חדש~ ם:

2meowish

New member
חדש~ ם:

שמי ניב, ואני עובר קורס ביחד עם Eyal 1 2 3 שראיתי פה. בעיקר אוהב את הדמויות של הרשעים וזה. אז... ברוך הבא לי? P:

2meowish

New member
שמח לראות שמקבלים אותי בחום .-.

ויא, אני יודע שהחתימה שלי מוזרה, אין לי מושג איך לשנות אותה ;>>

2meowish

New member
אה, זה השתנה D: ועכשיו כששלוש התגובות...

הראשונות בנושא שלי, כנראה שאני גם יוצא מאוד נואש.

BambiBar

New member
חח ברוך הבא D:

אל תעלב שלא ענו ישר...זה קורה לפעמים^^ אני בר, בת 16 עוד חודשיים, ואני מדבבת, הייתי שנה שעברה בקורס בנלס ודיבבתי בכל מיני דברים. שיהיה לך בהצלחה בקורס! ואתה לא רק עם אייל בקורס אתה גם עם אלה..שהיא גם כותבת פה ellapr41 זה הכינוי שלה.

2meowish

New member
חח, מצטער אם יצאתי צומי ^^;

תודה רבה~ נחמד לדעת שגם אלה פה P:

BambiBar

New member
אויי רגע יש שם משפט שלא יצא לי ברור

וסתם מציק לי אז אני אתקן- כשכתבתי ש"ואני מדבבת, הייתי שנה שעברה בקורס בנלס ודיבבתי בכל מיני דברים" ברור שלא התכוונתי שאני מדבבת בגלל שדיבבתי *בקורס* הכוונה הייתה שדיבבתי בתוכניות אחרי הקורס..
נו מה לא לסקול אותי! היה לי חשוב להביר את זה! D:

מאיוש33

New member
היי ניב :)

הממ אתה לא חייב לקבל תגובה על הדקה הראשונה שאתה כותב הודעה..אתה יודע יום שישי ויש כאלה שלא יושבים בשעות כאלה על המחשב, ובכלל.. טוב אז ברוך הבא, אני מאיה בת 14 וחצי [ חח זהו ה"וחצי" זה רשמי P: ] מראשון..עדיין לא מדבבת, אבל עומדת להיות ^^. השתלבות מהירה ו...מיאו! D:

MorraniChan

New member
היי יניב [:

יאי! המחשב שרד D: אז עכשיו באופן רשמי: וולקאם! ממ.. הפורום הזה, בשונה מפורומי אנימה [כמו אנימה זון] לא מתעדכן כל חמש דקות או כל שעה אפילו.. כך שתדע זאת זה להבא P: אז.. אני מורן [כמו שכבר הבנת XD] בת 16 וחצי ומדבבת בתחילת דרכה [כבר דיבבתי בכמה דברים] ו.. אממ.. זהו ^^"

Rio

New member
אלוהה ../images/Emo72.gif

שחר, 16. וכמו שאמרו פה לפני (ואני פשוט לא מצליחה לרסן את עצמי מלא לומר את זה גם), אל תצפה שיענו לך תוך שניות. אתה עוד תגלה שאנחנו פורום שבהחלט מקבל בחום חדשים (במיוחד בחורף
) אם רק תחכה קצת יותר ;]

2meowish

New member
מקווה ששחר האחרון כי די קלטתי את המסר ;;

תודה כולם~ מורן, במה דיבבת?

MorraniChan

New member
ממ..

בפוקימון כמה דמויות ובממלכת תראביטיה ילדה שקוראים לה מדיסון

Rio

New member
חח סליחה

נורא רציתי לציין את זה שאנחנו פורום נחמד עם אנשים נחמדים ^^ ואני לא סתם מתגאה בזה, יש פורומים (שלא אנקוט בשמם) שאנשים פוחדים להגיב שם P:

ellapr41

New member
הי ניב! ../images/Emo13.gif

לא יפה ששכחת אותי!!!!
בכל מקרה, ברוך הבא והשתלבות נעימה!

2meowish

New member
אלה - מה פתאום שכחתי, חח.

רק לא ראיתי שאת פה P: תודה כולם~ אגב, אלה, התאמנת על הטקסט שטליה הביאה?

lsabag

New member
ברוך הבא והמון בהצלחה בקורס!

תהנה מכל רגע ורגע
אני ליאור מזקני הפורום חחח... בן 23

למעלה