חדש על המדף

ganooov

New member
../images/Emo6.gif. ../images/Emo13.gif

למען האמת, דווקא מאוד מאוד אהבתי את ההודעה של הולדן, זאת גישה טובה. איש עצוב, מוזיקה היא עניין סובייקטיבי, תשאל את קטאשי קיטאנו.

melancholy man

New member
you think?

ברור שמוסיקה (כמו כל דבר אחר כמעט) זה עניין סובקיטיבי, אבל במשפט הזה אפשר להפסיק כל דיון בכל פורום שעוסק במוסיקה... הרעיון הוא שאנחנו מדברים על הטעם לא שיש איזשהו טעם על סובקיטיבי (זאת יש והוא שלי אבל לא קשור
)

לא טוב, לא טוב בכלל

טיעון בעייתי העלת יוטה ("בעיקר בעניין הדרך שהוא התווה אחריו "...) לשיטתך, זה הזמן להאשים את רוברט ג'ונסון בכל אלבום בלוז-רוק רע שנכתב, את צ'ק ברי, באדי הולי, אלביס פרסלי, מאדי ווטרס וסוני בוי וויליאמסון בכל יצירת קקמייקה בקצב הרוק'נ'רול ואת סם קוק, אוטיס רדינג וריי צ'ארלס בכל מפגן SOUL כושל. האמת היא שאין ז'אנר 'טוב' או ז'אנר 'רע'. כמו בכל ז'אנר - כך גם הפופ-רוק (רוק רך) מכיל בתוכו יצירות מצוינות נוסח פליטווד מק, אבל אפשר גם להזכיר את האחים דובי ואף, תתפלא, את הביטלס ורבים אחרים, זאת לצד מפגני אימה של חוסר כשרון וטעם מוזיקלי רע להחריד. ככה זה בחיים. אל לך להאשים את פליטווד מק ברעות העולם או הז'אנר כולו. האלבום שלהם עומד גאה כהוכחה לגבהים שאליהם ניתן להגיע בז'אנר הספציפי הזה. הם ראויים לכבוד על זה.

yoavsc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הייתי מביא לך קארמה אם זה היה שם ולא כאן :)

TheFly

New member
הולך לך טוב הפעם הולדן

נשאלתי אתמול לפנות בוקר ע"י מישהו מכאן שלא אציין את שמו כרגע
(תנחש לבד) שאלה ישירה שהלכה ככה " אתה בטח תומך בעמדה של הולדן?" התשובה שלי כמו כל דבר (בצבא) התחלקה לשלוש : 1. היו ימים שחרשתי את האלבום הלוך ושוב , ומידי פעם הוא עולה למקול. 2. הולדן צודק בכל מילה שהוא הקליד. 3. זכותך להתלונן קבל פורום כי האלבום מביא לך את הנרווים. סתם ככה שתדע...

melancholy man

New member
אתה יודע מה מוזר בזה?

ששני אנשים מבוגרים מדברים דרך האינטרנט ב 1 בלילה... ואני כאמור לא מגיב.

ganooov

New member
זה היה מוזר פחות ../images/Emo13.gif

אם אחד מהם היה ילדה בת 12, לא? או נדיר פחות.

זו לא שיטתי

וזה לא שיטתי. אתה שאלת מה רע בזה, ואני התכוונתי שיש בזה מן התרומה הלא מבוטלת בכלל גם לזבל שהציף את העולם תחת הכותרות פופ-רוק. זה הכל. אני מסכים איתך שאם הייתי טוען שמה שהוא עשה הביא באופן ישיר למצב העגום של הפופ העכשווי, ואם הייתי טוען שעל כל פורץ דרך יש להמית את כשלונות מחקיו, אז ודאי שזהו טיעון בעייתי, וזה אנדרסטייטמנט לא קטן.

aMJel 4 ever

New member
חחח עלק מייקל ג'קסון../images/Emo70.gif

יש מוזיקה יותר טובה משלו? איזה פיגור שיכלי את!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo15.gif

melancholy man

New member
אני חושב שהגעת לפורום הלא נכון

יש פורומים בהם קללות וצורת ביטוי המתאימה לגן טרום חובה מקובלת בהם, זה לא אחד מהם. להבא הודעות מסוג זה תמחקנה ותשקל חסימה.

ThE RhythM

New member
שלשה

Neil Young - After the Goldrush מלא זמן אני כבר חושק בו...ומצאתי אותו יד שניה כמו חדש ב30 ש"ח...שאני לא אקנה? Jethro Tull - Minstrel in the Gallery עוד צעד בדרך להשגת דיסקיית-ג'תרו-טאל מושלמת The Small Faces - Ogdens' Nut Gone Flake הממ...הבוס מתחיל להשפיע על קניות הדיסקים שלי קצת יותר מדי לאחרונה
לא שאני מתלונן חלילה! שמעתי אותו ותוך פעם אחת הוא כבר התחבב עליי עד מאוד...ישר הכניס אותי לאווירה של איזה פארק לונדוני בסוף שנות ה-60

למעלה