חדש על המדף

LadyG

New member
חדש על המדף../images/Emo70.gif

השבוע נרכשו: Dylan & The Dead הופעה חיה של דילן והמת אסיר תודה מ- 1987. אני צריכה עוד כמה שמיעות כדי לגבש את דעתי על האלבום אבל משמיעה ראשונה אהבתי. כדאי לשים לב לרצועה הראשונה Slow Train. את האמת, אני לא מבינה למה דילן בוחר לבצע כל פעם מחדש את All Along the Watchtower, הוא בהחלט יכול לשבת על זרי הדפנה ולהתענג על הביצוע של הנדריקס ולהפסיק להנפיק ביצועים חוזרים לשיר הענק הזה. משמיעה ראשונה השילוב בין דילן לג'רי גארסיה וחבורתו נשמע טוב ונשמע מחובר ביותר. ומכיוון שאני עוסקת בצורה די אובססיבית ב"השלמות" אז סוף סוף רכשתי את Tea for the Tillerman של החתול סטיבנס. מה לא אמרנו על האלבום ומה לא נכתב עליו מעל דפי הפורום...אני שמכירה בו כל תו ותו כבר ממש מתביישת בחסרונו על המדף. שמחתי לראות, שאלבום שדיבר אלי כל כך בגיל ה"עשרה" נשאר יפה ומתוק כל כך הרבה שנים אחרי. כל השירים יפים, הלחנים מקסימים המילים נהדרות ובמיוחד Father & Son בו שר קט שני תפקידים שונים. עד כמה שאני זוכרת הולדן(אמרנו כבר מזל טוב?) והניבלונגים כתבו כל אחד בנפרד ביקורות מקסימות על האלבום הזה. אם יש פה מישהו שהאלבום לא נמצא על המדף, אז חובה. קיבלתי עודף מ- 90 ש"ח. שני האלבומים במבצע, האחד בסדרת הדובדבן והשני בסדרת התפוז. קצת עשה לי עצוב, שהמוסיקה שאני אוהבת כל כך זולה. זה אומר משהו לא? לפני שיצאתי מהחנות, שאלו החבר'ה הצעירים מטאוור....לשמור לך את קלפטון החדש? אמרתי, כמובן. אני חושבת שבטוואר השכונתי שלנו רוכשים לי חיבה מסויימת. ומה חדש אצלכם על המדף?

Boo9ie

New member
דיבורים לחוד....ומעשים לחוד

אומנם זה מפריע שאני רואה את הראשון של זפ. ב29.90 (איפה היו המחירים האלו כשאני קניתי אותו?!) לעומת דיסק של לינקין פארק [שזכה בתווית "רוק משובח, במחיר איכות" (אין אפילו צורך להוסיף -חחחחח-) ציטוט מתוך זיכרוני החלש ביותר, תווית כתומה] שעולה 69.90 אישית אני מעדיפה לקנות בזול (לא יודעת מה איתכם
) כך שאם יש משהו שהחליט שדיסק משנות ה60 שווה "רק" ש"י עגנון אחד, שיבושם לו. מחיר מעולם לא היווה מדד לאיכות, לרוב כן. לא תמיד. זה המקרה שבו המחיר (הנמוך) מהווה לרוב מדד לאיכות (מלבד ביטלס ופ"פ שמפקיעים מחירים שערורייתיים פשוט. HELP עולה 80?! HELP ME )
ותהני עם הדיסקים החדשים

LadyG

New member
תודה בוגי

גם אני כמובן מאוד נהנית להוציא מינימום כסף על מקסימום איכות אבל זה בכל זאת גורם לי לחשוב איזה דיסקים נמכרים היום במחירים המלאים. הרי הכל בחיים זה עניין של עיצה וביקוש, הלא כן

yoavsc

New member
לאו דווקא

רוב הקלאסיקות שאני שומע נמכרות במיד פרייס. (59 ש"ח בדרך כלל) חוץ מהביטלס והסטונס שנשארו פול פרייס, ודברים שהם ביבוא אישי של החנות כי הד ארצי/הליקון/NMC לא מביאים לכאן.

HelterSkelter1

New member
עיצה?../images/Emo13.gif

בדרך כלל (לא תמיד) המחיר מעיד לא רק על הכמויות שבהן הדיסקים נמכרים, אלא גם על שנת הרימאסטר, ההשקעה בהוצאה (עובי הבוקלט, דיגיפאק או לא וכו') ועוד מלא דברים אחרים. וכן, גם החמדנות של כמה מחנויות הדיסקים השונות
(לדוגמא, אפשר להשיג במקום מסויים דיסקים של פינק פלויד ב-69 ש"ח ובמקום אחר ב85... וכן הלאה...).

Speed King

New member
לינקין פארק יותר מלד זפ???

העולם השתגע... טוב גם לי שתי דסקים חדשים הראשון לד זפלין 3 שזה אלבום די שונה הייתי אומר אבל אני ממש התמכרתי לsince i've been loving you שיר גדול... בכלל כל שיר שם הוא חוץ מהשיר freinds שהוא קצת הזוי... שיר שאני פחות אוהב וקניתי את האוסף של בלאק סאבאת שני דיסקים שהוא גם די טוב אחלה אוסף מומלץ בחום!

Boo9ie

New member
כן....היית מאמין?!

איך נפלו גיבורים?! (שמו להם רגל) וSINCE

yoavsc

New member
גם אצלי יש 2 חדשים

Neil Young - After the gold rush ו buffalo springfield - again. שניהם מעולים ונטחנים בדיסקמן/אוטו (בעיקר הניל יאנג). ליידי, זה הטאוור בקרית אונו? פעם הם היו החנות המועדפת שלי.. עד שגיליתי את קצת אחרת.

LadyG

New member
אכן הטאוור בקרית אונו

לזכותם...כל מה שאני מנחיתה עליהם הם מביאים ואם יש להם דברים מיוחדים שהם חושבים שיעניינו אותי הם מיד שומרים לי. ובפרובינציה חנות שפתוחה עד 10 בלילה, גם לא הולך ברגל.

yoavsc

New member
עדיין יש להם את המדף המיוחד

שמוקדש לפסיכדליה? לזכותם יאמר שקניתי אצלם את האלבום הראשון של YES שנכנס אלי לתקליטיה וגם את הבירדז. בקצת אחרת היית?

LadyG

New member
מדף שמוקדש לפסיכדליה?

לא ראיתי חיה כזאת. ובקצת אחרת טרם הייתי. יש איזה חבר פורום שהבטיח לבלות איתי יום קסום שם. אולי הוא יזכר...מי יודע.

melancholy man

New member
תגידי, לא אמרו לך אף פעם

שאסור לסמוך על אנשים שמכירים מהאינטרנט???

LadyG

New member
אמרו ...אמרו....

טועים...טעיתי...
ותודה על התמונה

LadyG

New member
אתה כנראה מכיר אותי

לא רע. ג'אגר בצעירותו פשוט עושה לי את זה.

LadyG

New member
זרמו הרבה מים בירקון

ואתה לא זוכר את השיחה האחרונה בה כיכב דולטרי. לא נורא, אני לא לוקחת את זה אישית. ומה קורה בעניין הניקים? אולי תתגבש? אולי תחליט מי אתה?

melancholy man

New member
מי דיבר על דאלטרי

לא ראית את Entwistle שם ברקע?
אני מאוד מגובש, פשוט יש מי שגורם לי לבילבול...

pasteran

New member
החודש התפראתי

(לטענת אמא). אני הייתי רוצה ככה כל חודש 12 דיסקים נרכשו: בוצעה התקדמות ניכרת בגזרת ג'נסיס שעד כה הכרתי רק שלושה מאלבומיהם. נוספו Genesis - Nursery Crymes וGenesis - Lamb lies down on boradway הוא היחידי בנושא הפורום הזה. בעתם קניתי גם דיסק של באלק סאבאת' שאני מתכוון להחליפו. יש גם את birth of the cool שכמעט הביא לפיטוריי. השאר הם דווקא בגזרת התשעים-עכשווי: red pocket המפגיז מההופעה של ג'וליה שני פרוג מודרני (ספוקס בירד'ס ופלאוואר קינגס) ארבעה אלטרנטיבי (במובן הרחב ביותר) מודרני (מרקיורי רב, נאי"נ, פרימוס, פרודיג'י) ואלבום ג'אז מודרני אדיר בשם Front Page תודה גדולה לסופר זאוס ראשון לציון על סייל ה"מטאל" שלהם. נרכשו מהם שמונה אלבומים ב317 שקל.

למעלה