חדש כאן

חדש כאן

נשוי 13 שנים, יש לי אישה נהדרת, יפה, חכמה, אמא נהדרת בקיצור האישה המושלמת,
אבל לא נמשך אליה יותר, מעדיף להיות עם עצמי מאשר להיות איתה.
אני יודע שצרת רבים היא נחמת טיפשים אבל בכל זאת רוצה לדעת, יש כאן עוד כמוני שמרגישים כך?

נוסעת27

New member
נושא מוכר בפורום

השגרה שוחקת ואתה לא הראשון שכתב פה על תחושות כאלה.
כמה זמן אתם יחד? האם בעבר נמשכת ורצית ומשהו התמסמס לך?אתה עדיין אוהב אותה?

גארוטה

New member
לא בטוחה

שזו השאלה שאתה צריך/רוצה לשאול.
נגיד ש 70% יענו לך שמרגישים כמוך, מה אז? לאן זה מקדם אותך?

האם באמת האופציה היחידה שיש לך זה להיות לבד רק לא איתה?

לא חושב על פרדה

לא חסר לנו דבר, ברור לי שהבעיה היא אצלי,
לא אגרום סבל לכל האוהבים אותי רק בגלל הגחמות שלי.
האופציה היחידה שעוברת לי בראש, (ומצטער מלכתחילה אם אני לא פוליטיקלי קורקט)
היא לחפש ריגוש הפיזי במקום אחר.

גארוטה

New member
ברור

בכל זאת כמי ששייך לבית המלוכה אתה גם לא יכול לעשות את זה אחרת כי חלילה
יפסיקו לאהוב אותך ותמצא את עצמך פתאום מצטופף עם פשוטי העם.
הרבה יותר פשוט וקל לחיות בשקר עם עצמך, לשקר לזו שאתה כל כך אוהב, שבטח נבחרה פעם מזמן
כי היתה הכי קרובה לנסיכה אמיתית וענתה על כל דרישות בית המלוכה להיות הרעיה והאמא המושלמת
ועכשיו כשסיימה את תפקידה תיתן לה להמשיך ולהנות ממנעמי האצולה כדי שאתה תוכל ללכת ולהשתעשע
עם נערות החצר, הבתולות הצעירות שיעיפו מבט של הערצה ופיתוי לעבר נסיך הכתר.

מוטי 455

New member
לנסיך

לדעתי המחשבה לחפש במקום אחר את ריגושיך לא חדשה ואתה מחפש לעשות חביתה מבלי לשבור ביצים.. השאלה היא למה זה קורה? הרי אם הקשר היה טוב והחלטתם להתחתן מן הסתם הייתה מחשבה עמוקה בעניין עד שזה היגיע לחתונה. אולי תנסה להסתכל בתמונות שלכם כדי שיזכיאו לך מה הניע אתכם להתחתן וגם לעבוד על התקשורת שלכם שכנראה איבדה את עצמה מזמן..

ניר רז1

New member
תעשו דברים ביחד שיחזירו את הריגושים...

זו תופעה דיי מוכרת-כדי לשמר זוגיות צריך קודם כל לרצות לעשות זאת!
במידה ואכן כך הדבר-צריך לעשות דברים ביחד שייגרמו מחדש לריגושים ולרצון לשמר את הזוגיות..

dor119

New member
מי שכותב כך על אישתו .

אין מצב שהוא רוצה להיות לבד ...יש כאן ניגוד לא הגיוני
מכיר את הפתגם " לא טוב היות האדם לבדו " .
ולא אין הרבה אנשים שכותבים ( אני מניח שמרגישים כך ) כלפי האשה שלהם כך אחרי 13 שנים !

יאה, איזה נסיך אתה!

תשמע, זו דפקא בעיה מאוד קלה. הינה מתכון איך היא מרהיט מושלם ומובן מאליו, לרקורד,
הופכת לאישה שאתה הכי מעריץ ונמשך אליה אש <קח עט ונייר, ותרשום, זה בשלבים>:
1. תתמיד להימנע ממנה, להסתגר לבד, והכי חשוב - כמה שפחות סקס.
2. השלב הזה הכי קשה - היא תתחיל לריב איתך ולחפור שאתה לא אוהב אותה יותר וכד' - תעמוד איתן בלחצים שלה! תכחיש ותגיד לה מה פתאום, אוהב הכי בעולם. בשום פנים ואופן אל תיכנע ללחצים!! גם אם היא פתאום יוצאת מגדרה, מזמינה לכם צימר, לובשת בגדים סקסיים וכל שאר תרגילי פיתוי - תדחה אותה על הסף <אבל ברכות!> בטענה שאתה עייף מת.
3. בשלב הבא היא תחוש צורך לבדוק מה מצב המניות שלה בשוק. בזהירות המתבקשת כמובן, בעדינות ובהיחבא. אם היא כל מה שאתה מתאר - היא תחזור מסקר שוק שבעת רצון עם פתק מרופא שבשעת כושר היא רק צריכה להניד עפעף. כבר בשלב הזה תרגיש בשינוי איכותי ביניכם. היא תתחיל לתפוס בטחון וחיוניות <בקיצור - תחת>, והכי חשוב - מרחק ממך.
4. זהו שלב המפתח. בעודך ממשיך לערבב אותה על אש נמוכה כמתואר בשלבים הקודמים, בהחרמנות הגואה שהיא תפיץ באופן לא מודע לכל עבר היא תמשוך אליה זכרים נועזים וחסרי בושה שיריחו מקילומטרים שדה נטוש, וינסו באופן אקטיבי לקדם את עצמם כדי לחרוש אותו. היא כמובן תסרב תחילה, כי היא אישה נשואה, נאמנה, נהדרת ושות'. אבל תרשה לעצמה קצת טיזינג לא מזיק. אט אט, היא תיקשר ותתחיל לפתח מחשבות כאלה ואחרות
. היא תהיה במערבולת. יישות פועמת וחיה כמו על ספידים, בדיסוננס קוגנטיבי שיגרום לה להיות חיונית מחד, ומאוד נחמדה אליך <מרגשי אשמה, למרות הכעס המתבקש> מאידך. פה הייתי ממליצה לכבות את התנור ולהסיר את הקדירה מהאש. אבל נראה לי שאתה לא תשים לב לשעת השין וזה יוביל אתכם לשלב
5. הדיסוננס מטבעו הוא לא מצב נוח להימצא בו, והוא יתבע פתרון. בהתאם למצב צבירת התסכול והכעס והרצון בנקמה צודקת על הפקרה, היא תפתור את זה לכאן, או לכאן
. זהו שלב שאני בד"כ כלל ממליצה לחזק בצריכת דיאטה עתירת סידן, למניעת הידלדלות המינרל החשוב הזה ממשק הגוף בתקופה של הצמחת קרניים. מאידך, יחד עם בריחת הסידן בצד שלך צפויה הצפה באנדורפינים בצד שלה, אותם ממזרים קטנים שאחראים על מראה זוהר ומושך מאי פעם. היא תתרחק מאוד כדי להסתיר ממך את השינויים 'המוזרים', ובשלב הזה אתה פתאום תבין איזה אידיוט היית, וכמה שהיא נהדרת, ושאתה בטח ובטח לא רוצה לאבד אותה וכל החרא הזה
. נותר רק לקוות שתהיה עדין בשלבים 1-4, כדי שהיא לא תיסחף לפתע עד כדי 'כל חיי היו שקר, מצאתי את אהבת חיי'. זה קורה לפעמים עם נשים יפות, חכמות ומדהימות שהיו עציץ לקישוט יותר מדי זמן.
6. לאכול בתיאבון!

V i n a

New member
הכי כיף לקרוא אותך

ביום חורף חם אחרי איזו כוסית (מיץ) או שתיים..

מלכע..!

אייבורי

New member
קשה לך עם כן או לא ?

&nbsp
חייבת להתחכם <משעמם לי במוח>
בטח ספר היא מתכוונת לאיזו אישה בכלל יש זמן
<שכחתי לעשות כביסה> 2. הבית הפוך והבחור מתלונן שיש לו אישה כוסית ולא בא לו עליה <למה למישהו בא עלי>?

3. אולי באמת היה אפשר לומר כן או לא < המכונה עדיין לא סיימה>

V i n a

New member
טווווב! יא מתחזה..

עריכה: ניסיתי גם לעשות מפלצת, לא הלך לי..

סטנגה Joe

New member
התנפלות צדקנית משהו

נראה לי שכדאי קודם לשמוע מדוע הבחור כבר לא נמשך אליה.
משיכה היא עניין של הראש והגוף ואינה תלויית פוליטיקלי קורקט.
אם סתם נמאס לו ממנה יש בהחלט צדק בכל הרשימה שלך אבל אם לדוגמא הבחור נמשך לבחורות רזות והגברת השמינה אז אין מה לעשות ,הוא לא יימשך אליה.
לדעתי שווה לחכות לעוד תשובה מהבחור לפני שמתנפלים עליו וכותשים אותו.

למעלה