חדש + סיפור אישי

זאזא4000../images/Emo106.gif

לא קראתי לו "טרול" במטרה להעליב, "טרול" בתפוז זה מילה למישהו שמציק ועושה דווקא בפורומים,באמת שאין לי שום כוונה להעליב.

Dark faith

New member
../images/Emo191.gif

למען כל הסרת ספק- ICQjokes הינו גולש נחסם מהפורום. וזאת בגלל שהוא הציף, זילזל בגולשים שכן מאמינים בעולם הרוחות. הגולש הזה בכל הודעה- צחק אם זה בישירות או בעקיפין. תאמין לי- הקשר היחידי שלו לעולם הרוחות זה הזילזול שלו כלפי העולם הזה.

pRincEsSa16

New member
אל תשים עליו!

אם אתה שואל את עצמך למה הוא לא בפורם זה בגלל שהמנהלת העיפה אותו לאלף עזאעזל! קיצררר הוא סתם מחרטט בשכל! אז אל תתיחס אליו! ואל תמשוך את הקטע של המכתב! אתה רוצה תשובות לא?! אז יאלללללה אני במקומך הייתי מתה מסקרנוווות! ויכול להיות שיהיה מאוחר מדי שתחליט לפתוח אותו=[ אז יאלללללה!! כולם פה תומכים בך!

זאזא4000

New member
וד"א

מה הוא עשה שבגללו העיפו אותו? ועל איזה דברים שעושים אפשר להעיף מהפורום?

מחרטט שטויות לכולם../images/Emo106.gif

ואומר דברים שקריים לאנשים שהיו צריכים עזרה והם עוד האמינו לו.

זאזא4000

New member
ממש חוסר אחריות

ניסיתם לדבר איתו? להסביר לו שמה שהוא עושה זה לא בסדר? הוא העמיד אותי ממש במצב מלחיץ.

pRincEsSa16

New member
הוא סתם בנאדם טיפש...!

כל מה שצריך זה לא להשים עליו קצוץ ואתה מסודר=]]

לדעתי הכי טוב שתפתח את הפתק עכשיו

או שתחכה למחר ליום שתיכננת... ואל תקשיב לבנאדם הזה...אני לא יודע אם מחקו לו את ההודעות..אם לא תסתכל קצת בדפים האחרונים של הפורום ותראה מיזה

זאזא4000

New member
הפתק

אוקי, כפי שהחלטתי, פתחתי את הפתק. אני עד עכשיו בהלם ממה שכתוב בפתק, למרות שפתחתי אותו לפני בערך שעתיים. אני אנסה לתאר פחות או יותר מה עבר עלי כשניגשתי לפתק. בהתחלה הסתכלתי עליו, כאילו קיוויתי שאיכשהו אני אדע מה כתוב בו בלי שאני אצטרך לפתוח אותו. אותן תחושות, שדי התרגלתי אליהן בימים האחרונים, עדיין השתוללו לי בגוף. התחלתי לקרב את היד שלי לאט לכיוון הפתק. התחושות הלכו וגברו ככל שהתקרבתי לפתק, אבל הן התחילו ללבוש תבנית מסויימת. כאילו הן הולכות במסלול קבוע על הגוף שלי. כשהייתי קרוב ממש לפתק, כבר הייתי בשלב ששקלתי לדחות את הפתיחה שלו, אבל לא יכולתי יותר. תפסתי את הפתק ביד שלי ופתאום כל התחושות שלי נרגעו. אחרי כל הימים האלה, התחושות משתתקות רק בזכות זה שנגעתי בפתק. פתחתי את הפתק וציפיתי לראות הסברים להכל. לתחושות, לחתך על הפנים של אמא שלי, להכל. במקום זה, מצאתי 3 דברים: טקסט של 2 מילים, תאריך וסמל מוזר. כל אחד מהם הפחיד, ועדיין מפחיד, אותי בדרך אחרת. הנה תמונה של הפתק ואני אשמח אם מישהו יצליח לעזור לי בפיענוח של הפתק (אמא שלי עדיין מחוסרת הכרה אז אני לא יכול לשאול אותה). http://img236.imageshack.us/img236/6882/dsc011617vf.jpg

Dark faith

New member
איזה קטע!

לא רק שאיסיקיו התברר לנו כ-פיקאסו, אלא גם כחוזה עתידות! מי היה מאמין...

ב א ר ו ש

New member
וואו..

זה ממש מפחיד,נורא מזכיר ז'אנר של סרטי אימה. תנסה להיזכר בדברים,רמזים משהו שהיא אמרה בנוגע לזה. תשחזר לך במוח את מסיבת יום ההולדת. בהצלחה!

חגית 99

New member
טוב, אתה חותר למשהו, אין אמת בסיפור

שלך. כל ההתעניינות שלך על "הטרול" הינה מגמתית. יש לך כוונה שאתה מסתיר. עכשיו 22:40 לפני שעתיים הפתק נפתח וכבר הוא עבר סריקה למחשב? הפתק נראה ממש נקי, הכתב נקי, פתק שעבר בין ידיים אינו נראה כך. הפתק היה אצל אמא שלך שאחזה בו חזק עד אשר מסרה לך אותו כן? אז איך הוא נראה חדש לחלוטין? ההתעניינות שלך ב"טרול" מעלה חשד שיש לך קשר עימו. או....... התאורים שלך מתאימים לאחד שנמצא "בעסק" ולא לילד בן 15 שהכל נחת עליו משום מקום, ועוד תיק שכזה. אז יאללה.................לך תחפש לא מאמינה

זאזא4000

New member
טוב נו, יאללה, עליתם עלי

אבל תודו שזה היה סיפור נחמד ומקורי. השקעתי. מקווה שלא תקחו קשה מדי. סך הכל לא ממש הצקתי. ולחגית 99, אל תנסי להשמע חכמה, כי את לא ממש.

Dark faith

New member
אני צריכה להזכיר לך שאתה חסום?

וככה גם שאר הכינויים שלך, יהיו חסומים...(רמז עבה)

חגית 99

New member
מה זאת אומרת?איך עליתי עליך.

הרוב חשדו אבל לא הבינו איך לפצח, אדיוט חה חה חה חה אני כן חכמה. עובדה לא היה לך טעם להמשיך.חה חה חה חה

ירדן121

New member
"הם באים" כמה מפגר יכול להיות

בן אדם... ועוד ככה להמציא סיפורים על אמא שלו.... פשוט דפיקות טהורה!

eris1515

New member
ידעתיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

א.זה ל כתב של אמא... ב.זה נשמע כל כך הזוייייייי ומצוץ מהאצבע!! ג. לך חפש חיים מאמי...

למעלה