חדש כאן=)

yami 777

New member
חדש כאן=)

שלום, קוראים לי זוהר בן 17, לומד גיטרה כשנה בביה"ס. המורה שלי לגיטרה הוא לא בדיוק מורה אלא נגן, אבל הוא הצליח ללמד אותי, כרגע אני נמצא בשלב שאני מחשיב את עצמי מתחיל, יכול לנגן כמה שירים ועובר די מהר מאקוורד לאקוורד, אבל תמיד יש מקום לשיפור. רציתי לשאול אם יש אתרים טובים ללימוד שיעורי גיטרה בחינם (בקישורים לא היה משהו מעניין) ואני לא מתכוון לאתרים ללימדת שירים, אלא ממש לימוד נגינה. וגם אשמח לקבל מדריך לקריאת אקוורדים=)

Kfitzi

New member
האתר 8notes

נותן שיעורים נחמדים יחסית (ככה תלמידים שלי סיפרו לי). לך ל - גיטרה. ומשם ל - Free Guitar Lessons תלחץ על - Beginners Course in Music Theory השיעורים שם על הסולמות המינורי והמז'ורי אולי יעניינו אותך... אני לא יודע מה הרמה שלך... שווה לעיין שם קצת.

yami 777

New member
תודה רבה, נראה פורום נחמד=)

מקווה להשתלב ולקרוא/ללמוד/ללמד (מהקצת שאני יודע) תודה=)

yami 777

New member
עוד משהו...

את כל מה שיש בשיעורי מתחילים באתר אני די יודע... הבעיה שלי היא שאין לי מושג איך קוראים תווים/אקוורדים/טאבים, והמדריכים באתר די מבלבלים, למישהו יש מדריך טוב יותר? (תווים וטאבים אני גם לא יודע לעשות)

yami 777

New member
דוגמא למשהו שאני לא יודע (אקוורדים)

c em הם אומרים שמיכאל זה שם של בן em d אז הם קוראים לי מיכאלה c em וצוחק איתם הבן של השכן em d הוא אומר שזה נדמה לה c em וילדה אחת קוראים לה דניאל em d ולא קוראים לה דניאלה c em רק לשם שלי קשה להתרגל em d אז הם קוראים לי מיכאלה em c d g ואמא אומרת שככה אנשים em c d g שקשה להם לגמור הם מושכים את הסופים c g d c ומיכאל זה שם יפה אז במקום לקרוא לך מהתחלה d am הם מוספים את ה- em c לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה]X3 c em לא אוהבת שמשנים לי את השם em c לא אוהבת גם את בנו של השכן מה אני עושה במצב שיש לי אקוורד, אחריו מספר מילים ואז EM?

NA110

New member
בד"כ

מחליפים את האקורדים לפי הקצב של השיר..והם פשוט ניסו לשלב את זה עם המילים שיהיה יותר קל להבין את זה..נגיד כל אקורד אמור להיות 4 פעימות (יש מקרים שלא..זה תלוי בשיר)..והמילים לא בנויות בדיוק על האקורדים אז זה נראה שלא..

NA110

New member
התנתק האינטרנט

בקיצור הם רצו להראות לך בדיוק באיזה מילה מחליפים את האקורד..אבל רב הזמן יש קצב קבוע להחלפה של האקורדים

yami 777

New member
אוקיי, טאבים הבנתי בערך, כנ"ל לקריאת אקוורדים

על תווים כדאי לוותר? הרי כיום בעידן האינטרנט הם כמעט לא נחוצים.

yotamn9

New member
זה תלוי בך

אם אתה שואל אותי, ככל שאתה לומד יותר זה רק עוזר. אז כדאי לדעת את זה בצורה בסיסית לפחות. אבל אם אתה רק רוצה להיות נגן חובב שמנגן לכיף, אז זה לא חובה בכלל. אם אתה רוצה להתקדם בנגינה ולנגן בהרכב אז זה מאוד מאוד מאוד כדאי.

yami 777

New member
לומד נגינה, רוצה לעשות עם, זה משהו

כרגע אני לא אלמד תווים, אבל נשמור את זה=)

yami 777

New member
ואם אפשר המלצה על...

שירים שכדאי להתאמן עליהם למתחיל בטאבים

למעלה