חדש+משהו חשוב

The T Shirt

New member
דבר ראשון, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני תומר, בן 16.5, מחולון. השתלבות מהירה ואשפוז נעים! דבר שני, בדקתי את הכתבה שלך, וכמה שזה נראה לי לא הגיוני שמותר להפיץ תרגום בלי שרולינג תתבע אותך על זכויות יוצרים - אם זה מידע אמיתי, אני מוכן לעזור לכם בתרגום. מעבר לזה, אני טוב מאוד בבניית אתרים, ואני יכול לבנות לכם אתר ברמה מקצועית בשביל הפרויקט עם מערכות לניהול אוטומטי שכל מי שמקבל אישור, יוכל להוסיף תרגום לפרקים בעצמו בלי לעבור דרך אף גורם (או לעשות שיידרש אישור מאחד המנהלים, אם בא לכם.) אני אשמח מאוד לעזור לכם, ולהפוך את הפרויקט להרבה יותר רציני. הארי פוטר בשבילי זה הנשמה, ואין לי בעיה להקדיש כמה שעות של עבודה בשביל לתרום לפרויקט כזה. אני גם טוב מאוד באנגלית וקראתי את הסדרה באנגלית ובעברית הרבה מאוד פעמים, אז אני אוכל לעזור בתרגום בכיף. הקיצר, דבר איתי (או שתפנה את מנהל הפרויקט אלי) באייסיקיו 266731614 או שתיצור קשר דרך האימייל [email protected] עם פרטים אחרים ליצירת קשר (כתובת מסנג'ר, מספר טלפון או משהו.) אנחנו יכולים להפוך את זה למשהו מדהים. (ההתנייה היחידה שיש לי לעשות את זה, היא שאני לא רוצה להסתבך עם תביעות של זכויות יוצרים. אם המידע באמת נכון, ואין לגילי בר הילל ולגורמים שמעורבים בהוצאת הספרים בבריטניה בעיות עם תרגומי חובבים, אני איתכם בלי בעיה.)

ברוך הבא

נשמע טוב הקבוצת מתרגמים. אבל אני האחרונה שתוכל לעזור לך, סורי ../images/Emo3.gif

אףפעם

New member
ברוך הבא!

נטע 15 עוד חודשיים ומשהו, רעננה. בהצלחה עם התרגום, אם יהיה בסוף תרגום תוכל לשלוח לי מסר? ואיפה שהתרגום יפורסם זה יהיה התרגום נקי או במקביל לפרסום הפרק השני יהיו גם הודעות ספוילר כמו, 'איך אתם מרגישים אם העובדה שהארי מת?' וכו'?

לוקוקסם

New member
אףפעם

התרגום יהיה נקי, כלומר פשוט תרגום של הספר, אותו דבר כמו גילי בר הלל, רק פחות מקצועי כמובן (כי הדגש הוא על מהירות ולא כל כך על איכות, למרות שבניגוד לשישי אני מתכנן לעשות את הדגש גם על איכות)

למעלה