יאה, איזה נסיך אתה!
תשמע, זו דפקא בעיה מאוד קלה. הינה מתכון איך היא מרהיט מושלם ומובן מאליו, לרקורד,
הופכת לאישה שאתה הכי מעריץ ונמשך אליה אש <קח עט ונייר, ותרשום, זה בשלבים>:
1. תתמיד להימנע ממנה, להסתגר לבד, והכי חשוב - כמה שפחות סקס.
2. השלב הזה הכי קשה - היא תתחיל לריב איתך ולחפור שאתה לא אוהב אותה יותר וכד' - תעמוד איתן בלחצים שלה! תכחיש ותגיד לה מה פתאום, אוהב הכי בעולם. בשום פנים ואופן אל תיכנע ללחצים!! גם אם היא פתאום יוצאת מגדרה, מזמינה לכם צימר, לובשת בגדים סקסיים וכל שאר תרגילי פיתוי - תדחה אותה על הסף <אבל ברכות!> בטענה שאתה עייף מת.
3. בשלב הבא היא תחוש צורך לבדוק מה מצב המניות שלה בשוק. בזהירות המתבקשת כמובן, בעדינות ובהיחבא. אם היא כל מה שאתה מתאר - היא תחזור מסקר שוק שבעת רצון עם פתק מרופא שבשעת כושר היא רק צריכה להניד עפעף. כבר בשלב הזה תרגיש בשינוי איכותי ביניכם. היא תתחיל לתפוס בטחון וחיוניות <בקיצור - תחת>, והכי חשוב - מרחק ממך.
4. זהו שלב המפתח. בעודך ממשיך לערבב אותה על אש נמוכה כמתואר בשלבים הקודמים, בהחרמנות הגואה שהיא תפיץ באופן לא מודע לכל עבר היא תמשוך אליה זכרים נועזים וחסרי בושה שיריחו מקילומטרים שדה נטוש, וינסו באופן אקטיבי לקדם את עצמם כדי לחרוש אותו. היא כמובן תסרב תחילה, כי היא אישה נשואה, נאמנה, נהדרת ושות'. אבל תרשה לעצמה קצת טיזינג לא מזיק. אט אט, היא תיקשר ותתחיל לפתח מחשבות כאלה ואחרות
. היא תהיה במערבולת. יישות פועמת וחיה כמו על ספידים, בדיסוננס קוגנטיבי שיגרום לה להיות חיונית מחד, ומאוד נחמדה אליך <מרגשי אשמה, למרות הכעס המתבקש> מאידך. פה הייתי ממליצה לכבות את התנור ולהסיר את הקדירה מהאש. אבל נראה לי שאתה לא תשים לב לשעת השין וזה יוביל אתכם לשלב
5. הדיסוננס מטבעו הוא לא מצב נוח להימצא בו, והוא יתבע פתרון. בהתאם למצב צבירת התסכול והכעס והרצון בנקמה צודקת על הפקרה, היא תפתור את זה לכאן, או לכאן
. זהו שלב שאני בד"כ כלל ממליצה לחזק בצריכת דיאטה עתירת סידן, למניעת הידלדלות המינרל החשוב הזה ממשק הגוף בתקופה של הצמחת קרניים. מאידך, יחד עם בריחת הסידן בצד שלך צפויה הצפה באנדורפינים בצד שלה, אותם ממזרים קטנים שאחראים על מראה זוהר ומושך מאי פעם. היא תתרחק מאוד כדי להסתיר ממך את השינויים 'המוזרים', ובשלב הזה אתה פתאום תבין איזה אידיוט היית, וכמה שהיא נהדרת, ושאתה בטח ובטח לא רוצה לאבד אותה וכל החרא הזה
. נותר רק לקוות שתהיה עדין בשלבים 1-4, כדי שהיא לא תיסחף לפתע עד כדי 'כל חיי היו שקר, מצאתי את אהבת חיי'. זה קורה לפעמים עם נשים יפות, חכמות ומדהימות שהיו עציץ לקישוט יותר מדי זמן.
6. לאכול בתיאבון!