אל תעלב שלא ענו ישר...זה קורה לפעמים^^ אני בר, בת 16 עוד חודשיים, ואני מדבבת, הייתי שנה שעברה בקורס בנלס ודיבבתי בכל מיני דברים. שיהיה לך בהצלחה בקורס! ואתה לא רק עם אייל בקורס אתה גם עם אלה..שהיא גם כותבת פה ellapr41 זה הכינוי שלה.
וסתם מציק לי אז אני אתקן- כשכתבתי ש"ואני מדבבת, הייתי שנה שעברה בקורס בנלס ודיבבתי בכל מיני דברים" ברור שלא התכוונתי שאני מדבבת בגלל שדיבבתי *בקורס* הכוונה הייתה שדיבבתי בתוכניות אחרי הקורס..
הממ אתה לא חייב לקבל תגובה על הדקה הראשונה שאתה כותב הודעה..אתה יודע יום שישי ויש כאלה שלא יושבים בשעות כאלה על המחשב, ובכלל.. טוב אז ברוך הבא, אני מאיה בת 14 וחצי [ חח זהו ה"וחצי" זה רשמי P: ] מראשון..עדיין לא מדבבת, אבל עומדת להיות ^^. השתלבות מהירה ו...מיאו! D:
יאי! המחשב שרד D: אז עכשיו באופן רשמי: וולקאם! ממ.. הפורום הזה, בשונה מפורומי אנימה [כמו אנימה זון] לא מתעדכן כל חמש דקות או כל שעה אפילו.. כך שתדע זאת זה להבא P: אז.. אני מורן [כמו שכבר הבנת XD] בת 16 וחצי ומדבבת בתחילת דרכה [כבר דיבבתי בכמה דברים] ו.. אממ.. זהו ^^"
שחר, 16. וכמו שאמרו פה לפני (ואני פשוט לא מצליחה לרסן את עצמי מלא לומר את זה גם), אל תצפה שיענו לך תוך שניות. אתה עוד תגלה שאנחנו פורום שבהחלט מקבל בחום חדשים (במיוחד בחורף