חדש כאן

MorH

New member
חח אדי הענק ../images/Emo174.gif

אני דווקא לא מתפלאת אתה מתחרה?...

Ride Or Die

New member
חחחח

למה לא מתפלאת? את מכירה אותו? והתחרתי ב80 אבל לא איתו... עונה הבאה אני יתחרה איתו...

Ontario R Z Y H

New member
אני יכולה להבין מה זה הסוס הזה?!

מה זה הסוס החתיך הזה?! ומי זאת הילדה הסקסית הזאת?! אההה... זאת דרורי שלי!!! בובה!! סוף סוף שיחררו את המושלמים!!! אוךך איזה כיף.. את קולטת שרק עכשיו חזרתי מהחווה?! WTF!!!??? קיצצצ הבייבי שלי מתרגש.. הוא מפחד... אבל הוא יהיה אחלה!!! אמממ ערן נכון?! ברוך הבא לפורומינו החמדמד... אני רחל בת 13 ו4 חודשים.. גאדד... חחח קניתי עכשיו סוסי מושלמי בהולנד... אונטריו שלי!! MY LOVE!!!
היה לי עד עכשיו פנסיון על טינקר-בל הפונית המושלמת... רוכבת אינגליש ומתחרה דראסז' ((אחווה.. חחח פינקי)) בדני היי קיסריה
מממ מה עוד... אה.. הסוס שלי הולנדי בן 9.. אני תמיד שוכחת את זה... תהנה!! לאב יו אווולללל נ.ב. ובנימה אופטימית זו... אני עפה לישון!! לילה!!!

MorH

New member
חח ../images/Emo174.gif

איזה מצברוח ככה את נוטשת את פיצה?=(...

Ontario R Z Y H

New member
חס וחלילה נוטשת!!!

יש לי אותה עד סוף החודש.. ועד שהבהמה תתחיל לעבוד... חחח תאמיני לי כמעט בכיתי עכשיו!!! היא כל כך הבינה שזהו.. זה עוד מעט נגמר.. וזה היה לי כ"כ עצוב.. היא כאילו ראתה אותי באה עם בייבי והיא כאילו.. "מה? מה קורה פה? אני כאן!! בואי אליי!!! הלווו?" ונתתי לה תשומת לב.. אבל.. מסכנה שלי!!! מאוהבת בסוסה הזאת!!!

MorH

New member
../images/Emo174.gif גמני בכיתי

לפני 3 שנים =(( את לפחות בסדר כי היא עדיין בחווה שלך קטנטונת...

רחלוצ'קההההה!!!!! ../images/Emo12.gif

תעשי לי שמינייייההה!!! יכוסייתתת.. חח איזה מטורף הסוס שלך.. חחח את צריכה להכניס לו לתא כלב נראה לי.. חח שיתרגל אליהם קצת... פחדני... חח הלוואי והייתי עד עכשיו איתו בחווה.. שמתי אותו באודים והוא צהל איזה 5 דקות אבל נרגע.. מסכן כל הזמן מעבירים אותו מקומות.. בובה בהצלחה עם הסוס המדהים שלך ואני ממש אוהכת את השם שלו!! אולי נחליף שמות?! חח
לילה טוב!!! ותעני כבר באייסי!!!

MorH

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo174.gif

אני מור בת 14 ו7 חודשים ( נמאס לי כבר לכתוב את זה =P ) רוכבת בניר דוד אין לי סוס =( מתחרההה השתלבות נעימה...

וואלקם!

אני ניצן בת 14 ושלושתריבע רוכבת שנתיים ושלושתריבע בחוות נהלל.. מתחרה עונה הבאה קפיצות ודרסז'. השתלבות נעימהה

lidarush

New member
שלום שלום../images/Emo24.gif

אני לידר בת 16 וחצי אני רוכבת באוורות הקיסר
אמממ אני רוכבת בערך שנתיים וחצי ויש לי סוס חתיכי ששמו ווגאס=]
תהנהה

Edubite

New member
אהה!! דודיק קטן!!../images/Emo99.gif

טוב אז קודם כל- ברוכה הבאה לפורום והשתלבות נעימה!!
קוראים לי קרן ואני עשיתי על אדי פנסיון קצת יותר משנה כשהוא היה בדני היי!! מתה על הסוס הזה! מה הוא כבר הספיק לשבור אצלכם?.. חח
בקיצור, אני באה לביקור בארץ באוגוסט וזה יהיה ממש נחמד לבקר את אדי (אם זה יהיה בסדר מבחינתך כמובן) -טוב תדבר איתי במסרים כבר.. שוב- השתלבות נעימה ותתחדש על אדי!

Ride Or Die

New member
בכיף...

את יכולה לבוא לבקר את אדי בכיף... מה הוא הספיק לשבור? מה לא? הוא כמעט הרג לי אנשים... את בטח מכירה את הקטע שהוא מוריד את הראשיה...

Edubite

New member
ברווור!

וגם איפה הוא לא עשה לי את זה.. בתחרויות, בהיפודרום.. חחח וגם איזה מפחיד זה שיש לך דינוזאור שרץ משוחרר בכל מקום... אוייש איך אני מתגעגעת!

למעלה