הפתק
אוקי, כפי שהחלטתי, פתחתי את הפתק. אני עד עכשיו בהלם ממה שכתוב בפתק, למרות שפתחתי אותו לפני בערך שעתיים. אני אנסה לתאר פחות או יותר מה עבר עלי כשניגשתי לפתק. בהתחלה הסתכלתי עליו, כאילו קיוויתי שאיכשהו אני אדע מה כתוב בו בלי שאני אצטרך לפתוח אותו. אותן תחושות, שדי התרגלתי אליהן בימים האחרונים, עדיין השתוללו לי בגוף. התחלתי לקרב את היד שלי לאט לכיוון הפתק. התחושות הלכו וגברו ככל שהתקרבתי לפתק, אבל הן התחילו ללבוש תבנית מסויימת. כאילו הן הולכות במסלול קבוע על הגוף שלי. כשהייתי קרוב ממש לפתק, כבר הייתי בשלב ששקלתי לדחות את הפתיחה שלו, אבל לא יכולתי יותר. תפסתי את הפתק ביד שלי ופתאום כל התחושות שלי נרגעו. אחרי כל הימים האלה, התחושות משתתקות רק בזכות זה שנגעתי בפתק. פתחתי את הפתק וציפיתי לראות הסברים להכל. לתחושות, לחתך על הפנים של אמא שלי, להכל. במקום זה, מצאתי 3 דברים: טקסט של 2 מילים, תאריך וסמל מוזר. כל אחד מהם הפחיד, ועדיין מפחיד, אותי בדרך אחרת. הנה תמונה של הפתק ואני אשמח אם מישהו יצליח לעזור לי בפיענוח של הפתק (אמא שלי עדיין מחוסרת הכרה אז אני לא יכול לשאול אותה). http://img236.imageshack.us/img236/6882/dsc011617vf.jpg