זיו הקטנה?
T The Horse Lover New member 22/7/05 #47 אה!!! שאני כתבתי שזאת את נשבעת לך שכתבתי ככה- זאת היא... השרלילה... ובסוף מחקתי! אז תמותי טוב?! מכוערת...
אה!!! שאני כתבתי שזאת את נשבעת לך שכתבתי ככה- זאת היא... השרלילה... ובסוף מחקתי! אז תמותי טוב?! מכוערת...
L lions queen New member 22/7/05 #49 ../images/Emo23.gifחולה עלייך../images/Emo24.gif כשאת שרלילה תמימה וקטנה.. כל החיים לפנייך.. מאמיייייייייייייייייי
../images/Emo23.gifחולה עלייך../images/Emo24.gif כשאת שרלילה תמימה וקטנה.. כל החיים לפנייך.. מאמיייייייייייייייייי
T The Horse Lover New member 23/7/05 #59 חחחחחחח.... והקשר הוא?../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif
T The Horse Lover New member 24/7/05 #65 הבנתי.... אבל זה לא היה ממש קשור... את פשוט דיי מטומטמת... כאילו לא את... ניצן השניה... השרלילה...
ט טינקרבל המלכה New member 22/7/05 #42 הישתלבות נעימה...../images/Emo13.gif היי אני עינת בת 11 רוכבת אינגליש באורים אין לי סוס ( אני מחכה שיהיה לי...) שיהיה לך הישתלבות נעימה
הישתלבות נעימה...../images/Emo13.gif היי אני עינת בת 11 רוכבת אינגליש באורים אין לי סוס ( אני מחכה שיהיה לי...) שיהיה לך הישתלבות נעימה
מ מורניייייי New member 22/7/05 #43 ברוך הבא../images/Emo9.gif אני מורן בת 15 עוד מעט ממש רוכבת בחוות צח מתחרה בקפיצות ויש לי סוס, קוראים לו אפולו (שהיה של דרור ) השתלבות נעימה
ברוך הבא../images/Emo9.gif אני מורן בת 15 עוד מעט ממש רוכבת בחוות צח מתחרה בקפיצות ויש לי סוס, קוראים לו אפולו (שהיה של דרור ) השתלבות נעימה
א אגט המלך New member 22/7/05 #44 הישתלבות נעימה!!! אני הדס בת 13 רוכבת אינגליש בחוות אורים הישתלבות נעימה
א אשליקו New member 22/7/05 #46 ברוכה הבאה ערן גם אני יחסית חדש נעים מאד שמי אשל ואני רוכב כבר 3 שנים ווסטרן
A arieledaho New member 23/7/05 #50 ברוך הבא!!~! אני אריאל בת 13 וחודש...מואהאהאהאה רוכבת אצל המדריכה שלי!! מקווה להתחרות שנה הבאה!! דרסז'..... האממממממ וזייהו נראה לי...
ברוך הבא!!~! אני אריאל בת 13 וחודש...מואהאהאהאה רוכבת אצל המדריכה שלי!! מקווה להתחרות שנה הבאה!! דרסז'..... האממממממ וזייהו נראה לי...
A arieledaho New member 23/7/05 #52 טוב.. אין לי כרגע סוס אבל היה לי... המדריכה שלי זאת איילת ואני רוכבת אצלה בבית אבל רכבתי בחוות יגור בקריית שאול... מה עוד מה עוד האמממממממ דרסז' רווולז!! חחח אי סי קיו:240332739 תוסיף אם בא לך.. שיהיה לכולם יום יפה וסופ"ש נעים!!
טוב.. אין לי כרגע סוס אבל היה לי... המדריכה שלי זאת איילת ואני רוכבת אצלה בבית אבל רכבתי בחוות יגור בקריית שאול... מה עוד מה עוד האמממממממ דרסז' רווולז!! חחח אי סי קיו:240332739 תוסיף אם בא לך.. שיהיה לכולם יום יפה וסופ"ש נעים!!