חדש + סיפור אישי

זאזא4000

New member
חדש + סיפור אישי

שלום לכם. אני זאזא ואני חדש בפורום. אף פעם לא הייתי חבר בפורום ובטח שלא על רוחות. למה פתאום אני מתחיל לכתוב פה? הכל קשור בסיפור שלי. אני חושב שיש לי כוחות לא טבעיים. אני חושב שאני מסוגל לחוש ברוחות ולתקשר איתן. תמיד הייתי ילד רגיל, עד שהגיע יום ההולדת 15 שלי, אתמול. זה לא היה יום הולדת מיוחד. בסך הכל הגיעו כמה בני דודים שלי, קצת משפחה וכמובן אבא ואמא שלי (אין לי אחים) ועשינו חגיגה מצומצמת בבית שלי. אחרי שכולם הלכו, הייתי שמח ורציתי לעזור לאמא שלי לסדר את הבית, אבל ראיתי שהיא לוחשת משהו לאבא שלי באוזן. אבא שלי קם ויצא מהדלת. נשארנו רק אמא שלי ואני בבית. אמא שלי התקרבה אלי ואמרה לי בקול חלש, נראה לי יותר חלש מלחישה אפילו: "מילאתי את חובתי, עכשיו תורך. תהיה חזק." אני הייתי בהלם. לא ידעתי מה היא רוצה ממני. אבל אז פתאום שמתי לב שהשרוול נמשך לה טיפה ושיש לה כמה שריטות על היד. רציתי לשאול אותה ממה זה אבל הייתי כל כך בהלם שלא יכולתי לדבר. היא פשוט קמה והתחילה לסדר ואני הלכתי לחדר שלי. לא שמתי לב באיזה שעה הלכתי לחדר אבל נשארתי על המיטה שלי הרבה זמן, בחושך. פתאום אני מרגיש מין תחושה מוזרה בגב, כאילו משהו נתפס לי עליו. קמתי והדלקתי את האור, והתחושה נעלמה. הסתכלתי במראה אם יש לי משהו על הגב ובדקתי את החולצה. הכל היה נראה רגיל. חזרתי למיטה וכיביתי את האור. אחרי דקה או שתיים בערך, הרגשתי שוב את אותו דבר. שלחתי יד לאיזור שבו הרגשתי את זה והתחושה פשוט זזה למקום אחר בגב! ניסיתי להגיע עם היד השניה אבל התחושה עוד פעם זזה, אבל הפעם היא התחילה להתפרש לי על כל הגב והיה מין ריח מוזר בחדר. ואז, כאילו משומקום, משהו אמר לי שאני צריך ללכת לישון. שמתי את הראש על הכרית ומאז אני לא זוכר כלום. כנראה שנרדמתי במקום. היום, אבא שלי העיר אותי באיזה 5 וחצי בבוקר ואמר לי שאמא שלי בבית חולים. נסענו לבית חולים ורק באיזה 7 נתנו לי לראות אותה. כל הפנים שלה היו חבושות. אבא שלי אמר שבבוקר היא היתה עם חתך ענק לאורך כל הפנים ובקושי הוציאה קול. התחלתי לדבר אליה והיא כנראה זיהתה את הקול שלי וישר שלחה אלי יד. תפסתי את היד שלה ופתאום התחילו להתרוצץ לי מלא תחושות בכל הגוף כמו שהיתה לי על הגב בלילה שלפני זה. ניסיתי לעזוב לה את היד אבל משהו אמר לי שאני צריך להמשיך להחזיק אותה עד שיקרה משהו, ואז הבחנתי בפתק שהיא החזיקה. לקחתי אותו ואז הצלחתי לעזוב את היד. התחושות לא עזבו אותי עד עכשיו. הן כנראה מחכות שאני אפתח את הפתק. אני חייב להגיד שהיום היה היום הכי מוזר בחיים שלי. כאילו כל מה שרציתי קרה. בבית ספר, למשל, לא אכלתי כלום כי ידעתי שאמא שלי בבית חולים, אבל שתיתי המון ונגמרו לי המים כבר בשיעור השני, והתחושות האלה כאילו הצמיאו אותי. כמה דקות אח"כ עברתי ליד המכונות של השתיה וראיתי שנשאר שם בקבוק מים מינרליים שכנראה מישהו שכח. זהו, פחות או יותר. מקווה שהיה לכם כוח לקרוא הכול ואני מקווה שיהיה לי מספיק אומץ לפתוח את הפתק. משהו אומר לי שזה משהו שישנה את החיים שלי.

זאזא4000

New member
מאוד מסקרן!

תאמין לי שאתה לא יודע כמה. ועוד עם התחושות האלה... אני מרגיש כאילו הן להוטות שאני אפתח את הפתק, כאילו הן מנסות לשכנע אותי יותר ויותר חזק. אני פשוט יודע שזה ישנה לי את החיים. בדיוק כמו שידעתי שהגיע הזמן שלי לישון אתמול בלילה וכמו שידעתי שאסור היה לי לעזוב את היד של אמא שלי עד שיקרה משהו (מציאת הפתק). אני לא רוצה שישתנו לי החיים. אני רוצה להשאר ילד רגיל. אני רוצה אותו יום הולדת מצומצם גם בגיל 16.

אולי זה משהו שיגיד לך למה יש לך את

התחושות האלה ולמה כל זה קרה תסתכל מה זה

למרות שכולכם תומכים...

אני מתקשה להאמין, בגלל שזה מזכיר באופן מטורף את הסרט "חושך (DARKNESS), רק ששם הכוכבת היא נערה, שביום ההולדת שלה מתגלות היכולות הסופר מיוחדות שלה. אני לא יודעת הרבה, אבל מה שכן..שאנשים עם יכולות מיוחדות לא מגלים אותן כלכך מהר ובטח שלא בדרך כזאת.בתור אחת שמכירה מקרוב בנאדם עם יכולות על טבעיות מדהימות(לא ייאמן,אבל הייתי בחדר כשאותו אדם ציווה למישהו לסגור את הדלת,והיא נסגרה!)ככה שה"גילוי" שלך מאוד נראה לי לא אמין,כי לפי הבודהיזם למשל, בנאדם יכול לגלות דברים כאלה רק אחרי שעבר דרך מסויימת. אבל שוב,מי אני שיישפוט שאתה משקר..רק תשא את האחריות על זה (וכן, יש אחריות)

זאזא4000

New member
תראי,

אין לי מושג איך זה הולך, מה החוקים ובאיזה הדרגתיות מגלים את זה. בחיים שלי גם לא ראיתי את הסרט "חושך". אני רק יודע שאמא שלי שוכבת בבית חולים עם חתך על כל הפנים שלה. וד"א, אני לא מאמין בבודהיזם. אני יהודי.

Dark faith

New member
סלח לי על אי אמונתי,

כל הדברים שאתה מספר- קרו אתמול, וכל כך מהר אתה שש לשתף אותנו בזה? אנשים שאינך מכיר?

זאזא4000

New member
אני בסך הכל מחפש תשובות

זה אולי קרה אתמול אבל מאז אני מרגיש כאילו עבר חודש. אני בסך הכל רוצה לדעת מה קורה איתי. בינתיים אחת מהחברות בפורום סיפרה לי על איזשהו סרט. אני אנסה לראות אותו. אולי זה קשור למה שעובר עלי. בכל מקרה, אני לא מאשים אותכם שאתם לא מאמינים לי. אבל במצב כמו שלי, כל אחד היה מנסה לחפש תשובות כמה שיותר מהר.

Dark faith

New member
שמע,

לפני כ4 שנים. 40 דקות לפני תאונה שחוויתי ראיתי אותה "כחיזיון". לאחר 40 דקות עברתי תאונה, אומנם קלה...אבל ההלם שקיבלתי לא היה מהתאונה בניגוד לשאר יושבי הרכב- אלא היה מהחיזיון שלי. עכשיו- זה למעשה הפעם הראשונה שאני משתפת מישהו ברשת. גם אני רציתי למצוא תשובות, וחיפשתי אותם, לא מייד. לכן אני נורא מופתעת, שהלם לא תקף אותך, ואתה לא מותש מהחוויה הזאתי. אני ספקנית, סליחה, אני בדר"כ לא חשדנית. אני טעיתי סליחה, באמת מקרב לב. ואם באמת טעיתי- מקווה שתמצא את תשובה.

pRincEsSa16

New member
אני אישית מאמינה לך=]

לדעתי תפתח את הפתק... אמרת שאתה מחפש תשובות,לא? אז הם בטח נמצאות בפתק... לדעתי היחידים שיכולים לעזור לך אלה אמא שלך והפתק שנמצא בידך... קיצרר פתחחח אותו! ואל תשכח לעדכן אותנו במה שקורה! והחלמה מהירה לאמא שלך=]

פתחת את הפתק?

אם לא לדעתי תפתח אותו...זה משהו שאמא שלך רשמה לך וזה רק יכול לעזור לך...

ב א ר ו ש

New member
מדהים

סיפור מדהים,אני אישית מאמינה כי בעולם הרוחות הכל יכול לקרות. תפתח את הפתק אולי משהו אחר יתגלה,מי יודע.. וכמובן אל תשכח לעדכן אותנו! [במידה וזה לא יהיה אישי מידי]

זאזא4000

New member
החלטתי

אני פותח את הפתק מחרתיים. אני אשתדל לעדכן אתכם. אמא שלי כבר מחוסרת הכרה, אם מישהו מתעניין. הרופא אמר שהיא תהיה בסדר. זה מאוד הרגיע אותי. תודה רבה לכולם על התמיכה.

זאזא4000

New member
תודה ויש לי שאלה

מישהו יודע אולי מי זה ICQjokes? נראה שהוא ממש מבין ברוחות ובכל העסק הזה. הוא שלח לי מסר שבו הוא כותב שקרה מקרה דומה למישהו שהוא מכיר והוא נתן לי כל מיני טיפים להתמודד עם זה. הוא גם אמר שהיום הכי טוב לפתוח את הפתק זה ה-23 לאפריל אז נראה לי שאני אחכה עד אז. מה אתם אומרים?

זאזא4000

New member
למה אתה קורא לו טרול?

לא יפה. הוא בסך הכל ניסה לעזור לי. בכל מקרה, הוא ממש הפחיד אותי עם ההודעה שהוא כתב לי. אני חושב שהכי בטוח יהיה לחכות ל-23 לאפריל כמו שהוא אמר לי. בינתיים אני אנסה לארגן את הדברים שהוא אמר לי לעשות. אין לי בעיה עם כלום חוץ מזה שהוא אמר לי שאני צריך לשרוף קרש באורך 90 ס"מ עם 400 מ"ל טרפנטין בבית בשעה 14:07 כל יום או משהו כזה. זה נראה לי קצת מסוכן, וגם אני בד"כ בבית ספר בשעה כזאת, אז זה קצת בעיה. מישהו יודע איזה דברים אחרים אפשר לעשות במקום זה ואם זה בכלל כדאי? תודה.

pRincEsSa16

New member
תקשיב...

הוא סתם מסתלבט עליך... כמו שאמרתי... בגלל הלגלוגים שלו והשטויות שלו על חברי הפורם הוא הורחק... אנחנו הזהרנו אותך... לא להתייחס אליו! ואתה שפוי?! באמת רצית לעשות את הבולשיט הזה! תקשיב וזה רציני! אל תתיחס אליו! בסוף תעש משהו טיפשי! והאידיוט הזה לא קולט שאנשים מתייחסים לדברים הטיפשיים שהוא אומר!

זאזא4000

New member
טוב כנראה שאתם צודקים

זה באמת דברים מוזרים מה שהוא אמר לי לעשות. הוא ביקש ממני לשים חולצה ספוגה במי מלח על הפנים של אמא שלי. הייתם מאמינים? פשוט בגלל כל מה שקורה לי, זה כל כך מבלבל. כל דבר קטן מערער אותי.

למעלה