חדש+משהו חשוב

לוקוקסם

New member
חדש+משהו חשוב

שלום לכולכם, אני גם חדש כאן, אבל לא רק על זה רציתי לפתוח נושא. דבר ראשון, אני מקווה שמבחינת המנהלים זה מותר, כי זה לא בדיוק פרסום לאתר, הרי זה לא אתר מסחרי. אני מניח שחלקם שמעת או אפילו קראתם את ה'תרגום חובבים' שייצא לספר השישי, אני הייתי אחד המתרגמים. לספר השביעי בינתיים לא התארגנה אף קבוצה לתרגום (ד"א אני מקווה שגם זה בסדר מבחינת המנהלים, יש אנשים שמדברים שטויות על גניבת זכויות יוצרים, אבל זה לא שאנחנו מוכרים את זה, או אפילו מרוויחים משהו. אפילו גילי בר הלל הביעה את הסכמתה:http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/032/645.html ) ולכן החלטתי לפתוח כזאת קבוצה. אז באמת שזה לא למטרות רווח אישי או לפרסום ה"אתר" שלי, שאינו אלא עמוד לאיסוף מתרגמים ואין בו תוכן אמיתי (כמובן, כי הספר באנגלית עוד לא יצא). אז אם אתם חושבים שאתם מתאימים להיות מתרגמים, תכנסו ללינק הזה, שם יש כבר פרטים נוספים: http://www.hpdh.area.co.il מקווה שהבנתם, כי נדמה לי שההודעה שלי קצת מסורבלת... יום טוב

רונילי92

New member
ברוך הבא^^ ../images/Emo24.gif

רונילי, 15, מקדימה..=] השתלבות נעימה?../images/Emo13.gif ~איןלימהלהגידבקשרלקבוצתמתרגמים~

לוקוקסם

New member
:(

כולם מקבלים אלף הודעות ברוך הבא ורק לי לא מגיע? :( הקבוצת מתרגמים זה בלי קשר הוספתי להודעה... זאת הודעת אני חדש

רונילי92

New member
אל תיקח את זה ככה....

לרוב חברי הפורום זה חופש...... ורובנו ישנים עכשיו../images/Emo13.gif../images/Emo199.gif ואם ערים- אז אנחנו בודקים בעמוד הראשי הודעות חדשות וזה ../images/Emo13.gif עוד יהיו לך המון "ברוך הבא" -ים קח חיבוק לעידוד../images/Emo24.gif.... אה.. ו..... לפעמים הודעות חדש מקבלים רק כמה ימים אחרי../images/Emo13.gif

ברוך הבא ......./images/Emo24.gif

בת 14 (ביום שלשי) תהנה בפורום ........ואל תדעג עוד יגידו לך ברוך הבא ............

המסכה3

New member
ברוך הבא

יובל בן 12, השתלבות נעימה כמה חדשים הצטרפו (ואני בניהם../images/Emo8.gif)

yulishit

New member
ברוך הבא!

הייתי שמחה לעזור בתרגום, אבל אני במחנ"ק בצופים כשיוצא הספר......

אבי, 16.5, יהוד - ברוך הבא! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

הופ, קיבלת מסר! ../images/Emo13.gif

רונילי92

New member
אבל הם באמת מפחידים.... תשנה אולי ל...

מיצי ודג..... לא.. אבל הם שלי...../images/Emo3.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif=../images/Emo47.gif אז... אם.... לא יודעת... משהו יותר.... אם.... פחות... פחות נועז! כן! משהו עדין............./images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

רונילי92

New member
זהלא עו"ד, זה שופט....../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

ושופטים תמיד הפחידו אותי........

למעלה