חדש כאן

JeTfIrE

New member
חדש כאן

ואומר שלוווווווווווום כולם ^_^ רציתי לדעת על מה הפורום הזה מדבר תמיד התעניינתי בכישוף אבל המורה שלי למחשבת מפחיד אותי(הוא אומר שאלו מעשים של השטן וכו' וכו') רציתי לדעת אם תוכלו להפנות אותי למקום(רצוי בעברית)שיסביר לי מה זה עושה. ואפילו אם אני יכול לעשות משהו בעצמי(זה יהיה ממש מדליק)

תמיר302

New member
ברוך הבא

המורה שלך למחשבת (מה זה בכלל?!) מקשקש על דברים שהוא לא מבין בהם. מקום טוב להתחיל בו הוא במאמרי הפורום (יש לינק בשורה למעלה), ובאתרים בעברית: www.magick.co.il www.witchcraft.co.il

JeTfIrE

New member
מחשבת ישראל=תושב"ע

ללמוד על דילמות... אני ממש מרותק בשיעורים (מרותק לחלום יותר נכון)

ברור שאלו

מעשים של השטן. זה נאמר ע"י המורה שלך למחשבת ישראל. אני מניחה שאתה לומד בביה"ס דתי?

וסיפקו לכם

שיעורי תושב"ע? סחטיין.. היה מספיק ביקוש? לנו לקח הרבה זמן ללחוץ על ההנהלה שיביאו מורה.

JeTfIrE

New member
^_^

האמת היא...אנחנו לא רצינו שיעורי תושב"ע ככה קיבלנו אותם ^_^ הם שיעורים ממש משעממים אבל אני אוהב את ימי שיש הוא מדבר על פרשת שבוע ומסביר לנו בין לבין קצת על המקום הזה (כישוף) וסיאנסים וכל מיני שטויות ^_^ המורה יטל יוזמה לא אנחנו

פששש

נחמד.. ההודעה גם לגביך ארדן..

Nizzan Cohen

New member
גם אני למדתי תושב"ע.

והיה לי מורה מטומטם. אני מתעסק לא מעט בנושא של חילוניים-דתיים.... ובכל זאת אני יכול להגיד עליו בפה מלא שהוא פאנט. קח ממנו את הדברים החכמים שהוא אומר. וסנן היטב את הדברים השליליים.

מנסיון

למדתי כבר לא להתווכח עם דתיים פנאטים. לא משנה כמה נכון יהיה מה שתגיד זה יטריף אותם. אני אפילו לא טורחת כבר להגיב על משהו, או להוסיף היבט שונה לדברים. חטפתי מספיק התקפות.

Bartal j

New member
אני מסכימה בהחלט עם אמירה

יש אנשים שהם יותר מידי בדת (כאילו לדעתי כל דבר צריך לעשות באופן מתון ונכון) ולא משנה מה תאמר לאותם אנשים אלו זה לא יעזור לך גם אפ תהפוך עולמות הם ישארו דבוקים בשלהם ויראו בך חוטא ,מסית ,כופר ובלה בלה בלה , אז חבל על בזבוז האנרגיות.

RainBird

New member
אין יותר מידי מה להתווכח. דיברתי עם המון דתיים של כיפה שחורה, כיפה סרוגה ואלו המסקנות שיש לגבי המאגיה והמכשפים. דבר ראשון מבחינתם זה עובד, כי יש את הכוח של ה"טומאה" שהוא חזק בדיוק כמו הכוח של ה"קדושה". וסתם כלל מעניין, ברגע שבוויכוח נעשה לוהט, מבחינתי הצד הראשון שמתעצבן ו/או צועק, מפסיד בו. ותאמינו לי שסביר להניח שהייתי במספיק דיונים בנושא. אבל הכי מצחיק זה היה דיון שהיה לי עם סופר סת"ם והחלפת מתכונים, כי הוא למד קבלה מעשית (למרות גילו הצעיר.) צריך לחוות גם את זה, ולגדול מהחוויה. ורצוי לדעת יותר מהם על התנ"ך. (זה לא קשה). ארדן.

אני זכיתי

להתקל ביהירים. אתה מבין, הבחורה טוענת, שכן יש כאלו "כוחות" ושה"גויים" אשר עסקו בכישוף וב"עבודת אלילים" (דיברנו על תקופת התנ"ך) יכלו להגיע עד רמה מסויימת, בעוד העוסקים בתחום הזה דרך היהדות, יכלו להגיע לרמה גבוהה יותר. היא גם דיברה על כך ש"עובדי האלילים", בלי קשר לכישוף, יכלו להגיע רק עד רמה מסויימת ברוחניות בכלל, בעוד יהודי יכל ממש להגיע עד הסוף (היא שאכרה שירטטה לי סולם). אחר כך מתפלאים למה יש אנטישמיות...

JeTfIrE

New member
זה באמת מפחיד להתווכח איתם.....

אני שומע התווכחויות איתו.... ואני רוצה לדעת דברים כאלה אבל כל קטע הוא מזכיר לי את ה' וזה מתחיל לעצבן! כי אני לא מאמין גדול בה' אני מאמין בדת שלנו(לא כ"כ טוב בזה) אבל הוא אומר דברים ממש מעניינים... הדברים השטותיים אני מסנן במהירות מופלאה אבל יש נושא אחד שהוא הבטיח לדבר עליו והוא לוחץ עלינו ללכת ללמוד 5 יח"ל בתושב"ע כדי ללמוד את זה הנושאים הם אהבה וכישוף ובבלאטים כאלה.... האמת היא כמעט וכל שיעור יש לי הרצאה דתית על ה' ועל חשיבותו וגדולתו רוצים לדעת מה אירוני?? ביולוגיה=>המקצוע שהופך את כל האמונה לדעתי בה' ויש לנו מורה דתית WTF?! טוב תהנו מהסיפור שלי^.^ אני זז לבצפר יש לי היום תושב"ע ^.^ ע"ב אם אתם יכולים לתת לי עצות לעשות וללמוד כל מיני דברים על כישוף

ToryMaster

New member
מה זה "הדת שלנו"?

מה רע בללמוד את זה לעומק? זו המסורת שנולדת אליה, המסורת ממנה אתה, יהיה חבל לדעתי לנטוש אותה רק כי היא "נוגדת את האמונה שלך". אני לא אומרת לך לרוץ לחמש יח"ל, אבל אל תתייחס אל זה בכזה... אנטי.

JeTfIrE

New member
אני לא נוגד את הדת שלי

פשוט ישנם הרבה דברים שלא נראים לי אני מאמין בה' ובזה אין שום ספק אבל אני לא הולך לבית כנסת (רק בחגים) אני שומר על המצוות ועוד אבל יש דברים שלא נראים לי ואני לא הולך לקיים אותם ואני ממש אבל ממש לא אקיים אותם כמו לתקוע את עצמי בבית כנסת 24/7

למעלה