטאל.. אפשר לחרוג קצת מהמחיר, כמובן במזומן 4500...חשבתי על: IBANEZ RG2550E http://www.kley-zemer.co.il/default.asp?catid={C5FE1EA9-A203-4B5A-90BE-F1037A0F4973}&details_type=1&itemid={BC578D98-F0E1-41CC-9BC4-5F17D1BE2B3F} ועל JACKSON WRMG Warrior http://www.kley-zemer.co.il/default.asp?catid={A4807917-57D6-46BB-827E-D79FFDBF51B2}&details_type=1&itemid={E12161F1-52C0-47B8-8386-BCDB71C663A4} איך הם? הצליל שלהם? איכות?.....פתוח להצעות נוספות.... תודה מראש אורן.

Kfitzi

New member
אחלה הודעה להמלצה -

רק חסר דבר אחד, איזה מגבר יש לך?

o r e n j

New member
כרגע יש לי סתם מגבר..

אבל אני יקנה עם הגיטרה מגבר 60W של אפיפון.....או של איבנז...

yotamn9

New member
למה דווקא שלהם?

יש מגברים הרבה יותר מוצלחים מהם.

yotamn9

New member
מארשל, פיווי

יש עוד הרבה חברות. מהשמות שנתת בשרשור הזה נראה שדי ננעלת על מוצרים מכלי זמר. תבקר גם בחנויות אחרות. יש את מרום, חלילית, בודגוב, רעש געש, מיוזיק סטור ועוד.

haimhect

New member
אוקיי ... אז ככה

מממ אז ככה... יצא לי לנגן בכלי זמר על ה IBANEZ .... אישית לא התלהבתי ממנה, למרות שהיא גיטרה בכללי פצצה וכו' אבל לא אהבתי את הסינגל באמצע... ואני לא ממש משוכנע בקשר לפיקאפים... זה משהו DIMARZIO IBANEZ ... ככה שזה לא ממש דימרצ'יו... עכשיו בקשר לג'קסון אחלה גיטרה , אישית אני אהבתי אותה מאוד אבל הייתי ממליץ לך ללכת דווקא על ג'קסון WR1 ... http://www.jacksonguitars.com/products/search.php?partno=2803080835 היא הרבה יותר טובה מבחינת המבנה, פיקאפים, גשר לאורך הגיטרה פלויד רוז מקורי נראית יותר טוב שגם זה חשוב ... :) אני לא יודע אם יש אותה בכלי זמר ומה המחיר שלה... אני אישית הייתי מעדיף את הג'קסון גם אם הייתי בסוף לוקח את הMG ולא את ה WR1... פשוט טובה יותר לסגנון שאתה מנגן לדעתי...

haimhect

New member
כן יש הבדל...

אז ככה ההבדל הוא לא מקצה לקצה אבל כן יש הבדלים קטנים שעושים הרבה... למשל ב MG הצוואר הוא לא לאורך כל הגיטרה מה שגורם לו להתעקם כל כמה זמן ... וכאן צריך לקחת לסט-אפ... ב WR1 הצוואר ממשיך לאורך הגוף של הגיטרה וזה מונע ממנו להתעקם בכלל הגשר של ה MG הוא גשר TREMOLO כזה סגנון FLOYD ROSE של ג'קסון... ב WR1 הגשר הוא FLOYD ROSE ORIGINAL כמו שכתוב באתר שלהם... ככה שאלו אמנם הבדלים קטנים אבל שנותנים פה ושם את היתרונות שלהם...

sheepeH

New member
אה, פלויד רוז מקורי זה הבדל קטן?

פלויד רוז אמיתי עולה המון כסף... וזה גשר מאוד איכותי להבדיל מהלייסינסד שבדרך כלל מאוד גרועים [אלא אם כן זה Schallar או משהו] ולגבי הנק טרו.. למה נראה לך שגיטרה שהיא נק טרו' לא תתעקם? וצוואר לא מתעקם כי בא לו, זה תלוי במיתרים, בטמפרטורה ובאקלים. זה הטעיה להגיד שצוואר כזה לא מתעקם.

haimhect

New member
אז בוא נגיד שמתעקם פחות ?

הוא לא מתעקם מהיותו BOLT ON כמו גשר רגיל... נק טרו יתעקם לך בגלל סיבות שלא בשליטתך... חוץ מזה האקלים בארץ הוא לא קיצוני משבוע לשבוע... ואני מאמין שהוא לא יוצא עם הגיטרה להופעות סביב העולם

haimhect

New member
שכחתי....

בג'קסוןMG אני אפילו לא חושב שהפלויד רוז הוא LICSNESED... רשום ג'קסון פלויד רוז שזה לפי הבנתי פחות טוב מליסנסד

haimhect

New member
תסתמך על מה שרשום באתר של ג'קסון

באמת... כלי זמר רק מנסים למכור כמה שיותר... באתר של ג'קסון לא כתוב ליסנסד

יש הרבה הבדל בין הגיטרות בעיקר התחום הנוחות

האיבנז עם צוואר דק מאוד שמקל (בד"כ) על ריצות מהירות לאורך הצוואר . היא מאוד ורסטילית אם כי זקוקה להחלפה של פיקאפים דחוף- מה שמאפשר לך ללכת על האיבנז 1550-1570 שהם אותו דבר אבל עם פיקאפים של איבנז ולא dmz ibz שזה פחות או יותר אותו קקי בשינוי אדרת. יש לאיבנז גשר צף שנחשב למוצלח במיוחד. אישית אני מעדיף תאיבנז וגם אתה :)

Virons

New member
היי סתם שאלה ..

איזה חטיבה אתה רימון אלון השרון או רשי XD ?

למעלה